Podoba mi się. Nie czekałem jakoś specjalnie na ten film, ale już czekam. Big Short był spoko. Jeśli tu będzie równie energetycznie i błyskotliwie, powinien wyjść przynajmniej dobry film. Trochę mnie zawsze rozprasza tak mocna charakteryzacja, ale tu rzeczywiście wygląda nieźle. No i nie powiecie, że Rockwell w tym pierwszym ujęciu nie wygląda trochę jak Bale.
A o tym Sherlocku ostatnią rzeczą jaką bym powiedział to, że jest śmieszny.
Za to Rocketman zapowiada się trochę lepiej niż Bohemian Rhapsody. Ale i tak najchętniej obejrzał bym przynajmniej 3-godzinny biopic Bowiego. Todd Heynes mógłby zrobić. Znowu.
03-10-2018, 15:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2018, 15:42 przez PropJoe.)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#OfficialJames Francis CameronandChristopher Johnathan James NolanHejter# :D
eh żałosne, przepadnie to bez echa trzeba było darować sobie ten remake
(03-10-2018, 16:44)Kuba napisał(a): Trailer Vice rewelacyjny. Aktorzy wypadaja świetnie, charakteryzacja powala. Pewnie film nie ma polskiego dystrybutora?
lol jasne, że nie. ASIB koniec w listopadzie, Green Book w lutym....coraz lepiej u nas :/
Ponoć to co w zwiastunie to spora część czasu ekranowego Rockwella :P
03-10-2018, 21:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2018, 21:26 przez harlequinade.)
W porównaniu z poprzednimi dwoma projektami Clinta wygląda całkiem nieźle. To znaczy, zapowiada się bardzo sztampowe, oczywiste i doskonale wszystkim znane kino, ale jest coś w tym zwiastunie, a raczej w samym Clincie co mnie naprawdę porusza.
Samemu trailerowi bliżej do jakieś formy wiadomosci od Clinta dla fanów mam wrażenie. Nie zdziwiłbym się jakby po premierze ogłosił koniec kariery. W każdym razie akurat w tym przypadku jestem w kinie obowiązkowo, jeśli tylko będzie taka możliwość. To najpewniej ostatnia szansa żeby zobaczyć tego legendarnego twórce na dużym ekranie.
A Coopera chyba znowu tak malutko nie będzie :P
04-10-2018, 20:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-10-2018, 22:44 przez Kuba.)
(03-10-2018, 21:20)harlequinade napisał(a): eh żałosne, przepadnie to bez echa trzeba było darować sobie ten remake
Niby gdzie? Sądzisz, że hamburgery znają francuską wersję? W ogóle ciekawe gdzie ten film był popularny poza Europą. Bo to nie pierwszy rimejk. Był też chyba południowo-amerykański.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Wygląda lepiej niż ostatni, ale ciągle bez szału, wygląda to schematycznie i średnio ciekawie. Brakuje mi rozmachu oraz chociaż odrobiny klimatu, obstawiam też, że nici z potencjalnie wspaniałego aktorskiego pojedynku - tak jak Robbie daje rade (jej charakteryzacja też jest spoko) tak Ronan wypada w tym trailerze naprawdę średnio. Jeśli w samym filmie będzie to wyglądać tak samo to nie ma mowy o żadnych nominacjach.
Ale muzykę tworzy Richter więc jest drugi po Margot powód aby obejrzeć..kiedyś :)
To mógłby być kolejny film dla dzieci w klimatach Bożego Narodzenia. Mógłby, gdyby Świętego Mikołaja nie grał Kurt Russell. Facet swoją charyzmą rozsadza ten trailer.
Obejrzę z przyjemnością.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.