Fifty Shades of Grey (2015-2018)
Uwierz mi widywalem gorsze gówna. Poza tym film jest lepszy od książki, chociaż doczytałem tylko do połowy

Odpowiedz
(13-02-2015, 23:29)Arahan napisał(a): postac Grey'a jest ok
Ale stawianie apostrofów po "y" nie jest :(

Odpowiedz
O dziwo moje znajome narzekaja na glownego aktora ;D W ogole to 99% pewnie myslalo, ze bedzie kisiel w majtkach a tutaj niestety nie skapnelo nic podczas seansu :D hehe

Odpowiedz
(14-02-2015, 11:49)Arahan napisał(a): Uwierz mi widywalem gorsze gówna. Poza tym film jest lepszy od książki, chociaż doczytałem tylko do połowy
Nie, Grey nie jest najgorszym z najgorszych. Są filmy gorsze realizacyjnie chociażby, ale w kategorii filmów profesjonalnych, wysokobudżetowych, a nie filmów w ogole, to jest to dno. Jeden fajny kadr (z klepaniem pupy pejczem) i tyle. Scenariusz to dno, ale ma ogromny potencjal na zakrapiane imprezy. Nie bede Ci odbieral prawa do wlasnego zdania oczywiscie, ale ciezko mi pojąc jak moznaby ten film ocenic na srednia ocene na serio, bo po prostu ciezko mi znalezc w tym filmie jakies pozytywy. ;) Sceny seksu sa nakrecone sucho - w ogole poziom zdjęc to filmy telewizyjne gorszego sortu, Dornan jest miałki (ale to subiektywne szczegolnie - mojej kolezance sie podobal), a dialogi jedynie sprawialy, ze komentowalem je śmiechem. Ach. Nie moge sie doczekac ogladania tego filmu przy alkoholu, w domu. :)

Odpowiedz
(13-02-2015, 23:29)Arahan napisał(a): Na plus:
- aktor grający Grey'a czyli Jamie Dornan. Nie widziałem go nigdy wcześniej na ekranie, ale daje radę. Ma w sobie jakiś magnetyzm

No to obadaj sobie serial "Upadek". Tam również ma w sobie jakiś magnetyzm plus tajemniczość. Dornan daję rade.

Greya nie widziałem i w kinie nie zobaczę.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Będzie ktoś dzisiaj moją walentynką????????????????????????????????????????????????

Odpowiedz
Ja mogę być. Ale erotyczne fantazje gimnazjalistów mnie nie interesują, więc jak nie masz mleka pod nosem to możesz wpaść na seans Nagiego instynktu :)

Odpowiedz
A gdzie mieszkasz? Bo ja to z Warszawy jestem.

Odpowiedz
Łódź. Trudno ;)

Odpowiedz
Smutna porażka. Liczyłem na oryginalną adaptację książki, która bądź co bądź wciągnęła mnie i wszystkie trzy tomy przeczytałem raz dwa. A tutaj dostajemy okrojony do granic niemożliwości, króciutki film z paroma śmiesznymi momentami, piosenkami i pruderyjnymi scenami seksu. Film kompletnie bez polotu, nudny i dłuży się choć trwa zaledwie godzinę 50. Pani Taylor-Wood powinna zaprzestać kręcenia filmów na tym jednym o młodym Lennonie. Jedyne co jako tako broni to dziełko to aktorstwo. Anastasia i Christian zostali wybornie obsadzeni, jest między nimi chemia a na drugim planie takie tuzy jak Marcia Gay Harden czy Jennifer Ehle. Ale nawet oni nie mogli uratować tego filmu bo kuleje rezyseria i scenariusz. 4/10
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Jennifer Ehle w tym gra?! Bożesz, dlaczego?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Tak, matkę głównej bohaterki. I jest jedną z niewielu plusów tego filmu. To jest gorsze nawet niż Zmierzch. Szkoda, naprawdę szkoda :(

Odpowiedz
Kurna, poświęciliście na tego arcygniota 11 stron? Ja rozumiem, że to forum kmf, ale bez przesady;)

Odpowiedz
Heh, też jestem w szoku, że taki obrót w tym wątku.
Rozumiem, że każdy facet, który obejrzał ten film, został do tego przymuszony przez kobietę?

Odpowiedz
Mnie Bucho zmusil. Walentynki, wiec mu zrobilem prezent.

Odpowiedz
Pitero napisał(a):Czytałem pare pierwszych rozdzialow ale nie dałem rady dalej, takie gówno. Może jak wytną ta pierwsza polowe to sie przejde do kina :)
Pitero napisał(a):Liczyłem na oryginalną adaptację książki, która bądź co bądź wciągnęła mnie i wszystkie trzy tomy przeczytałem raz dwa.

Pitero, to jak? Dziewczyna zmusiła do przeczytania do końca? :)

Odpowiedz
Ktoś bierze wypowiedzi tej osoby na poważnie?

Odpowiedz
Tak, Pitero bierze.

Odpowiedz
Zmusiłem się i sięgnąłem drugi raz i tym razem doczytałem do końca, a potem po następne części.

Odpowiedz
OK, but... why?

Od kiedy ludzie "zmuszają się do czytania książki"? Zrobili z tego lekturę szkolną? O czymś nie wiem?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon