Trailery filmowe.
(02-10-2018, 20:00)Kryst_007 napisał(a): O kurde, a który to? Ten siwy w kraciastej koszuli z 9 sekundy? Za Chiny nie powiedziałbym, że to on!

Jeśli to Rockwell to wygląda raczej jak Bale bez nadwagi i charakteryzacji na Chaney'a. :D Tylko Adams podejrzanie podobna do Adams. Czy to Carell?

Odpowiedz
(29-09-2018, 11:05)Pelivaron napisał(a):

Całkiem zabawne. "Sherlock" od BBC już od dawna zasługiwał na sparodiowanie.

Odpowiedz
Sam trailer wygląda naprawdę dobrze, ale charakteryzacja i tak prezentuje się lepiej ;)

Odpowiedz
Podoba mi się. Nie czekałem jakoś specjalnie na ten film, ale już czekam. Big Short był spoko. Jeśli tu będzie równie energetycznie i błyskotliwie, powinien wyjść przynajmniej dobry film. Trochę mnie zawsze rozprasza tak mocna charakteryzacja, ale tu rzeczywiście wygląda nieźle. No i nie powiecie, że Rockwell w tym pierwszym ujęciu nie wygląda trochę jak Bale.

A o tym Sherlocku ostatnią rzeczą jaką bym powiedział to, że jest śmieszny.

Za to Rocketman zapowiada się trochę lepiej niż Bohemian Rhapsody. Ale i tak najchętniej obejrzał bym przynajmniej 3-godzinny biopic Bowiego. Todd Heynes mógłby zrobić. Znowu. 

Odpowiedz
trailer vice jest świetny, natomiast oglądanie tego sherlocka mnie boli :/
tak że o.

Odpowiedz
Strzelanie do pszczol bylo dobre :)

Vice wyglada konkretnie, nie poznalem Bale'a, masakra.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Czego się spodziewaliście po Ferrellu? Widział ktoś jakiś wcześniejszy jego film? :D
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Bale wygląda w tym trailerze jak Chevy Chase.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Trailer Vice rewelacyjny. Aktorzy wypadaja świetnie, charakteryzacja powala.
Pewnie film nie ma polskiego dystrybutora?

Odpowiedz
Zapowiada się bardzo dobrze. "Big Short" było świetne. Czekam i liczę na znakomicie opowiedzianą historię genialne kreacje aktorskie :)
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz

eh żałosne, przepadnie to bez echa trzeba było darować sobie ten remake

(03-10-2018, 16:44)Kuba napisał(a): Trailer Vice rewelacyjny. Aktorzy wypadaja świetnie, charakteryzacja powala. 
Pewnie film nie ma polskiego dystrybutora?

lol jasne, że nie. ASIB koniec w listopadzie, Green Book w lutym....coraz lepiej u nas :/

Ponoć to co w zwiastunie to spora część czasu ekranowego Rockwella :P

Odpowiedz
Eee... meh. Przynajmniej dla powrotu Clinta przed kamerą zobaczę.

Odpowiedz
W porównaniu z poprzednimi dwoma projektami Clinta wygląda całkiem nieźle. To znaczy, zapowiada się bardzo sztampowe, oczywiste i doskonale wszystkim znane kino, ale jest coś w tym zwiastunie, a raczej w samym Clincie co mnie naprawdę porusza.

Samemu trailerowi bliżej do jakieś formy wiadomosci od Clinta dla fanów mam wrażenie. Nie zdziwiłbym się jakby po premierze ogłosił koniec kariery. W każdym razie akurat w tym przypadku jestem w kinie obowiązkowo, jeśli tylko będzie taka możliwość. To najpewniej ostatnia szansa żeby zobaczyć tego legendarnego twórce na dużym ekranie.

A Coopera chyba znowu tak malutko nie będzie :P

Odpowiedz
(04-10-2018, 20:34)Kuba napisał(a): W każdym bądź razie

Trzeci raz w ciągu miesiąca ;)
[Obrazek: ExcellentUnawareJenny-max-1mb.gif]
"You will never learn."

Trailer bardzo spoko, to będzie najlepszy film Clinta od 10 lat, czekam na info kiedy polska premiera.

Odpowiedz
:/ ciężko jest się oduczyć.

Odpowiedz
(03-10-2018, 21:20)harlequinade napisał(a): eh żałosne, przepadnie to bez echa trzeba było darować sobie ten remake

Niby gdzie? Sądzisz, że hamburgery znają francuską wersję? W ogóle ciekawe gdzie ten film był popularny poza Europą. Bo to nie pierwszy rimejk. Był też chyba południowo-amerykański.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Wygląda lepiej niż ostatni, ale ciągle bez szału, wygląda to schematycznie i średnio ciekawie. Brakuje mi rozmachu oraz chociaż odrobiny klimatu, obstawiam też, że nici z potencjalnie wspaniałego aktorskiego pojedynku - tak jak Robbie daje rade (jej charakteryzacja też jest spoko) tak Ronan wypada w tym trailerze naprawdę średnio. Jeśli w samym filmie będzie to wyglądać tak samo to nie ma mowy o żadnych nominacjach.
Ale muzykę tworzy Richter więc jest drugi po Margot powód aby obejrzeć..kiedyś :)

Odpowiedz

To mógłby być kolejny film dla dzieci w klimatach Bożego Narodzenia. Mógłby, gdyby Świętego Mikołaja nie grał Kurt Russell. Facet swoją charyzmą rozsadza ten trailer.

Obejrzę z przyjemnością.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Kurt wygląda znakomicie, ale sam trailer zapowiada raczej standardową opowiastkę ze słabymi efektami.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Stwierdzam po samym trailerze, że to mocny kandydat na "Najlepsze sci-fi dekady" ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon