Nasze pomysły na film
Kolejny plakat do mojego filmu:

[Obrazek: demposterdt8.th.jpg]

Odpowiedz
Dawno nie używałem photoshopa i nie specjalnie chciało mi się wycinać.

[Obrazek: sdlb8.th.jpg]

Film byłby dramatem sądowym, ale o fabule kiedy indziej, bo teraz muszę spadać.

Odpowiedz
Nie używaj więcej Photoshopa Don. ;)

Odpowiedz
Bez obrazy Don, ale zarówno wykonanie jaki projekt plakatu pasuje do polskich, ustalonych przez plakaty w stylu Dlaczego Nie! standardów : )

Odpowiedz
I ten Bale coś taki niewyraźny, przydałby mu się Rutinoscorbin.

PS. Czy ktoś choćby i zjedzie, ale w końcu oceni mój plakat?

Odpowiedz
Mierzwiaczku, no niezły jest ale nie ma porównania z dwoma poprzednimi które bardzo mi się podobały ; )

Odpowiedz
Dziękuję :) Muszę go dopracować, ten grzyb atomowy wydał mi się dobry w teorii ale wyszedł kiepsko, zresztą wyszedł mi plakat ze spoilerem :wink:

Odpowiedz
Sędzia Anna Maria Wesołowska: The Movie: Po telewizyjnym sukcesie na ekrany kin trafi pełnometrażowa wersja Anny Marii Wesołowskiej. Na sali oskarżonych zasiada Krzysztof (Paweł Deląg)- właściciel agencji reklamowej, który jest oskarżony o molestowanie swoich pracownic. Oskarża go nieugięty prokurator Artur Łata (Artur Łata), a rozprawę poprowadzi sędzia Anna Maria Wesołowska. Przez całe dwie godziny akcja toczy się na sali sądowej. Emocje sięgają zenitu, a gra aktorska powala na kolana. Na chwilę przed wydaniem wyroku zaczyna się 25 minutowy blok reklamowy.

Film jest polskim kandydatem do Oscarów 2009 i mówi się, że ma większe szanse niż "Katyń".

Odpowiedz
Mi przychodzą pomysły 20 filmów na minutę. Co się nie stanie przerabiam to na superprodukcję. Najczęściej są to s - f albo komedie. Oto niektóre z nich
- Chłopak przenosi się do gry wideo i poznaje tytułowego bohatera Złotego rycerza
- Żołnierz cofa się z 2006 do 1986 roku i zapobiega wybuchowi elektrowni w Czarnobylu.
- Policjant zostaje zastrzelony bronią z jakiegoś z laboratorium i przenosi się do San Fransisco A.D. 2049
- Serial o przygodach trójki wieśniaków ze wsi Świniochlew
- Agent amerykańskiego rządu przylatuje do Polski 13 grudnia 1981 roku w celu odnalezienia bomby atomowej
- Kino drogi o nastolatkach którzy ukradli obraz i porwali dziewczynę. Jadą oni z Krakowa do Wrocławia a ich śladem podąża policja i mafia

Odpowiedz
Cytat:Żołnierz cofa się z 2006 do 1986 roku i zapobiega wybuchowi elektrowni w Czarnobylu.
Myślę że powinien zlikwidować matkę faceta odpowiedzialnego za to :)

Odpowiedz
Artur napisał(a):Mi przychodzą pomysły 20 filmów na minutę.

Trzy filmy o podrozach w czasie na szesc - musi cie krecic ten temat. :) Szkoda tylko, ze 4 z 6 pomyslow wygladaja jak pomysly typowych polskich filmowcow, a pozostale 2 to plagiat (lub cos wtornego) i troche kicz.

Odpowiedz
military widzę że skomentowałeś je dokładnie tak jak ja chciałem to zrobić, dzięki :wink: Taki krótki, jednozdaniowy opis może wyglądać nieatrakcyjnie, a wyobrażenie filmu w głowie już nie.

Aczkolwiek... Co z tym żołnierzem przenoszącym się w czasie by zapobiec awarii w Czernobylu? On się tam przenosi specjalnie? Skoro tak to po co zajmować się taką bzdurą (nie ujmując nic tej tragedii), zamiast np. zabicia Hitlera lub coś w tym stylu?

Odpowiedz
Racja, albo np.... jego starej :)

Odpowiedz
Małe sprostowanie co do żołnieża. Cofa się on do 1986 przypadkiem. Miał przeniść się do 2016 by zdać relację z tego co wydarzy się jeśli NATO zaatakuje Iran. Jako, że była okazja wybuchowi zapobiec to postanowił tak zrobić

Odpowiedz
nie pij już więcej, ok?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Szkoda że się nie spodobały. No cóż. Trudno. A tak z ciekawości które pomysły to plagiaty a które to typowe dla pol. filmowców

Odpowiedz
Terminator i "dowolny film o chlopcu przenoszacym sie do gry komputerowej" to plagiaty, reszta to polskie filmy. :)

Odpowiedz
Czas odświeżyc go odświeżyć(tego topica)

-Chodzi mi po głowie przygodówka w klimatach Indiany J. Otóż komandos, misjonarz, oraz astronom(który odkrył kometę- jak się okazuje później-gwiazdę betlejemską) otrzymują od Watykanu złoto, mirrę, i kadzidło. Mają go przekazać Mesjaszowi, który według proroctw ma się narodzić w afrykańskim państewku, gdzie obecnie rządzi plemienny watażka i demoniczny milioner... Co wy na to :cool:
-Na zadupiastą wies powraca charyzmatyczny proboszcz-ponad miesiąc leżał w szpitalu po wypadku. Rzecz w tym, że jego zachowanie się zmienia-próbuje omotać autochtonów wokół siebie, staje się perfidny, przenikliwy, diaboliczny :twisted: wręcz . Przysłany nauczyciel i ciężarna nastolatka(którą się klecha bardzo interesuje) postanawiają stawić mu czoła. Gatunki Horror/Thriller psychologiczny z elementami dramatu+ szczypta czarnego humoru. Piszecie się na to :wink:

EDIT Don Vito- a wiesz że w Ranczu nawet byłpodobny wątek :grin:

Odpowiedz
Trzymajcie mnie...
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Drugi pomysł to zapewne niezrealizowany nigdy wątek który miał się znaleźć w telenoweli Plebania.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon