Trailery filmowe.
(14-09-2015, 23:06)kałuża napisał(a): Trochę przypomina Crank ;)

Za JAKIE GRZECHY? Kiedy te cymbały się nauczą, że film o TAK WAŻNYCH POSTACIACH, powinny mieć odpowiedni budżet? Tak, by nie wstyd było ich pokazać za granicami?
Kto ma kręcić takie filmy, jak nie Polacy?

Księga Dżungli? O ile mnie pamięć nie myli - wersja ze JSL była wystarczająco dobra. Tu? Festiwal cyfrowych zwierzaków?
O, widzę, że to rimejk wersji rysunkowej...
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Księga dżungli - podoba mi się to, co się dzieje i co/kogo słychać w tym trailerze, ale wygląda to fatalnie, strasznie sztucznie. Poproszę ten sam scenariusz i obsadę w wykonaniu innego reżysera, innymi metodami.

Odpowiedz
(16-09-2015, 18:06)OGPUEE napisał(a): orangutany raz nie mieszkają w Indiach, dwa to najmniejszy naczelny

Od kiedy orangutan to najmniejszy naczelny?
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(16-09-2015, 18:06)OGPUEE napisał(a): Czy mi się wydaje, czy i Mowgli wygląda jakby CGI?

Anyway, wygląda to słabo i celuje w gritty reboot (widocznie w tej wersji Louie będzie Orangu Kongiem, a orangutany raz nie mieszkają w Indiach, dwa to najmniejszy naczelny), a nadal Mowgli żyjący całe życie w dziczy bez kontaktu z ludźmi będzie nosił majtki :D. 

Nah.. Mowgli momentami rzeczywiście wygląda jakby też był CGI. Ale stwierdzenie "gritty reboot"  pewnie będzie bardziej pasowało do wersji Serkisa. Film Favreaua to nadal remake Disneyowskiej animacji, więc można spodziewać się tylko i wyłącznie rodzinnego i przyjaznego filmidła.

Niemniej wygląda to lipnie.. A Johansson jako Kaa brzmi jakoś tak "normalnie" i bez wyrazu =/

Ciekawi mnie czy wersja Serkisa będzie się jakoś wizualnie wyróżniać, bo np w kwestii wyglądu takiego Shere Khana i Bagheery, dużego pola do popisu to nie ma.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(16-09-2015, 21:15)Pelivaron napisał(a):
(16-09-2015, 18:06)OGPUEE napisał(a): orangutany raz nie mieszkają w Indiach, dwa to najmniejszy naczelny

Od kiedy orangutan to najmniejszy naczelny?

Sprecyzowałem źle. Powinienem był napisać człekokształtne (o! to miałem na końcu języka). Anyway, jak pamiętam szympans - 1.70 m wys., orangutan 90 cm wys., a goryl to z 2 m. wys. A tutj wyskakuje jakiś nasteroidowany świniak.  

(16-09-2015, 21:33)zom bie001 napisał(a): Ale stwierdzenie "gritty reboot" pewnie będzie bardziej pasowało do wersji Serkisa. Film Favreaua to nadal remake Disneyowskiej animacji, więc można spodziewać się tylko i wyłącznie rodzinnego i przyjaznego filmidła.
Takie wrażenie odniosłem po tonie trailera, wypranych kolorach i ukazania sekwencji z Louie'm (gdzie w oryginale była lekka i zabawna, nawet w 1994 r. było spoko).

Odpowiedz
Na D23 było więcej materiału. Louie jest dubbingowany przez Walkena, a scena w której brał udział jest podobno bardzo zabawna. A kolorystyka trailera często nie ma nic wspólnego z kolorystyką filmu.

Odpowiedz

Odpowiedz

Nowy Zemeckis. Wygląda dobrze.

Odpowiedz

O fak, fak. Dopiero teraz o tym filmie sie dowiedziałem. Ale obsada kozacka. Plus odnoszę wrażenie, że Bale leci tutaj po nominacje do OScara.

Odpowiedz
Obejrzałbym dla samego Bale'a! :D Zapowiada się zajebiście, tylko z charakteryzacją Goslinga coś nie tak.

Odpowiedz
A teraz jeszcze pacze, że poza panami i obsada pań prezentuje się nieźle: Marisa Tomei, Melissa Leo oraz Karen Gillan.

Odpowiedz
(22-09-2015, 15:46)Pelivaron napisał(a):
Pewnie pomyliła drzwi w studio i głupio im było wyprosić ją z planu.

Odpowiedz
W The Social Network też się pojawiła jedna z gwiazdek Disney'a, a więc to jeszcze nic nie świadczy, a może celowy zabieg. :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Obsada jest wspaniała, ale w zwiastunie nie widzę historii, tylko temat.

Odpowiedz

Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Odpowiedz
wysiadłem w 1/3 - mam już dosyć personifikowania zwierząt na rzecz głupawych one-linerów lub durnych sytuacji, które w założeniu mają coś wyśmiewać. Zieeeeew.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
heist- niezla beka speed3 i w dodatku wszystko pokazali w trailerze LOL
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
Serio? Robi się kinówka Angry Birds?

[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon