Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
It makes Attack of the Clones look like Citizen Kane
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) reż. J.J. Abrams
Mówiąc szczerze nie trzeba mi więcej SW jako takich Język

Odpowiedz
No cóż, kukiełka nie powie "nie", a o udziale Hamilla w filmie na razie cisza... Jeżeli to prawda, to faktycznie poczekam na jakiś poprawny rip z vod.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Co ważniejsze: Kukiełka nie będzie robić PRowego smrodu wokół filmu w którym się pojawia Język
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(15-04-2018, 21:28)Huntersky napisał(a): Jeżeli to prawda, to faktycznie poczekam na jakiś poprawny rip z vod.

Wszyscy potulnie jak psy Pawłowa zameldujecie się na premierę w kinach Język
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Nah. Na Hana Solo może i się przejdę. Ale na IX? W sumie sam nie wiem. Może Dżar Dżar rzeczywiście mnie skusi zwiastunami, ale szczerze mówiąc, na ten moment, nie mam dla kogo na to iść :/
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Nie bylem na VIII wiec bez problemu nie pójdę na IX.

Odpowiedz
(15-04-2018, 21:31)Badus napisał(a): Wszyscy potulnie jak psy Pawłowa zameldujecie się na premierę w kinach Język
Nie. W tym roku idę już tylko na Infinity War i Ant-Mana, nawet Deadpoola 2 w kinie odpuszczam. Nie widzę ani jednego powodu dla którego miałbym zobaczyć w kinie czy to Solo, czy EIX.

Odpowiedz
Tyle promocji cenowych, że nie ma co deklarować absencji, bo ciekawość i tak zwycięży. Ale czekać na E9 z wypiekami na twarzy jest rzeczywiście dość ciężko.

Odpowiedz
Przeczytam spoilery i wtedy się zastanowię. Jeżeli nie będzie nic co chcialbym zobaczyc na dużym ekranie (czyli np. Luke'a albo jakiegoś cudu), to adios.

Odpowiedz
Przypomnę tylko, że w podobnym tonie padały wypowiedzi po E7, chociaż dopiero po jakimś czasie.

Piłeczka jest po stronie kampanii promocyjnej (która i tak pewnie okaże się w jakiś sposób trollingiem). Dla formalności byłoby miło zaliczyć seans w kinie, ale póki co - wyjebka. 
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Nah, po 7 byłem ciągle optymistyczny, bo czekałem na Luke'a. Po czym przed premierą przeczytalem spoilery, które były tak durne, że nie mogłem w nie uwierzyć - seans potwierdził.

Odpowiedz
(15-04-2018, 21:28)Huntersky napisał(a): No cóż, kukiełka nie powie "nie", a o udziale Hamilla w filmie na razie cisza... Jeżeli to prawda, to faktycznie poczekam na jakiś poprawny rip z vod.

Jest jeszcze głos kukiełki i to głos może robić czarny PR Uśmiech. O ile Frank Oz nie kopnie do tego czasu w kalendarz.

Co do seansu - jeśli chodzi o mnie, na bank jestem w kinie - jak już widziałem wszystkie główne części na dużym ekranie to tradycję trza kontynuować.

Odpowiedz
Ja czekam z wypiekami na twarzy. Jestem zadowolony z tego w jakim kierunku poszla ta seria, wiele rzeczy ktore zaprezentował Johnson fantastycznie wypadła i chce zobaczyc jak to wszystko zakonczy J. J.
Mysle, ze oprocz Yody jj trzyma jeszcze w tajemnicy wystep ktorjs postaci ze starej gwardii.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ja tylko przypominam, że akurat jak w czymś J.J. Abrams jest świetny, to właśnie w kampaniach promocyjnych i reklamowania swoich produkcji, dobrymi zapowiedziami. 
Tylko przypomnę, przy The Force Awakens co się działo, zaczynając od tej kampani z ujęciami z wnętrz, które miało mówić: "Żadne green-screen, CGI, praktyczne fekty" i wszyscy łykali to jak ryby przynęty. 
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Teraz doszedł dodatkowy, mimo wszystko, wabik:

czy da się SW jeszcze bardziej spierdolić i uczynić je jeszcze bardziej nieciekawymi? Uśmiech

Odpowiedz
(15-04-2018, 21:31)Badus napisał(a): Wszyscy potulnie jak psy Pawłowa zameldujecie się na premierę w kinach Język
Oczywiście!
Ten film nie może się udać i chcę być tego świadkiem na dużym ekranie. Ale wybiorę najtańszy z możliwych sposobów. Może być nawet czechosłowacki dubbing 1D Uśmiech
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
(15-04-2018, 21:37)Szaman napisał(a): Tyle promocji cenowych, że nie ma co deklarować absencji, bo ciekawość i tak zwycięży.

E tam, bzdury wygadujesz. Już na VIII byłem tylko dlatego, że dostałem darmową wejściówkę (i dla Luke'a z zielonym mieczem świetlnym, którego się nie doczekałem). IX to film z listy "nie chcę obejrzeć", tak samo jak Solo, do którego wciąż nie widziałem w pełni nawet jednej zapowiedzi.

Odpowiedz
A ja pewnie pójdę, choćby po to, żeby zaliczyć nową trylogię w kinie, ale nie ukrywam, że robię to raczej bez entuzjazmu. Chociaż pewnie o ile po seansie byłbym zachwycony, tak po 4 miesiącach dałbym 6/10 Oczko - tak Juby, to do Ciebie Uśmiech
Reszty z tego uniwersum nie tykam. Chyba, że doczekam Obiego z Ewanem.

Odpowiedz
A ja pójdę na wszystko (choć Solo jest mi kompletnie obojętny) jako ostatni zajarany SW Disneya użytkownik tego forum Uśmiech Mam nadzieje, że Abrams zaskoczy i dostarczy ciekawego finału a kolejne spin-offy będą równie dobre co Rogue One.
Na IX Epizod to koniecznie - chociażby z ciekawości i dla samego Kylo i jego relacji z Rey.

Odpowiedz
(15-04-2018, 22:29)Juby napisał(a): (i dla Luke'a z zielonym mieczem świetlnym, którego się nie doczekałem).

Ależ był Luke z zielonym mieczem. W retrospekcji jak chciał z premedytacją zabić malutkie dziecko Uśmiech.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon