Ankieta: Jak oceniasz "Rogue One: A Star Wars Story"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Rogue One: A Star Wars Story (2016) reż. Gareth Edwards [SPOILERY]
Na comicbookmovie.com pisze, ale ja nie daje źródeł, bo dzisiaj co drugi news oparty na tych "wiedzących z pewnego źródła", dlatego bez sensu podawać, bo to 50:50 prawda bądź nie Język

Odpowiedz
Makinsgstarwars.net:

Kod:
"The action sequences filmed are unknown, but there was work pitching the different ways Darth Vader could kill rebels on a battlefield with the Force and his lightsaber. The storyboard “pitches” showing decapitated rebels, people being dismembered by Vader throwing his sword, levitating bodies to make human shields and so on. The art was more violent than what we’ve seen Darth Vader do on screen before.

Brzmi zachęcająco.

Odpowiedz
U Disneya takie sceny? No way...

Odpowiedz
Na 100% nie będzie w filmie czegoś takiego. Chociaż ja liczę na to, że sam rzut mieczem świetlnym pojawi się w którymkolwiek z nowych filmów.

Odpowiedz
http://movieweb.com/rogue-one-star-wars-story-darth-vader-deathtroopers-roles/
Chyba oficjalne potrwierdzenie Vadera w RO wydaje się już być tylko kwestią czasu ; ) To dobrze, chętnie zobaczę Mrocznego Lorda na ekranie kina. Oby tylko nie spartolili. Niech Vader będzie prawdziwym postrachem tego filmu, jak w ANH. Bo np. z Grievousa w TCW zrobili totalnie nie-strasznego villaina. Ale niby RO ma być poważne i 'mroczne' wiec może wyjdzie ok Oczko

Dziś też na kilku portalach znalazłem info, że Bob Iger zapowiedział, że MCU i STAR WARS będą kręcone "w nieskończoność". To chyba nie jest za dobry news. Ok, niby fajnie, że zobaczymy jeszcze jakieś filmy z SW, ale jeśli ma to iść na ilość a nie na jakość (a sądząc po MCU to tak prawdopodobnie będzie) to wcale mnie to nie cieszy ;/
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
[Obrazek: rogue-one-helmets-yen-donnie.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
https://player.vimeo.com/video/151952481

leak pierwszego teasera. Wygląda jak prawdziwy, nawet chciałbym aby taki był Uśmiech
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Było dawno temu Uśmiech

Odpowiedz
... w odległej Galaktyce Oczko
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
http://gwiezdne-wojny.pl/News/20434,Nowa_polska_data_premiery_Rogue_One.html
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Nowe przecieki zapowiadają Tarkina w "Rogue One". (makingstarwars.net)
Uwielbiam gościa ale oglądanie go w CGI...?

Odpowiedz
Przecież już dawno temu były takie plotki.

Mnie interesuje jak wyjaśnią, co się stało, z czarnymi szturmowcami. Czyżby było ich tylko kilku i to w otoczeniu samego Vadera? Czyli... zostaną wycięci przez ekipę bohaterów.
No i jakoś mi nie współgra, że czarny Vader będzie miał czarnych przydupasów bo będzie się mniej wyróżniał.

Jeszcze jedna uwaga - patrząc na zdjęcie - widać, że Donnie Yen będzie grał jakiegoś niewidomego mistrza... Oby go tylko nie zmarnowali tak, jak kolesi z "Raidu"

http://movieweb.com/rogue-one-star-wars-costumes-nuremberg-toy-fair/

Chodzą plotki, że już tutaj pojawi się Solo

[Obrazek: CZxX6CIWIAA137P.jpg]

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
http://movieweb.com/rogue-one-star-wars-story-boba-fett-lego/
Lubię Boba Fetta, nawet bardzo, ale mam nadzieje, że ta plotka się nie potwierdzi Oczko Co za dużo to nie zdrowo. Wg plotek, byłby Vader, Boba Fett i zaraz z "spin-offu" się naprawde zrobi kolejny prequel ANH.

+
http://movieweb.com/rogue-one-star-wars-story-forest-whitaker-character/ . Jego udział w tym filmie totalnie mi zwisa, ale może kogoś to interesuje

Odpowiedz
Przecież to pewne, że to będzie coś na kształt "SW 3.5". Może i mieli zamysł zrobienia pobocznego filmu ale jak, gdzie? Star Wars bez mieczy świetlnych?
Nawet nie muszą pakować specjalnie odniesień do oryginałów skoro... to będzie się dziać w czasach oryginałów.

A Whitaker zagra pewnie... Jabbę Oczko To by się zgadzało, jeśli brać poważnie, że pojawi się też Solo.

Odpowiedz
Ujawniono "nazwiska" niektórych bohaterów z "RO". I spekulacje o "głównym złym"

http://www.starwarsunderworld.com/2016/02/rumor-new-rogue-one-character-details.html

Odpowiedz
Nie obraziłbym się, gdyby w "Rogue One" pojawiła się postać w stylu Wielkiego Moffa Trachty. Jedna z najfajniejszych postaci ze starego EU. Mads Mikkelsen akurat by się nadał Oczko

[Obrazek: Grand_Moff_Trachta_4.png]

Odpowiedz
Nie mam pojęcia co do za moff, ale wygląda kozacko, nie pogardziłbym taką postacią w spin-offie ; )

Odpowiedz
Na razie Rogue One prezentuje się jako film o Vaderze który poluje na grupę rebeliantów więc jako tako to łykam, ale film o Solo i czy Bobie mam gdzieś...

Jedyny spin-off jaki mnie interesuje to film "Kenobi" w którym zmierzyłby się on z Maulem granym przez Raya Parka i to by mnie w pełni usatysfakcjonowało.

Odpowiedz
taka tam plotka:

Cytat: There was going to be a 30 second Superbowl spot but LFL pulled it at the last minute (the was a Doritos advertisement in it's place). The rumor is the digital Peter Cushing wasn't fully complete. The trailer will be attached to Captain America:Civil War.

Odpowiedz
Prawda czy nie, chyba oczywistym jest, że ten film nie tyle będzie jechał na nostalgii, ale będzie wprost pasożytować na Nowej nadziei. Tak, pisałem że zamiast młodego Hana Solo już wolę zobaczyć oryginalnego Vadera (czytaj: w kostiumie z EIV, z głosem Jonesa), co nie znaczy, że to drugie samo w sobie jest dobrym pomysłem.

Idę o zakład, że będzie przynajmniej jedna scena, w której bohaterowie rozmawiają / zdają raport hologramowi odtworzonej komputerowo młodej Carrie Fisher, oczywiście z obwarzankami na głowie i najlepiej tym samym stroju, jaki miała w Nowej nadziei!

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon