Trailery filmowe.
Ciekawe podoscarowe podejście ze strony... Jaya Roacha.

Odpowiedz
Dobrze wygląda, szykuje się pierwsza nominacja dla Cranstona?

Odpowiedz
Fajne, ciekawe czy poruszą wątek filmu "Johnny got his gun"
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(14-08-2015, 21:37)Jakuzzi napisał(a): Ciekawe podoscarowe podejście ze strony... Jaya Roacha.

Alez generyczny oscar bait. Osoba rezysera, ktory zjadl zeby na komediach, to ciekawostka, co do reszty, to wszystko ladnie uklada sie w typowy film pod nominacje: jednostka przeciwko systemowi, upokorzony heros z lekkimi dziwactwami/niepodrabialnym stylem, powrot na szczyt, wyrazisty drugi plan i tego typu pierdollo. Mowiac szczerze, gdyby nie Cranston i Goodman, to nie byloby o czym mowic.

Swoja droga, hollywoodzcy czerwoni, robia film o innym uber czerwonym, a wszystko w oscarowym sosie. Jasne, w odniesieniu do tej danej postaci i okresu, antyestabliszmentowe haselka brzmia fajnie, ale patrzac, ze obecne Holly owe haselka ma zwyczajnie w dupie i robi to samo co republikanie w latach 50/60. tylko z drugiej strony barykady, to wydzwiek tego trailera (zapewne i filmu) jest dla mnie mocno kuriozalny.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Było? Coś dla fanów James'a Dean'a

+ DeHaan, Pattinson, Edgerton, Kingsley
Hey, give me another cookie

Odpowiedz
(15-08-2015, 12:13)Bucho napisał(a):
(14-08-2015, 21:37)Jakuzzi napisał(a): Ciekawe podoscarowe podejście ze strony... Jaya Roacha.

Alez generyczny oscar bait. Osoba rezysera, ktory zjadl zeby na komediach, to ciekawostka
Ja nie wiem czy ciekawostka, ani czemu takie zaskoczenie u Jakuza. Jay Roach nakurfia ostatnio ostro polityczne filmy - od "Recount", przez "Game Change", aż po "All the Way" (z Cranstonem), które jeszcze nie wyszlo. To produkcje dla HBO, co prawda, ale jednak widac, ze jara go inny tor troche. (Choc "The Brink" łaczy obie jego pasje widac - komedie i polityke.).

Aczkolwiek poza Cranstonem to nie wiem czy bedzie co ogladac. Zwlaszcza, ze film o lewaku. Ble :P

Odpowiedz
#

Jaram się;)

Odpowiedz
Crov, dla mnie (i dla wielu widzow - jesli zgoogluja osobe resysera) ciekawostka, bo o tych filmach dla HBO w ogole nie slyszalem, a komedie to jego glowne tereny.

Co do reszty, lewacy z holly z czasow "polowania na czarownice", to jednak inny odcien czerwieni niz ci dzisiejsi, zwlaszcza patrzac na sposob w jaki rzad USA probowal trzymac wtedy ludzi za morde, przez co film bedzie mial pewnie wolnosciowy wydzwiek, nawet jesli hipokryzja holly wylewac sie bedzie z ekranu.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Spoko, Bucho, nie mialem nic zlego na mysli :) A Roach w ciagu paru ostatnich lat wyraznie chce isc w strone czegoś bardziej zaangażowanego.

Odpowiedz
Aj nol aj nol, skonczyly mi sie emoty.

Kolejny "zaangazowany" hollywoodzki lewak, tego tylko brakowalo.

Odpowiedz

Niewiele można powiedzieć ponad to, co już było wiadomo, czyli Haynes, będzie stylowo (może trochę za bardzo), będzie Blanchett i podobno świetna Mara. Mi wystarczy.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Wyglada calkiem spoko. McAvoy zawsze spoko. A scenariusz Maxa Landisa (choc jeden z tych, nad którymi nie mial potem kontroli), więc może byc ciekawie.

Odpowiedz
Jak dla mnie zapowiada sie wybitnie wręcz źle i plastikowo. Frankenstein to akurat temat na normalny, szary, zasyfiony horror, a tu widzę całą gamę CGI-kolorków i debilnie wyglądającego Radcliffa.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Jest jeszcze drugi zwiastun, UK, ktory prezentuje film zupelnie inaczej. Ale mnie podoba sie bromans Victora i Igora, ktory czuc w pierwszym. (Landis na twitterze pisze, ze ten zwiastun UK jest bliższy scenariuszowi.)

Odpowiedz

Odpowiedz
Fajnie wygląda ten "Witch" :D

Odpowiedz

Podoba się mnie to! Z ciekawości na pewno sprawdzę :)

Odpowiedz

Odpowiedz
Pan Lolrens się nic nie chwalił, ale jego debiutancki dokument wygląda ciekawie ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon