Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej
On? No coś ty. Szczery, uczciwy i skromny człowiek. Ma samochód rodzinny.

Odpowiedz
(09-09-2020, 13:24)Pelivaron napisał(a): Wczoraj dzięki temu hejt parkowi dowiedziałem się o tej grubej akcji na planie, gdzie postrzelono operatora. Nie wiem jakim cudem ominęła mnie taka informacja.
Znałem tę sprawę od środka i tam było grubo, bo Vega w zasadzie sprawił, że kamerzysta do końca życia będzie inwalidą, a przynajmniej nie będzie mógł dźwigać tak ciężkich kamer, więc nie będzie w pełni sprawnym filmowcem. Bujał się z nim po sądach, bo Vega oczywiście wszystkiego się wypierał. Nie wiem jak to się ostatecznie skończyło.

Zniszczenie kariery i zdrowia i jakieś konsekwencje? Panie, co pan, mnie tam nie było a w ogóle to nie jestem filmowcem ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Vega mówił, że wypłacił prywatnie operatorowi 100 tys złotych. Potem proponował więcej, ale typ odmawiał, argumentując, że musi sam stanąć na nogi.

Odpowiedz
Na tym etapie na którym znałem sprawę, o żadnej kasie nie było mowy, ale może potem sprawa się jako tako pozytywnie zakończyła
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Nikt nie wspomina o telefonie od Fabijańskiego? Gość jest jeszcze bardziej zenujący niż Vega.

Odpowiedz
Mnie bawiło autentyczne zaangażowanie i zachwyt Pola

Odpowiedz
Jestem prawdziwym kinomaniakiem.

- Michał Pol

Bardzo polecam "Pętlę". To jest naprawdę coś innego, a nie jakiś zlepek skeczy.

- Michał Pol

Odpowiedz
Pol widać na filmach zna się tak samo jak na futbolu.
Ale miło że się rozwija i dumnie kroczy nosi kaganek oświaty filmowej.

Odpowiedz
zostawie tutaj, bo się chłopak napracował żeby vege zaorać
http://youtube.com/watch?v=GsN6O-KgrdA
tak że o.

Odpowiedz
Jest nowy zwiastun filmu :D

Odpowiedz
Vega to zwykły szkodnik. Jego filmy są po prostu niebezpieczne dla społeczeństwa.
Ale widzę tez lokowanie UsECrypt Messengera - pewnie skasował za to 200-300k minimum.

Odpowiedz
Małgorzata Rozenek-Majdan w roli głównej LOL XD

ROK 2020: Nie może być gorzej.

Patryk Vega: Potrzymaj mi piwo

Odpowiedz
To wygląda jakby Vega się założył że napisze i nakręci film w kilka dni.
"Dobra, to tytuł to eeee... Miłość, Seks i... hmmm o, Miłość, Seks i Pandemia"

Idealne kino dla Karyn i Sebixów.

Odpowiedz
Scenarzysta pracujący dla Patryka Vegi (współscenarzysta "Pętli"), który wystąpił też w jego filmie o kibolach zatytułowanym "Bad Boy" został zatrzymany. jest wśród trzech osób, które wpadły ręce funkcjonariuszy CBŚP w śledztwie dotyczącym powiązanej ze śląskimi Psychofans

Odpowiedz
Okropny film od każdej możliwej strony. Fabuła to nic innego jak zlepek skeczów dialogowych (tradycyjnie przypominających gadanie pod nosem) poprzetykanych cyckami i seksem, oraz czerstwym humorem z tego wynikającym (np. żarcik o penisie w gównie). Vega leci bez opamiętania, bez umiaru. Ja rozumiem, że nie stać nas polską wersję "Człowieka z blizną" (tutaj potencjał był duży bo postacie były prawdziwe), ale chociaż twórzmy kino gatunkowe. Vega posrał po całości swoim weganizmem. 

1/10
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie znalazłem dedykowanego tematu więc napiszę tutaj. Oglądałem ostatnio "Pętle" Vegi, o tym skorumpowanym policjancie burdelarzu granym przez Królikowskiego. Nie widziałem wszystkich filmów Vegi, ale kilka odhaczyłem, mimo to byłem zszokowany poziomem obrzydliwości w tym. W trakcie jednej sceny seksu kobiecie wypadają implanty piersi, w innej scenie Antek gwałci analnie prostytutke i potem przychodzi z brudnym penisem do pani prokurator, która wyczuwa ów brzydki zapach w trakcie rozpinania mu rozporka w celu wiadomym. Może trafiłem wcześniej na bardziej cywilizowane Vegówki, bo nie było aż tam aż tak obrzydliwej wersji prymitywizmu (ten o lekarzach szybko wyłączyłem po początkowych scenach zoofili). Nie wiem kto jest targetem tych filmów, bo patologia która mogłaby być jego odbiorcami na filmy zerka tylko w telewizji w trakcie libacji. Nic więcej konstruktywnego nie napiszę, tak po prostu chciałem się tym podzielić.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon