Trailery filmowe.
Zajebista reklama:

Odpowiedz
Coscarelli widzę w formie, aż nie mogę się doczekać.

Edit: No i zwiastun nie podziałał, HD Rip jest już w sieci.

Odpowiedz

Nie wiem jaki będzie sam film, ale zwiastun miażdży: z sekundy na sekundy robi się coraz lepszy, serwując solidnego kopa w finale. Jestem kupiony.

Odpowiedz
Wow, świetny zwiastun. Ciekawa obsada, plus reżyseruje gość od szwedzkiej wersji "Dziewczyny z tatuażem". Będzie ciekawie.

Odpowiedz
Czekałem na tego kopa, ale się nie doczekałem. Wychwyciłem za to bardzo ciekawe ujęcie kamery zjeżdżającej w dół schodów, a po wybuchu uciekającej do góry.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Delikatnie mówiąc urwało mi ryja.

Odpowiedz
Nie wiem, co za kopa serwuje w finale zwiastun, ale jest okej. Wygląda jak solidne kino sensacyjne/akcji. "Dziewczynę z Colinem Farrellem" chętnie zobacze.

Odpowiedz
(02-01-2013, 21:30)Jakuzzi napisał(a): Nie wiem jaki będzie sam film, ale zwiastun miażdży: z sekundy na sekundy robi się coraz lepszy, serwując solidnego kopa w finale. Jestem kupiony.

Dziwie się że nie wpadl tu jeszcze Mental z misja obsrania sie po rajtuzach :)

Trailer miod, pieknie skrojony, a do tego genialne "Shine on you crazy diamond" w tle. W tym momencie, najbardziej wyczekiwany przeze mnie film roku 2013 <ok>

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Wygląda jak Drive, ale śmierdzi nieznośnym, pretensjonalnym europejskim wackiem.

Odpowiedz
Czekałem na tego kopa całe 3 minuty i nic - w zamian dostałem za to totalnie niedorzeczny twist w środku klipu i sporo efekciarki. Ale jestem dobrej myśli.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(02-01-2013, 23:25)military napisał(a): Wygląda jak Drive, ale śmierdzi nieznośnym, pretensjonalnym europejskim wackiem.
Drive przed premierą śmierdziało niektórym tym samym.

Odpowiedz
(02-01-2013, 23:25)military napisał(a): Wygląda jak Drive, ale śmierdzi nieznośnym, pretensjonalnym europejskim wackiem.

Drive smierdzial chyba nawet bardziej :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
W sensie, że sam Drive niby nie śmierdzi? ;)

EDIT: Bucho, piontal. ;)

Odpowiedz
Po "From the director of the original The Girl with the Dragon Tattoo" czekałem na "Starring Noomi Rapace the original The Girl with the Dragon Tattoo" :)

Trailer dupy nie urywa, nie widzę tu niczego specjalnego.

Odpowiedz
@Jaku, to wlasnie mialem na mysli - podwojny smrodek euopejskiego napleta :)

Odpowiedz
Jeśli będzie to film na poziomie Drive (a nie będzie, ale poteoretyzować zawsze można) to może być i potrójny z bonusowym serkiem :)

Odpowiedz

Mam nadzieje, ze bedzie lepszy niz Drive <ok>

na bank nie bedzie, ale co tam ;)

Odpowiedz
Bucho napisał(a):Dziwie się że nie wpadl tu jeszcze Mental z misja obsrania sie po rajtuzach :)

Pałka już stoi ;)

http://forumkmf.pl/Thread-Dead-Man-Down

Oczywiście nie muszę chyba podkreślać, że nie chcę widzieć w tym wątku Phila ani Mefisto? :)

Odpowiedz
To będzie kompletnie niepodobne do Drive.

Odpowiedz

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon