Rozumiem, że można było wpaść na pomysł o solo (hehe, nadal bawi) filmie o Solo lub Kenobim, ale o Lei? Co tam można ciekawego pokazać? Chyba tylko jakiś okres buntu nastolatki...
11-05-2018, 20:12
|
Star Wars (temat ogólny)
|
|
Niech dorzucą jeszcze paradę równości ludzko-kosmiciej. A nie, to już chyba było w TPM ;]
Rozumiem, że można było wpaść na pomysł o solo (hehe, nadal bawi) filmie o Solo lub Kenobim, ale o Lei? Co tam można ciekawego pokazać? Chyba tylko jakiś okres buntu nastolatki... 11-05-2018, 20:12
Ciekawi mnie czy Kennedy dostała już żółtą kartkę od Disney'a czy czekają na wyniki i odbiór Solo.
11-05-2018, 20:52
Sądzę, że jej pozycja nie jest zagrożona. Spadek wpływów Last Jedi był wkalkulowany po fenomenie jakim było TFA, a przecież liczby nadal były kosmiczne. Było trochę narzekania, ale wydaje mi się, że dla studia najważniejsze są najbardziej miarodajne wskaźniki, czyli te na agregatorach recenzji i opinii, a z nimi Ostatni nie miał większych problemów. Przedsprzedaż Solo idzie świetnie i nic nie zapowiada aby miał on skończyć z wynikiem niższym niż 300 mln$ z Ameryki, a sądzę, że to taki pułap który zadowoli Disneya.
11-05-2018, 20:57
Mnie zastanawia tylko jakie Disney miał oczekiwania odnośnie sprzedaży gadżetów związanych ze Star Wars? Gdyż jeżeli wierzyć doniesieniom to w tej materii trochę bida, gdyż jakoś dziwnie nikt nie chce kupować action-figures z Rose Tico, czy Admiral Gender Studies
11-05-2018, 21:19
Ja myślę, że Disney ma kompletnie wywalone na jakiekolwiek narzekania i po prostu liczy i wydaje hajs z rzeczy powiązanych z SW który będzie jeszcze dłuugo płynął.
A przyznam, że chętnie zobaczyłbym spin-off o Kenobim z Ewanem rzucony w terminarzu obok Sherlocka i Avatara 2. No to byłby sprawdzian mocy box officowej Star Wars. 11-05-2018, 21:29
Do takiego pojedynku nie dojdzie, bo Disney zastrzega sobie w kontraktach z kinami największe sale przez pierwsze tygodnie wyświetlania Gwiezdnych Wojen.
11-05-2018, 21:41
Niech zrobią remake Rzymskich Wakacji z młodą Leią. Tylko w tym widzę jakiś potencjał. "Courscant Holiday"
13-05-2018, 23:15
Gdyby wcześniej nie powstał spinoff z Hanem chciałbym takowego z Lando. Teraz? Po co?
MCU od pewnego momentu zaczęło się bardziej rozwijać, zapowiadać ciekawsze projekty i bardziej urozmaicone, pokazywać nowe regiony uniwersum a ci ciągle się taplają w znanych nam czasach i postaciach. Kenobi - oki. Serial przed Przebudzeniem? Ok. Spinoff Lando ? Po uj?* *w sensie teraz kiedy i tak poznamy jego historię z w "Solo". Bo gdyby ZAMIAST tej produkcji nakręcili film o Lando to czemu nie. 16-05-2018, 16:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-05-2018, 16:17 przez Kuba.)
- nowe czasy
- nowe rejony - nowe, przekonywujące postaci, które da się polubić - NIEZWIĄZANE z dotychczasowymi, pokazanymi na ekranie* - czysta zabawa i przyjemność - nowa mitologia, niebawiąca się w wymuszony rewizjonizm/wysrywizm na Sagę Disney cannot into. *4 filmy na pokładzie, a najfajniejsze wprowadzone postaci, które autentycznie <3 to...robociki BB-8 i K-2SO
16-05-2018, 16:44
Z samym Gloverem to akurat mógłbym spędzić seans.
Szczerze mówiąc po wyczynach Disneya powoli przestaję czekać na Kenobiego. Dam sobie łapę uciąć, że wróci rogaty. 16-05-2018, 17:20
Disney już zaczyna powoli dementować, możliwy film o Lando. Chociaż w sumie trudno powiedzieć, gdyż pod względem decyzji to byłaby ona bardzo podobna do Trylogii Riana Johnsona, a więc wpisywałaby się w styl prowadzenia i myślenia w Lucasfilm.
Znaczy The Last Jedi jeszcze na dobrze nie zadomowiło się w kinach, a już słyszymy o Trylogii Riana Johnsona. Teraz podobnie jeszcze Solo nie wszedł na dobre do kin, a już chcą się zabierać za osobny film o Lando. No zobaczymy, ale czy w ogóle teraz ktokolwiek wierzy, że ta Trylogia Riana Johnsona powstanie? Gdyż ja nie. 17-05-2018, 01:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-05-2018, 01:32 przez Lawrence.)
Przy ewentualnej trylogii Johnsona po właściwym filmie powinien pojawić się sam reżyser tłumaczący widzom co właśnie obejrzeli.
17-05-2018, 08:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-05-2018, 08:02 przez Badus.)
Ja by tam dał dolara za film o tym jak Lando z przestępcy zostaje prezydentem planety
17-05-2018, 16:40
https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/star-wars-boba-fett-movie-is-happening-james-mangold-direct-1113273?utm_source=twitter&utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_source=t.co&utm_medium=referral
BUM. Mangold ma zabrać się za scenariusz i reżyserie "Boba Fetta", to właśnie ten film razem z "Kenobim" miałby być kolejnym spin-offem najpewniej. Pewnie temat "Lando" powróci później. Ciągle brak informacji o trylogiach Dedekow i Johnsona, obstawiam ze wraz z 2020 wejdziemy w tryb 2/3 filmów SW na rok. Szanuje Mangolda za Logana ii Walk the Line a Daldryego za The Crown (i troche mniej za Lektora). Gdyby faktycznie mieli zrealizować te filmy to pomimo wielkiej ochoty na zgłebienie innych okresow historii Galaktyki - jestem na tak. 25-05-2018, 00:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2018, 00:26 przez Kuba.) |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 4 gości |