CGI Paul Walker
Liczba postów: 22,362
Liczba wątków: 29
(16-02-2016, 14:01)simek napisał(a): Ze zmienianym cyfrowo Pittem się jakoś dało zrobić ładnych kilka lat temu Benjamina Buttona...
Ale przecież on tam przez cały film jest stary. A młody tylko w kilku scenach na końcu, tak? I pewnie tam odmłodzono samego Pitta a nie tworzono całkiem nowej cyfrowej głowy.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
09-03-2016, 12:58
.
Liczba postów: 27,707
Liczba wątków: 62
Są wszystkie stadia od porodu do śmierci, chociaż oczywiście jako nastolatka i dziecko jest go najmniej. Ja oglądając nie potrafiłem wskazać w których scenach jest prawdziwy Pitt bez przeróbek (oprócz tych oczywistych). W każdym razie odmłodzili (i postarzyli) Pitta, Douglasa, to jakby miało to sens, to poradziliby sobie i z Fordem.
09-03-2016, 13:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2016, 13:11 przez simek.)
Stały bywalec
Liczba postów: 3,286
Liczba wątków: 5
Zawsze można wciąż Anthonego Ingrubera, to tak jakby się wkleiło cyfrowo młodego Froda
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
09-03-2016, 14:56
CGI Paul Walker
Liczba postów: 22,362
Liczba wątków: 29
W sensie, że Froda w Hobbicie też odłmładzali cyfrowo? Rzeczywiście wyglądał jakoś podejrzanie młodo
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
10-03-2016, 14:02
Stały bywalec
Poza tym, nie oszukujmy sie, Disney patrzy przede wszystkim na $$$. Nawet gdyby mogli odmlodzic cyfrowo tego Froda (ale nie przypuszczam by aktualna technologia pozwolila na odmlodzenie w calym filmie 70 latka na 20-latka) to wciaz kolejne odslony bylyby uzaleznione od udzialu H. Forda. A wprowadzajac nowego aktora otwieraja sb przeciez ogromna furtke do kolejnych spin-offow, sequeli i innych dupereli.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
10-03-2016, 14:23
Stały bywalec
Liczba postów: 4,900
Liczba wątków: 19
Hollywood Reporter zawęża listę aktorów którzy walczą o rolę Hana Solo:
Alden Ehrenreich
Jack Reynor
Taron Egerton
Variety podaje jeszcze takie nazwiska:
Blake Jenner
Jack O'Connell
15-03-2016, 20:58
Captain Skullet
Liczba postów: 20,322
Liczba wątków: 128
Wizualnie tylko Reynor. Od strony aktorskiej - nie mam pojęcia.
15-03-2016, 21:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2016, 21:07 przez Gieferg.)
Red Crow
Liczba postów: 12,683
Liczba wątków: 50
Egerton sprawdził się świetnie w "Kingsman", więc jako Solo też powinien dać radę. Mój faworyt z tej listy, chociaż Jack O'Connell to też nie byłby zły wybór.
15-03-2016, 21:08
Fanboy Nolana
Liczba postów: 11,944
Liczba wątków: 126
Jakoś do żadnego nie jestem przekonany, ale nie będę ukrywał, że po "Hail Caesar!" Alden Ehrenreich mnie urzekł swoją aktorską kreacją. Ale czy już wyglądowo pasuje, to inna innszość.
16-03-2016, 00:08
Jak jeszcze raz w tym temacie zobaczę nazwisko Ingrubera to puszczę pawia. Nie biorą go pod uwagę i już. Koniec.
Poza tym ja nie chcę kolesia który wygląda trochę jak Ford i próbuje go naśladować bo to będzie zatrudnienie kolesia który udaje Forda grającego Indiane. Dla mnie może być Egerton.
16-03-2016, 05:20
Captain Skullet
Liczba postów: 20,322
Liczba wątków: 128
Czekaj no, dam ci miskę...
(tylko dźwięk jakiś nędzny i jakby rozjechany z obrazem)
16-03-2016, 08:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2016, 08:24 przez Gieferg.)
TermiGifiernator
Liczba postów: 11,119
Liczba wątków: 57
Ten filmik ma za zadanie coś udowodnić lub potwierdzić jakąś tezę?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
16-03-2016, 09:38
Stały bywalec
Jack O'Connell - wiem, że ma małe szanse, ale to byłby najlepszy możliwy wybór !  To byłoby niesamowite - jeden z dwóch moich ulubionych aktorów, zastąpiłby drugiego z moich ulubionych aktorów w kultowej roli Hana Solo. Jego wybór byłby najlepszym filmowym newsem 2016  Raz, że Jack jest naprawde świetnym i utalentowanym aktorem, 2) gość jest stworzony do takich ról łobuzów, nadawałby się do takiej roli 3) jest młody (rocznik '90) więc śmiało mogłby grać młodego Solo. No idealny kandydat. Gdyby wybrali Jacka, to film awansuje u mnie do najbardziej oczekiwanej cz. SW (aktualnie jest to najmniej mnie interesująca pozycja)
Alden Ehrenreich - nie bardzo wyobrażam sobie go w roli Hana Solo. Lepszy wybór napewno niż Jenner i Reynor, ale wolałbym Jacka bądź ewentualnie Egertona.
Jack Reynor - o Boże, nie, absolutnie nie ! Najgorszy możliwy wybór z tej piątki.
Taron Egerton - ewentualnie, jakoś ujdzie. Jakoś bym przeżył.
Blake Jenner - żart ?
Szkoda, że Scott Eastwood odpadł. On by też fajnie pasował do roli. Napewno lepiej niż większość nazwisk wyżej wymienionych
16-03-2016, 10:51
Stały bywalec
04-04-2016, 11:15
Stały bywalec
14-04-2016, 09:12
Stały bywalec
Liczba postów: 2,994
Liczba wątków: 0
Wybór słaby, jasne, ale na Solo to chyba akurat wszyscy z tych kandydatów, branych pod uwagę przez Disneya, byli słabi.
I tak nie liczyłem, że ten niepotrzebny prequel/spin-off mógłby uratować disnejowskie Starłorsy, więc nie rozpaczam. Strasznie to wszystkim potrzebne, żeby zobaczyć na własne oczy, jak Han się poznał z Chewwiem, naprawdę...
14-04-2016, 14:54
Stały bywalec
Ogólnie to ja też uważam, że spin-offy są niepotrzebne, zwłaszcza młody Han Solo, ale no cóż...
Co do aktorów, z finałowej trójki kibicowałem (nadal kibicuje) temu aktorowi z Kingsman, Taron Egerton. Może i angielski akcent nie pasuje do Hana Solo, ale chłopak fajnie gra, pasuje na takiego cwaniaczka typu młody Solo : ) Poza tym, chłopak ma charyzmę, a to najważniejszy chyba najwazniejsze w przypadku takiej postaci jak Han Solo.
Ten Ehrenreich, który wg filmwebu rzekomo otrzyma role (nigdzie o tym indziej nie piszą, więc pewnie plotka) nie bardzo mi się widzi jako Han Solo, ale i tak lepszy on niż ten Jack Reynor, który wygląda jak Bamber a nie jak Han Solo  Szkoda, że Jack O'Connell odpadł z wyścigu do roli, to byłby najlepszy możliwy wybór. Nikt tak jak on się nie nadaje do takiej roli.
Póki co, jak już nie raz pisałem, film wg mnie ratuje tylko udział Larry'ego Kasdana, w nim jedyna nadzieja.
14-04-2016, 15:06
.
Liczba postów: 27,707
Liczba wątków: 62
(14-04-2016, 15:06)szopman napisał(a): Ten Ehrenreich, który wg filmwebu rzekomo otrzyma role (nigdzie o tym indziej nie piszą, więc pewnie plotka)
Wystarczy na IGN? http://www.ign.com/articles/2016/04/14/young-han-solo-alden-ehrenreich-emerges-as-frontrunner-for-lead-role/
14-04-2016, 15:19
Stały bywalec
Akurat tej strony nie przeglądam, ale na MovieWeb nic o tym nie pisali, gdzie tam piszą praktycznie o każdym newsie, plotce, ploteczce. Na theforce.net i Bastonie też nic o tym nie było
14-04-2016, 15:22
Stały bywalec
Liczba postów: 4,900
Liczba wątków: 19
|