Trailery filmowe.
Cytat:Seth i LPC przedstawiają Really Mental ??! Really?

Skoro już taki skrupulatny jesteś, wystarczyło przekartkować temat, żeby zobaczyć zmianę oceny i poglądu :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(18-12-2012, 17:20)LPC napisał(a): Nie wymieniłeś głownej roli.. czyli Atreyu z tNES
Kogo z czego? :P

Odpowiedz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DpGdLsG87qo[/youtube]

Odpowiedz
Ehh... nie zadawać pytań na które nie chcemy znać odpowiedzi...

Odpowiedz

This is so Tree of Life. Dla samych zdjęć obejrzę i nie powiem, że źle to wygląda, ale nie tak ładnie jak się spodziewałem i wtórnie w stosunku do Tree of Life.

Odpowiedz
Nowy, red-bandowy, zwiastun John Dies at the End. Ciągle pierwszy zwiastun pozostaje najlepszy, więc jego również załączam, dla ludzi, którzy nie słyszeli o tym fantastycznie zapowiadającym się filmie:

Zwiastun #1

Odpowiedz
Chyba jednak straciłem resztki zainteresowania tym filmem.

Odpowiedz
Dlaczego? Jak dla mnie jedyne, co w nim szwankuje - sądząc po trailerach - to słabe efekty specjalne (tj. CGI, którego podobno niestety jest więcej niż practicala).

Odpowiedz
Widmo dies at the end
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz

Pain and Gain wygląda świetnie. Byłem już pozytywnie nastawiony do projektu, ale po tym zwiastunie jestem autentycznie nakręcony. Chcę zobaczyć kameralnego Bay'a, goofiastego Wahlberga, groteskowe środowisko pakerów z Miami i całą tę pokręconą, na wskroś Bay'ową historię.

Odpowiedz
A ja zaczynam się bać, coś czuje, że wyjdzie kolejna bayowska żenada...
Hail to the king, baby!

Odpowiedz
Ten zwiastun to stary, dobry, pre-transformersowy Bay. Do tego obsada i historia, są skrojone idealnie pod niego. Jaram się.

Odpowiedz
Jak dla mnie wygląda jak każda bayowska żenada, tylko że bez wielkich robotów. Założę się, że będzie masa kiepskich żartów (w finale zwiastuna już jest jeden) i innego tego typu badziewia.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
A propos Sushi Girl: http://blogs.indiewire.com/theplaylist/sushi-girl-director-kern-saxton-reasonably-confronts-pirates-on-torrent-site-downloading-his-movie-20121219

I w ten sposób dowiedziałem się, że film jest już online...

Odpowiedz
Nie wiem, co o tym myśleć - obsada fajna (choć McBride'a nie trawie, a Rogen mnie nudzi), pomysł fajny, ale zwiastun nie rozbawił mnie. No i picie sików mnie nie bawi, choć Robinsona uwielbiam.

Odpowiedz
Obejrze dla Arkina i Carreya chyba głównie:

Odpowiedz

Odpowiedz
Niestety niewielki budżet (18 mln$) daje się we znaki i całość wygląda jak film telewizyjny ale obejrzę dla samej obsady: David Duchovny, Ed Harris, William Fichtner, Lance Henriksen, Jason Beghe i Sean Patrick Flanery. Załapała się również "nasza" Dagmara Domińczyk od Patricka Wilsona.

Odpowiedz
Henriksenowi muszą już podawać tlen na planie. Starzeje się gwardia. Swoją drogą, kto to jest ten Will Surface, który gra jedną z głównych ról?

Odpowiedz
The Incredible Burt Wonderstone - jeśli trailery komedii pokazują zawsze najzabawniejsze fragmenty filmu, to ta będzie jedną z najmniej zabawnych ever.

Phantom wygląda jak odcinek X-Files (włącznie z telewizyjnymi efektami specjalnymi z okolic 1994 roku), brakuje tylko Scully.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon