Robocop (rimejk 2014)
(04-01-2013, 18:54)Gieferg napisał(a):
Cytat: i z kilkoma akcjami mających niezły power.

W trójce? eee... nie. W trójce jakikolwiek power ma tylko muzyka.

No i dzięki muzyce kilka scen ma niezły power. Tutaj linki...

Drugi filmik jest z francuskim dubbigniegm (inaczej tych fragmentów nie mogłem znaleźć), ale chyba łapiecie o jakie sceny chodzi. Fragment kiedy Lazarus przemawia, a Robo się czołga do przewróconego telewizorka, a następnie jego przylot na jetpacku są świetne. Finał lepszy i dużo bardziej emocjonujący od gównianej bitwy z TDKR (policja i zbiry chociaż się za czymś chowają i strzelają, a nie biegną na siebie jak banda debili)! :P

Rimejk nie ma szans nawet temu dorównać.

Odpowiedz
Spodziewałbym się raczej, że nie ma szans nawet się zbliżyć do osiągniętych przez R3 głębin. I nie, nie ma tam nic świetnego.

Odpowiedz
(16-01-2013, 19:58)Juby napisał(a): Rimejk nie ma szans nawet temu dorównać.

Ja pierdziele, przypomniałeś 2 chyba największy facepalm tego filmu (chronologicznie) - Niko-mikrohakerka przeprogramowywuje zdalnie japońskie androidy-ninja (jakby ED-209 to było mało).

Niemożliwe, żeby rimejk był gorszy. Tutaj gęstość gówna jest nie do rozcieńczenia.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(16-01-2013, 23:32)shamar napisał(a): Tutaj gęstość gówna jest nie do rozcieńczenia.

Priceless.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Jeszcze zatęsknicie za trójką jak wyjdzie do kin te czarne gówno, z ludzką dłonią, nie zabijające ludzi w PG-13, i bez muzyki Basila. :P

Ja tam wolę chyba minimalnie trójkę od dwójki.

Odpowiedz
hehe Pegi-13, rozwaliłeś mnie:P
Posiadam PlayStation 3 oraz PS Vita

Odpowiedz
(17-01-2013, 10:19)Juby napisał(a): Ja tam wolę chyba minimalnie trójkę od dwójki.

Myślę, że to skrzywienie z dzieciństwa Ci zostało :)
Miałem prawie podobnie. Prawie bo przeżyłem euforię, kiedy ni z tego, ni z owego dowiedziałem się, że zrobili 3. część i w dodatku od razu jest na oficjalnych kasetach.

Pierwszy niepokój zwiastowała już tandetna okładka. Dalej okazało się być tylko, o dziwo, gorzej.
Zresztą... temat do wychwalania R3 jest tutaj -

http://forumkmf.pl/Thread-Robocop-3-film-proroctwo?highlight=robocop+3

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(17-01-2013, 11:57)shamar napisał(a): Myślę, że to skrzywienie z dzieciństwa Ci zostało :)

Żebyś wiedział. ;)

I dzięki za link. Widzę, że Phil także dostrzegł podobieństwo Robo3 z TDKR.

Odpowiedz
Ekhm...

[Obrazek: 46130.9.jpg]

http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Model+EM-208+Robocopa-92345

Odpowiedz
Fajne, od razu widać, że to nie ten właściwy robocop zrobiony gumochujni.

Odpowiedz
Ale... to jest zajebiste! Dlaczego tenże Robocop nie wygląda jak ten dron!?

Odpowiedz
Nie jest. Widziałem to setki razy w grach i na wszelkich możliwych sci-fi grafikach. Recykling i wtórność do n-tej potęgi.

Odpowiedz
No tak powinien mieć nogi w miejscu głowy a głowa powinna wystawać z dupy.

Odpowiedz
Tak, właśnie tak!

Kurva...

Odpowiedz
Mnie się podoba. A co do wtórności - dzisiaj ciężko wymyślić coś, co się z czymś nie kojarzy.

Odpowiedz
No, szczególnie jak się nawet nie próbuje.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
[Obrazek: halo3-odst_8.jpg]

Pierwsze skojarzenie. Ogólnie widziałem ten kostium milion razy w tysiącach gier.:)

Odpowiedz
(20-01-2013, 14:11)Mierzwiak napisał(a): Nie jest. Widziałem to setki razy w grach i na wszelkich możliwych sci-fi grafikach. Recykling i wtórność do n-tej potęgi.

Już lepsze to niż ten biedny kombinezon z ludzką łapą.

Odpowiedz
To co dzisiaj spuściłem w toalecie wyglądało lepiej niż ten nieszczęsny kombinezon z ludzką ręką, więc wiesz, poprzeczka zawieszona jest na tyle nisko, że łatwo go przebić.

Odpowiedz
Chociaż "RoboCop" będzie miał swoją premierę dopiero w lutym 2014 roku, Abbie Cornish już wypowiada się o nim w superlatywach.

"Abbie Cornish gra w "RoboCopie" główną rolę kobiecą. Jako Ellen Murphy będziemy mogli oglądać ją w kinach od 7 lutego 2014 roku. Jednak już teraz aktorka nie może się powstrzymać przed chwaleniem obrazu.

To będzie prawdziwy odlot! - powiedziała w jednym z wywiadów. Mam nagraną na pocztę wiadomość od reżysera, Jose Padilha, w której mówi, że nie nakręciliśmy świetnego filmu. Nakręciliśmy po prostu klasyk - dodaje aktorka."
http://stopklatka.pl/-/45932172,abbie-cornish-chwali-nowego-robocopa-

Jakbym czytał POwską propagandę. Ale ładniusia nawet.
[Obrazek: abbie.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon