Daredevil [Marvel/Netflix]
Frank Miller w jakims wywiadzie, przy ktorym był Statham mowil, ze chcialby Stathama na Daredevila. Pare lat temu.

Odpowiedz
Spoko. Mogło być o wiele gorzej.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
A jest dobrze. Bardzo mnie ciekawi, jakby Bernthal wypadł w tej roli. Nie zdziwiło by mnie jeśli przyćmił by Coxa.

Odpowiedz
Zamiast zrobić mu "hard-Rated movie" to wrzucili go do serialu, gdzie nie wycisną z niego nawet 20% potencjału :O

Śmiechłem...

Ps. a casting spoko, chociaż już w tym temacie padło wiele ciekawszych nazwisk :)

zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Cox ma trudniej bo musi łączyć pewną ciapowatość i nieporadność z badassostwem. A Bernthal pewnie będzie po prostu funkcjonował na ciągłym wkurwie...

Odpowiedz
Wybór aktora spoko koleś pasuje z ryja, teraz tylko ciekawe na ile sobie pozwolą w aspekcie stylu działania Franka. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Cytat:Zamiast zrobić mu "hard-Rated movie" to wrzucili go do serialu, gdzie nie wycisną z niego nawet 20% potencjału :O
Ale... Daredevil jest właśnie czymś w rodzaju "hard Rated" przecież - jucha leje się litrami, Murdock chyba co odcinek słania się na nogach po bitkach, a co kilka odcinków potrzebuje fachowej pomocy medycznej. Kości są łamane, ostrza wbijane w ciało, wszyscy krwawią, brakuje tylko bluzgów. Punisher się sprawdzi jako drugi plan, nie śmiechaj.

Odpowiedz
Zajebisty wybór. Jak najbardziej jestem na tak! :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Ogolnie go lubie jako aktora, do kostiumu sie nada (o ile zaprezentuja cos ciekawego) ale z twarzy jak na razie mi nie podchodzi jako Punisher :) zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Nie chcialbym zeby tej roli zbytnio przerysowal.

Odpowiedz
Mega. Ma nawet włoskie rysy twarzy więc nada się na Castiglione idealnie ;]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Ja jewstem na nie. Koleś wygląda jak ułom.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Shamar nie pisz po pijaku. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Nowy Punisher to Joe Bernthal. Wybór niby okej, bo grał już i twardzieli, i psycholi, ale jak dla mnie to wybór banalny i nieciekawy. Gdy grał tego typu postacie Bernthal grał raczej na jedną nutę, bez większej głębi czy charyzmy. Ale zobaczymy, srednio mnie jara. Może po prostu za bardzo sie nastawilem na Toma Hardy'ego. :(

(09-06-2015, 22:27)zombie001 napisał(a): Zamiast zrobić mu "hard-Rated movie" to wrzucili go do serialu, gdzie nie wycisną z niego nawet 20% potencjału :O

Śmiechłem...
Lol, a co mu "hard-R rated movie" (bo chyba o to chodzilo) mialo dac wiecej niż to, co moze "Daredevil"? Brutalnosć w tym serialu zahacza o gore niemal (ale cale szczescie nie idzie w te strone i jest realistycznie). Wiec nie wiem czego Ci moze zabraknac w tym Punisherze w serialu. Fucków? Punisher nie fakał szczegolnie, a juz na pewno nie na tyle, by to bylo ważne.

Odpowiedz
Tom Hardy nie może grać we wszystkim ;]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(09-06-2015, 22:27)zombie001 napisał(a): Zamiast zrobić mu "hard-Rated movie" to wrzucili go do serialu, gdzie nie wycisną z niego nawet 20% potencjału :O
Na pewno wycisną więcej niż z dwóch dotychczasowych, godnych wyłącznie politowania filmów...

Odpowiedz
Z trzech ;)

Odpowiedz
No, 2 z 3 były z Rką, pewnie wycisneli potencjał. CO NIE?! ;)

Odpowiedz
Przeciez wyciekły castingi Elektry do drugiej serii. Znaczy, nie wiem jak wyciekly, w kazdym razie są opisane na paru stronach. Ja sie troche boje przesytu w tym drugim sezonie. Oby czesc z nich pojawila sie na chwile. Punisher bylby sensowny, jakby najpierw pojawil sie jako plotka, a potem w jednym odcinku w stylu Sticka, gdzie pokazuje Mattowi "robisz to źle". A Elektra moze byc nawet na cala historie, tak jak Bullseye.

Odpowiedz
News jakoby w drugim sezonie pojawi się Frank Castle i zagra go Bernthal zachęcił mnie do zapoznania się z serialem. Mam tylko nadzieje, że jest to lepsze niż to gówno z Afleckiem:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(10-06-2015, 01:44)'SonnyCrockett' napisał(a): Shamar nie pisz po pijaku. ;)

Rzadko piszę, "na trzeźwo". :)

Rozwinę myśl - w jego oczach i ogólnie twarzy nie odnajduję inteligencji.

(10-06-2015, 12:43)'Phil' napisał(a): Aha, tego nie wiedziałem. No to fajnie, mam nadzieję, że nie spieprzą castingu (chociaż jedyny komiks z Elektrą, jaki czytałem, to jej epizod w The Man Without Fear).

Mam jeden komiks z samą Elektrą. Podjerzewam, że sporo ich się w Polsce nie ukazało?

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon