Ankieta: Jak oceniasz "Rogue One: A Star Wars Story"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Rogue One: A Star Wars Story (2016) reż. Gareth Edwards [SPOILERY]
Gif pochodzi z tego promocyjnego wideo z 15 lipca...

Odpowiedz
http://www.cinemablend.com/news/1541230/apparently-rogue-ones-reshoots-may-have-been-run-by-another-director

Edwards chyba jednak coś naknocił Język
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Pewnie zrobił film taki jak chciał, czyli poważniejszy itp., a później Disney uznał, że za mało w stylu TFA.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
W dokrętkach ma go zastąpić Tony Gilroy? Yyyyy.... Okej.

Odpowiedz
Ktory zalazł Jubemu za skórę "Dziedzictwem Bourne'a" Duży uśmiech Duży uśmiech

Ale ok, te dokrętki nie wróża niczego dobrego. Gdyby nie udział Vadera w filmie, to chyba bym wogle nie był podjarany RO.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Był kiedyś przypadek, kiedy ingerencja studia w wizję reżysera i dokrętki od innego twórcy zaowocowały dobry filmem? Przypomina mi się tylko Ant-Man, ale Marvel to generalnie wyjątek od koszmarnej reguły.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Ant-Man? Okrojona wizja Wrighta, wyreżyserowana bez polotu i momentami naprawdę marnie naśladująca jego styl. Wyszedł spoko filmik, ale mógłby być najlepszy Marvel. Taki sobie ten przykład.

Odpowiedz
Dla mnie czołówka Marveli. Czytałem o wizji Wrighta i zmiany moim zdaniem oceniam na pozytywne. Anyway, jak sam mówisz, wyszedł ,,spoko filmik" a nie totalna katastrofa jak np. Fantastic Four.

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/news/Najpierw+robił+dokrętki%2C+teraz+Tony+Gilroy+nadzoruje+postprodukcję+%22Łotra+1%22-118773

Odpowiedz
Największą tragedia dla Disneya będzie wtedy, gdy skończą się literki do nazywania kolejnych wariantów myśliwców z uniwersum SW i nie będzie można robić więcej figurek. U-Wing. No tak. Nie było o tym nigdy wcześniej, ale spoko. Czekam na Z-Winga, Ó-Winga i Ę-Winga. Bo nie można odejść od schematu -wingów, żeby się fani nie poczuli obco.

Odpowiedz
Dostali wspaniałe wieści, że dostaną jeszcze kilka filmów/kontynuacji ze swojego ulubionego uniwersum a narzekają zamiast się cieszyć.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Uwaga, SPOILER, czytacie na własne ryzyko ; ) Kolejny powrót w RO Oczko
http://www.filmweb.pl/news/SPOILER%3A+Kto+z+%22Zemsty+Sithów%22+pojawi+się+w+%22Łotrze+1%22-118822

Ogólnie to serio z tego "spin-offa" to chyba będzie jednak bardziej prequel ; ) Chociaż to mi akurat nie przeszkadza. Ciekaw jestem czy jeszcze jakaś postać z Sagi dostanie cameo w filmie (Han Solo już został wykluczony).

Obstawiam (Ameryki nie odryję), że cameo postaci z linka będzie polegać mniej więcej na:

Odpowiedz
W czwartek na ABC ma pojawić się nowy trailer.

Odpowiedz
Olimpijski zwiastun zapowiadający... zwiastun.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
OK, nie wiem, co ma Olimpiada z tym wspólnego, chyba że w tym filmie Imperium, podobnie jak III Rzesza będzie organizowało propagandowe igrzyska olimpijskie na Coruscant.

Plus wiadomo wykorzystam każdą okazję, aby wytknąć brak oryginalności SW Disney'a, ale akurat w przypadku filmu dziejącego dosłownie zaraz przed "Nową Nadzieją", to dobrze, aby pokazywać tyle nowych i ciekawych jednostek i to po obu stronach. Gdyż wtedy jeszcze wyjdzie, że albo Imperium z Rebelią, zaliczyli ekspresowy regres, albo zapomnieli o tych cool jednostkach. Dla przykłady szturmowcy z miotaczami zrobili porządek z Ewokami na Endorze. Uśmiech
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Informacja z frontu zabawkowego co prawda, ale dla zagorzałych fanów wieści nigdy zbyt wiele Uśmiech
Zdjęcie zestawów Lego z nadchodzącego filmu, więc na 99% zobaczymy to w filmie (choć czasem się to nie sprawdza, szczególnie przy bardzo "modnych" dokrętkach w ostatniej chwili).
Pojazdy, plus postaci - na przykład jak będzie wyglądał prom Ojca Dyrektora Krenneca i kilka innych.
Jakby co ukrywam w spoilerze:
PS. Czy tego typu informacje mają jakąkolwiek wartość, poza zaśmiecaniem forum. Bo jeśli nie mają to się w przyszłości powstrzymam, a jak mają to czasem coś wrzucę.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz

Ciekawe czy jutrzejszy trailer to coś innego niż te wyciekłe nagranie ze SWC. Chcę VADERA!

Odpowiedz
W sumie to pojutrzejszy, bo z tego co czytałem to u nas będzie już noc czw/pt więc większość pewnie obejrzy w pt ; )
Chyba wszyscy chcą Vadera, myślę, że chociaż go przez sekundę pokażą w nowym zwiastunie.

Odpowiedz
Vadera będą trzymali do ostatniej chwili, tak jak Spider-Mana w CW. Przez chwilę posapie, odpali miecz i internet dostanie orgazmu.

Odpowiedz
(10-08-2016, 11:01)Juby napisał(a): Ciekawe czy jutrzejszy trailer to coś innego niż te wyciekłe nagranie ze SWC. Chcę VADERA!

A nie widzisz, ze to coś innego? Tu są już sceny, których nie było tam.

Co z tego, czy pokażą czy nie pokażą Vadera? Czego ci ludzie się spodziewają? Co mają w głowach? Nie widzieli nigdy Vadera na oczy? Przecie to będzie TA SAMA postać, jaką pokazali kilka lat temu w "Zemście Sithów". Ani to rimejk, ani to reboot, ani to jakiś Vader w wersji np. zmartwychwstałej a DOKŁADNIE ten sam, który był już w 4ch wcześniejszych filmach.

Tak wiem... W "zemście" nic nie robił ale tu też wątpię, że sprawdzą się te przecieki jakoby był wymiataczem i miał kilka niesamowitych scen rozwalania oponentów.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon