Trailery filmowe.
A wydawało mi się, że wystarczająco dokładnie szukałem. No cóż! Dziękuję za informację i już przenoszę powyższy zwiastun do odpowiedniego tematu. Pozdrawiam!
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz

Soderbergh powraca z reżyserskiej emerytury
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nie do końca zwiastun, ale myślę że warto wrzucić. 

Na IndieGogo ruszyła jakiś czas temu zbiórka na nową wersję Muminków. Pieniążki już zebrane. :)

What a bunch of a-holes.
---
KARTUNSY.PL - kreskówki, anime, bajki, animacja 
W wolnych chwilach -  copywriting

Odpowiedz
Może wyjść z tego dobry survival, a na pewno dobrze zagrany. Pieseł oczywiście odpadnie gdzieś w połowie :(

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Czyli zamordowali
Się chyba nawet do kina przejdę :)
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Kto dobiera te piosenki? o_0

Odpowiedz
No piosenka w d..ę nie powiem, ale wygląda to całkiem spoko jak na setną adaptację. Ciekawe, czy to ujęcie z nazwami bohaterów zostało nakręcone specjalnie na potrzeby trailera czy może znajdzie się w filmie.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Fajne.

@Snappik
Obstawiam że to ujęcie z filmu, napisy dodali tylko do trailera.

Odpowiedz
Czy...? Czy to był Kenny B. ?

Idę na sto pro. Zresztą na Logan Lucky pewnie też, bo jakoś mi podszedł ten zwiastun.
Captain Obvious

Odpowiedz
Był. Nawet niezły zwiastun, zaciekawił, ale naprawdę nie sądziłem że usłyszę takie gówno z radia w zapowiedzi poważnego, dużego filmu od studia. Nie, serio, zdarzały sie niedopasowane piosenki, przeróżne stunty popularnościowe, ale czegoś takiego to nie było. Rzyg. Jestem zmuszony w pracy siedzieć pod głośnikiem w którym codziennie leci Eska, więc zabolało podwójnie.

Odpowiedz
Imagine Dragons nagrywa nieprawdopodobne kupsztale, a jeśli dadzą to również w pełnym trailerze to będzie najlepszy moment by posłać ten debilny trend do wszystkich diabłów.

Lux Aeterna wróć!

Odpowiedz
Morderstwo w Orient Expressie, nieeeee :)

Dla mnie istnieje tylko ta wersja:

No i do tego ten czarny doktor, niga pliz :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Mieszkałem w jaskini i generalnie nie znam książki (ale przeczytam), choć oczywiście słyszałem o niej mase.

Sam trailer jest mmm... słaby. Kompletnie sam w sobie nie zachęca do oglądania, a szkoda bo obsada jest cudna i dla niej pewnie zawitam do kina, zobaczę jak będzie z kolejnymi zajawkami bo pierwsza seria zdjęć z kostiumami naprawdę mi się spodobała i wyglądało to fajnie. Widzę tu pewien potencjał i mam nadzieje na przyjemne zaskoczenie poziomem filmu.

Odpowiedz
Książkę polecam bo w sumie wstyd nie znać, a trailer jak na tak przechodzony materiał jest zaskakująco fajny.

Odpowiedz
Kupili mnie wąsami.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Rozumiem, że chcą z Poirota zrobić kogoś na miarę Downeyowego Holmesa? Żywszego, bardziej przystępnego, bardziej elo detektywa. W sam raz na całą serię przyszłych filmów?
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Póki co nic na to nie wskazuje

Odpowiedz
Reżyser zapowiedział chęć tworzenia kolejnych produkcji. W sumie osobiscie nie mam nic przeciwko o ile nie będą to bezsensowne akcyjniaki i nie zerwą całkowicie z obrazem protagonisty.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon