Pacific Rim (2013-2018)
Tak po to tylko, zresztą kocham ten film i chyba będę kupował wydania steelbook z każdego kraju. Dam im zarobić, niech mają, bo jestem fanboy do potęgi:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
To nie jest wymysł Danusa, widziałem wiele zdjęć kolekcji fanów Evil Dead którzy zbierali wydania DVD i VHS z całego świata.

Odpowiedz
Kuzwa, nasze forum :) Kupuj Danus, kupuj - jego czas, jego pieniadze <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Mam na półce trzy wydania DVD The Abyss Camerona, ale każde z inną zawartością - jedno dla dodatków, jedno dla inaczej kadrowanej wersji fullscreen, jedno z obrazem który się poprawnie wyświetla na 16x9 ekranie. Także nie musisz mi tego tłumaczyć :P

Odpowiedz
Jestem fanboyem, ale mam jeszcze coś takiego jak zdrowy rozsądek. Poczekam na najbardziej wypasioną wersję blu z figurką, itp i to ją kupię, nawet jeżeli będzie po angielsku i to mi styknie. Bez przesady ;)

Odpowiedz
Co ma rozsądek do kupowania wersji z jakąś tandetną figurką? :)

Odpowiedz
Eeeee, tylko nie tandetną! Kto wie jaki rarytas będzie, Arkham City kupiłem z figurką i wygląda zaaaajebniście, a do tego wszystkie GOT-y :)

Odpowiedz
Cytat:Kto wie jaki rarytas będzie
Pewnie Gipsy Danger. Albo Knifehead, sympatyczny z niego stworek.

Odpowiedz
Uwielbiam azjatki, a Rinko Kikuchi brałbym jak rolnik dotacje z UE.

Coś takiego mogą dać do kolekcjonerki, nie obrażę się ;)

[Obrazek: sideshow-collectibles-pacific-rim-gipsy-...statue.jpg]

Odpowiedz
Z zabaweczką ponoć taka bieda ma być:

[Obrazek: pacific_rim_blu1-290x290.jpg]

ale ile w tym prawdy pojęcia nie mam.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
źle nie jest, ale dupy nie urywa
no nic, wezmę najwyżej steelbooka, a figurki sobie uzbieram wszystkie na allegro, są po 75 zł z NECA, podobno bardzo fajne z tego co pisali na necie podczas unboxingu

72 euro, tak znalazłem na jakiejś czeskiej stronie z bluray (z czeskimi napisami, jest szansa, że pl też będą w tym wydaniu) za to co wrzucił slepy. Około 300 zł - jestem w stanie tyle dać.

Odpowiedz
[Obrazek: pacific-rim-blu-ray-box-art.jpg]
[Obrazek: pacrim3.jpg]

http://www.dvdactive.com/news/releases/pacific-rim.html

Cytat:This October, Warner Bros. will be releasing Guillermo del Toro's Pacific Rim on 3D Blu-ray Combo Pack (3D Blu-ray/2D Blu-ray/DVD/UltraViolet), Blu-ray Combo Pack (2D Blu-ray/DVD/UltraViolet), Two-Disc Special Edition DVD, and a Limited Edition 3D Blu-ray Gift Pack.

All versions are set to include the following extras:
Audio Commentary by Guillermo Del Toro
Prologue by Guillermo Del Toro (Disc 1)
Focus Points
Prologue by Guillermo Del Toro (Disc 2)
The Directors Notebook
Drift Space
The Digital Artistry of Pacific Rim
The Shatterdome
Deleted Scenes
Blooper Reel
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Kiedy już myślałem, że Warner nie przebije brzydoty plakatów tego filmu, pokazali okładki. <zgon>

Odpowiedz
Zaraz zaraz, czy na tej drugiej okładce nie wkleili bezczelnie action figure'a Gypsy Dangera?!

Odpowiedz
(07-09-2013, 06:16)slepy51 napisał(a):
Zniszczyli chyba najpiękniejsze ujęcie z całego filmu - mała Mako pośród gruzów i Coyote Tango w promieniach słońca.

Odpowiedz
jakiego, kurwa, słońca? :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Wspomnienia Mako - Po walce z kaiju mała Mako bez buta wychodzi ze swojej kryjówki i pośród gruzów idzie w kierunku Coyote Tango, którego pilotował Idris Elba. Ta okładka to mieszanka tej sceny i krótkiej ujęcia na Gipsy Danger w czasie walki w dokach Hong Kongu.

Odpowiedz
http://whatculture.com/film/5-reasons-why-pacific-rim-isnt-actually-that-good.php
Zgadzam się. Dodałbym jeszcze zmarnowany potencjał reszty jaegerów. Fani - nie czytać.

Odpowiedz
(08-09-2013, 09:30)raven.second napisał(a): Wspomnienia Mako - Po walce z kaiju mała Mako bez buta wychodzi ze swojej kryjówki i pośród gruzów idzie w kierunku Coyote Tango

aha, ok - no, zajebiste, ale na okładkę mało czytelne by było
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Arahan napisał(a):72 euro, tak znalazłem na jakiejś czeskiej stronie z bluray (z czeskimi napisami, jest szansa, że pl też będą w tym wydaniu) za to co wrzucił slepy. Około 300 zł - jestem w stanie tyle dać.

...albo 31 funtów w pre-orderze na amazonie, czyli jakby nie patrzeć sporo taniej - http://www.amazon.co.uk/Pacific-Rim-Limited-Exclusive-Amazon-co-uk/dp/B00EXOZCGG/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1378909244&sr=8-6&keywords=pacific+rim

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon