https://www.youtube.com/watch?v=bba_wPdLxp4&feature=youtu.be
Aktor grał już młodego Forda w 'Wiek Adeline' i naprawde byłby idealny do tego filmu
08-07-2015, 12:04
|
Star Wars (temat ogólny)
|
|
Jeśli spin-off o młodym Solo, to jedyny słuszny wybór do roli głównej to tylko z nim:
https://www.youtube.com/watch?v=bba_wPdLxp4&feature=youtu.be Aktor grał już młodego Forda w 'Wiek Adeline' i naprawde byłby idealny do tego filmu
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
08-07-2015, 12:04
O aktora się nie boję, da się znaleźć dobrego, młodego Solo. Po prostu wszyscy chcieliby zobaczyć coś innego.
08-07-2015, 12:11
Poaza Anthonym Ingruberem to wątpie, że można znaleźć jakiegoś jeszcze odpowiedniego aktora do roli
![]() Ja osobiście jakoś nie jaram się spin-offem o Hanie Solo. Wolałbym np coś o Boba Fettcie albo losy Obi-Wana (coś jak książka 'Kenobi' taki western w świecie SW)
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
08-07-2015, 12:28
Nie zrozumiem decyzji Disneya, jeśli ten gość nie wystąpi w roli Solo.
Co do Indy'ego, stolerowałbym tego Pratta jako Jonesa (chodziły takowe plotki), ale mimo wszystko ten Anthony bylby dużo, dużo, dużo lepszym wyborem.
08-07-2015, 13:15
Pratt mógłby zastępować Bruce'a Campbella - to podobny zawadiaka-cwaniaczek-dowcipniś, który jest cwany, ale nie wygląda mimo wszystko na szczególnie oblatanego, oczytanego, ogólnie - bystrego. Ot, taki sympatyczny, przypakowany kozak. Ford mimo wszystko na pierwszy rzut oka to gość mniej atletyczny, bardziej stawiający na myślenie - zawsze w akcji był trochę nieporadny, ale nadrabiał chęciami. Bliżej mu do Nathana Filliona na przykład.
08-07-2015, 13:22
Uważam, że jest świetnym aktorem. Ale nie widze go jako Hana Solo
08-07-2015, 14:16
Osz fuck, ten Anthony Ingruber to musi być jakieś nieślubne dziecko Forda. Dawać go na Indianę i ruszać z nową trylogią najlepiej o przygodach Jonesa z przed II WŚ.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 08-07-2015, 14:39
Aaron Paul móglby być Hanem pod warunkiem, że dadzą mu dialog "Use the force bitch!!!" XD
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
08-07-2015, 15:20 (08-07-2015, 08:09)Juby napisał(a): Film o młodym Hanie, którego zagra ktoś inny niż Ford? Kudynt ker les.A jeśli zagra Ingruber?
08-07-2015, 18:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2015, 18:47 przez Gieferg.) (08-07-2015, 13:37)Pelivaron napisał(a): http://www.aceshowbiz.com/news/view/00085627.html O wow, to już ja byłbym lepszym Solo :| Zresztą co tam ja - Gieferg też byłby lepszy.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 08-07-2015, 20:24
Nie wiem jakim jest aktorem, nie kojarzę żadnej roli, ale z gęby to ten Anthony Ingruber jest idealny na Indianę.
09-07-2015, 21:59
Kathleen Kennedy wyjawiła że Han Solo w spin-offie będzie w wieku "higg teens/low twenties". Biorąc pod uwagę wiek, to obsadzona zostanie raczej mało znana morda.
14-08-2015, 21:52
09-10-2015, 13:17
Hmmm, ta wada genetyczna nazywa się chyba animacja, albo .. konwencja ?
![]() Animacja w serialu ssie, ale ogląda się przyjemnie, fajnie się ogląda dla odmiany coś bardziej osadzonego w OT
09-10-2015, 16:14
Ten serial przypomina mi ciągle moją ślepą miłość do tego uniwersum. Pomimo tego że uważam to za szajs, to i tak będę to co tydzień oglądać, by tylko ponarzekać bratu o tym jakie to jest gówno i że dostanę od tego raka. Po czym ten spojrzy na mnie z politowaniem i popuka się w czoło
![]() Pomimo tego że jestem nabuzowany w oczekiwaniu na Epizod VII, to wybitnie mi się nie podoba co Disney robi z tą marką w innych mediach. Komiksy od Marvela to średniawka, książki zajeżdżają zapychaczem i powtórką ze starego EU, serial animowany jest żenujący, licencja na gry sprzedana EA. Same rozczarowania. Mam nadzieję jednak że nie będzie to odzwierciedlać jakości filmów. 09-10-2015, 16:34
Co do książek, komiksów się z Tb zgodzę, ale uważam, że 'Rebels' daje rade. Bardzo mnie ciekawi jak potoczy się motyw Ahsoka/Vader, abo czy Rex dowie się, że jego generał Anakin Skywalker to Lord Vader. Ale fakt, większośc nowych produktów nieumywa się do starego EU, caly ten reset był bez sensu. Wystarczyło np. uznać za Legendy wszystko post-RotJ i tyle.
09-10-2015, 16:58 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |