LOL Wygląda rzeczywiście jak Pitbull, zlepek horror stories opowiadanych przy ognisku przez ludzi ze środowiska i urban legends.
07-07-2017, 14:28
|
Botoks (2017) reż. Patryk Vega
|
|
"Bezkompromisowe uderzenie w polską służbę zdrowia "
LOL Wygląda rzeczywiście jak Pitbull, zlepek horror stories opowiadanych przy ognisku przez ludzi ze środowiska i urban legends. 07-07-2017, 14:28
Człowiek robi tematy o takim "Darkest Hour" liczy na dyskusje a potem sie okazuje, że "Botoks" Vegi robi większą furorę :(
Śledze Fejsa Vegi z czystej ciekawości i jestem niesamowicie zażenowany hypem w komentarzach. Jezu... 07-07-2017, 14:30 (07-07-2017, 14:30)Kuba napisał(a): Człowiek robi tematy o takim "Darkest Hour" liczy na dyskusje a potem sie okazuje, że "Botoks" Vegi robi większą furorę :( Bo nikogo nie obchodzi kolejny film o Churchillu, do tego od jakiegoś hollywoodzkiego rzemieślnika. Botoks to nowy film Vegi. PATRYKA VEGI!
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
07-07-2017, 14:44 (06-07-2017, 19:23)Mierzwiak napisał(a): Trailer tradycyjnie żenujący co tylko potęguje totalnie przypadkowy montaż, ale film będzie OK, dokładnie tak samo jest z Pitbullami gdzie najgorsze fragmenty zwiastunów w filmie wypadały kompletnie inaczej. Oczywiście zależy jeszcze jaki kto ma stosunek do tych filmów :) Serio? Nie widziałem chyba żadnego filmu Vegi w całości, nawet Pitbulla. Wytrzymałem jakieś 20 minut Służb specjalnych. Jaki stosunek trzeba mieć do tych filmów, żeby uznać je za "OK". Oglądać je jako cringe fest? Co jest w stanie poprawić odbiór tych najgorszych fragmentów w samym filmie? Pytam serio. Zwiastun tragiczny. Niby próbuję mieć gdzieś fakt, że jest taki popyt na jego filmy i skoro Vega znalazł sposób na zarabianie kasy to niech ma, ale jednak trochę dołujące, ze to są filmowe hity w tym kraju. 07-07-2017, 15:01 (07-07-2017, 15:01)PropJoe napisał(a): Jaki stosunek trzeba mieć do tych filmów, żeby uznać je za "OK". Oglądać je jako cringe fest? Co jest w stanie poprawić odbiór tych najgorszych fragmentów w samym filmie? Pytam serio.Ja z kolei serio odpowiadam: nie wiem :) Ja je po prostu oglądam i są OK aczkolwiek wspinając się na wyżyny obiektywizmu (sic!), rozumiem czemu dla niektórych jest to takie rakotwórcze. Ja to kupuję i tyle. 07-07-2017, 15:07 (07-07-2017, 14:28)zdzichon napisał(a): "Bezkompromisowe uderzenie w polską służbę zdrowia " Ale to już "Ciacho" nie działało na podobnej zasadzie i było zlepkiem żenujących żartów znalezionych w internecie i potem posklejanych w film z "grotą Nestle" na czele. 07-07-2017, 15:10 (07-07-2017, 15:10)Lawrence napisał(a): Ale to już "Ciacho" nie działało na podobnej zasadzie i było zlepkiem żenujących żartów znalezionych w internecie i potem posklejanych w film z "grotą Nestle" na czele. Na szczęście nie dane mi było zobaczyć. Dla mnie nadal nieodgadnione jest jak to możliwe, że za tymi filmami stoi ta sama osoba co za pierwszym i drugim sezonem Pitbula. Chyba że to był jakis grupowy pseudonim. 07-07-2017, 15:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-07-2017, 15:14 przez zdzichon.)
I oczywiście dialogi oparte o memy jak ten z punktem G na końcu słowa Shopping. Ech...
07-07-2017, 15:23
Tak, w tym samym uniwersum, gdzie połowa postaci ma swoich bliżniaków o innych nazwiskach.
https://www.filmweb.pl/user/Nawrocki/activity
https://letterboxd.com/nawrocki/list/best-movies-of-2020s/ https://letterboxd.com/nawrocki/list/2024-movies/ 27-07-2017, 20:42
Znaczy skoro film nazwali Botoks to specjalnie zniekształcili twarze tych aktorów żeby sami się nie poznali. Taki był plan. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 27-07-2017, 23:58 (27-07-2017, 20:42)nawrocki napisał(a): Tak, w tym samym uniwersum, gdzie połowa postaci ma swoich bliżniaków o innych nazwiskach.No tak, jak w uniwersum Kevina Smitha. :) A "Pitbull" to nie jest wcale bardziej wysublimowane kino. Ale wiem, że prawnie to niestety nie tak fajnie, bo prawa do Pitbulla są gdzie indziej. A szkoda, mogliby sobie budowac uniwersum, zawsze jakas ciekawostka pośród szarości polskiego kina. ;) Phil napisał(a):Katarzyna Warnke to kuzynka mojego przyjaciela.No, Phil, widze, ze wreszcie jest powód by się spotkac. :) 28-07-2017, 00:47
po fatalnym trailerze dostaliśmy fatalny plakat. wydaję mi się, że teraz jeszcze będzie sukces w kasach, ale przy kolejnej powtórce (na przykład film o strażakach, którzy wywołują pożary albo listonoszach podpierdalających renty) już może być ciężko.
28-07-2017, 10:21 (28-07-2017, 10:21)smackey napisał(a): po fatalnym trailerze dostaliśmy fatalny plakat. wydaję mi się, że teraz jeszcze będzie sukces w kasach, ale przy kolejnej powtórce (na przykład film o strażakach, którzy wywołują pożary albo listonoszach podpierdalających renty) już może być ciężko. Jeszcze nie obejrzałam porządnie trailera przyznam się... Służby i pierwszy Pitbull Vegi dla mnie bardzo. Służby mnie wcisnęły nawet w fotel, szczeólnie, ze byłam na pokazie z reżyserem i twórcami. Niebiezpieczne kobiety obejrzałam z "radochą", ale zdecydowanie jako kino rozrywkowe.
aloha, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Dec 2012.
31-07-2017, 09:18 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |