Fifty Shades of Grey (2015-2018)
(31-07-2014, 01:04)Lawrence napisał(a): pewnie tak jak w Twiligh Bella to Stephanie Meyer, tak tutaj musiał zadziałać podobny efekt.:)
Nawet więcej!
wiki napisał(a):The Fifty Shades trilogy was developed from a Twilight fan fiction series originally titled Master of the Universe and published episodically on fan-fiction websites under the pen name "Snowqueen's Icedragon". The piece featured characters named after Stephenie Meyer's characters in Twilight, Edward Cullen and Bella Swan. After comments concerning the sexual nature of the material, James removed the story from the fan-fiction websites and published it on her own website, FiftyShades.com. Later she rewrote Master of the Universe as an original piece, with the principal characters renamed Christian Grey and Anastasia Steele and removed it from her website before publication

Odpowiedz
wiki napisał(a):"Snowqueen's Icedragon"

Rotfl. To dokładnie taki pseudonim artystyczny jakiego spodziewałbym się, po kimś kto pisuje fanfici erotyczne.

Autorka ponoć również zachowuje się odpowiednio do tego obrazka, nie znosząc żadnej krytyki swojej książki i prowadząc z tego powodu opryskliwe wojenki na twitterze.

Cytat:Masters of the Universe

Most misleading title ever.
"What writer wants to make compromises with story? Story is the only reason you're in it."
David Simon

Odpowiedz
Można sobie po niej jechać, ale skubana w zeszłym roku skasowała $95 mln, a w 2012 była na liście 100 najbardziej wpływowych ludzi na świecie. Nawet Belfort za swoich najlepszych lat się chowa :p

Odpowiedz
Nie widzę w tym jej zasługi, jedynie świata w jakim żyjemy. :)
"What writer wants to make compromises with story? Story is the only reason you're in it."
David Simon

Odpowiedz
Ona umiała wykorzystać to w jakim świecie żyjemy, innego nie będzie. Ja ją tam lubię, jak każdego buraka, który uczciwie dorobił się sporej kasy. Poza tym dzięki jej książce ileś tam tysięcy lasek na świecie zabawiło się trochę ciekawiej ze swoimi facetami, nawet mnie koleżanki z pracy przekonywały, żebym podsunął Greya swojej kobiecie, to na pewno nie pożałuję :)

Odpowiedz
(31-07-2014, 14:42)simek napisał(a): Ja ją tam lubię, jak każdego buraka, który uczciwie dorobił się sporej kasy.

Tego nie wiemy czy uczciwie, skoro kniga ponoć niczym nie różni się od Harlequinów - a te raczej tryliardów dolarów nie zarabiają dla swoich autorów.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nawet jeśli obciągnęła szefom wszystkich wydawnictw na świecie, żeby promowały jej książkę, to dalej nie widzę w tym nic nieuczciwego :p

Odpowiedz
Lewinsky swego czasu też obciągała i potem się prezydent musiał tłumaczyć, także tego :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Może przynajmniej soundtrack wyjdzie z tego przyzwoity.

http://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84838260&v=iHWj9adOWTg&x-yt-ts=1422327029
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Premiera Fifty Shades of Grey bedzie dniem przekletym dla facetow w zwiazkach :)

Odpowiedz
Moja nie jest zainteresowana :)

Odpowiedz
Moja też nie. W sumie to ja jestem bardziej zainteresowany, bo ciekawi trochę, jak bardzo kiepskie to będzie.

Odpowiedz
Tym sposobem temat o 50 Shades of Grey stał się okazją do zweryfikowania, kto z forum ma dziewczynę :)

Żeby nie było - moja też nie!

Odpowiedz
Jak zwiazek udany, to kobita nie musi jakichs slabo R-kowych finezyjnych figli ogladac, bo w sypialni mozna zrobic i handret szejds of grej i to w NC17. :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Igzakli!

A jak już szukać inspiracji to nie za pomocą takich półśrodków :)

Odpowiedz
Ja tam z dziwkami nie gadam o książkach więc nie wiem jak jest z popularnością tej książki wśród kobiet. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
hahahaha :)

A moja ma 10 lat i jest niewidoma (w dodatku słabo słyszy), więc tez problem odpada.

Odpowiedz
Biorąc pod uwagę jej stan, wizyta w kinie to chyba najmniejszy problem jaki z nią masz. :)

Odpowiedz
W sumie zejdę do piwnicy i sprawdzę, co u niej. Nic nie jadła od wtorku.

Odpowiedz
(29-01-2015, 21:46)Bogdan napisał(a): Tym sposobem temat o 50 Shades of Grey stał się okazją do zweryfikowania, kto z forum ma dziewczynę :)

Żeby nie było - moja też nie!
Ja tez mam! Moja tez nie chce isc na to! I uprawiam z nią seks! Duzo seksu! Tak! Nie jestem prawiczkiem. Naprawde :(

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon