Trailery filmowe.
Te taśmowo wyglądające ekranizacje komiksów to chyba odpowiednik straight-to-DVD sequeli Disneya.

Odpowiedz
Trailery Srailery napisał(a):Nominowana do Oscara produkcja z Tunezji, inspirowana historią znanego z licznych kontrowersji belgijskiego artysty - Wima Delvoye. Opowieść o uchodźcy z Syrii, który za wszelką cenę chce się dostać do Paryża, gdzie mieszka jego ukochana.

Najbardziej oczekiwany przeze mnie film. Deklasuje "Those Who Wish Me Dead" oraz 4 sezon "Yellowstone"

Odpowiedz
(07-04-2021, 13:29)Mental napisał(a): Najbardziej oczekiwany przeze mnie film. Deklasuje "Those Who Wish Me Dead" oraz 4 sezon "Yellowstone"
"Those Who Wish Me Dead" podrzucę Ci dzisiaj :)

Odpowiedz
Na podstawie książki Michaela Koryty. Angelina Jolie w roli strażaka-specjalisty, który stara się uchronić 12-letniego świadka morderstwa przed tropiącą go dwójką najemników. W obsadzie także Nicholas Hoult, Aidan Gillen i Jon Bernthal. Reżyserem jest Taylor Sheridan - twórca "Wind River. Na przeklętej ziemi" i autor m.in. scenariusza do "Sicario".

Odpowiedz
Czy oni podpalili las? Cały jebany las?

Czekam na ten film :)

Odpowiedz
(07-04-2021, 15:07)Trailery Srailery napisał(a): Reżyserem jest Taylor Sheridan

Gdzie dedykacja dla Mentala? ;)

Odpowiedz
(07-04-2021, 15:37)Kryst_007 napisał(a):
(07-04-2021, 15:07)Trailery Srailery napisał(a): Reżyserem jest Taylor Sheridan
Gdzie dedykacja dla Mentala? ;)
Post wyżej :)

Odpowiedz
Ekranizacja powieści A.J. Finna "Kobieta w oknie" ląduje ostatecznie w Netfliksie. W roli głównej Amy Adams. Premiera 14 maja.

Odpowiedz

Oj, to może być piękny dokument :)

Odpowiedz
Pewnie trafi się kilka ciekawszych wywiadów, ale zwiastun prezentuje raczej typowe walenie gruchy i lizanie jajek.

Odpowiedz
Ich pierwszy dokument "In Search of Darkness" to było rozczarowanie dla mnie.

Skakanie od filmu do filmu poświęcając na skomentowanie każdego z nich niecałą minutę w bardzo ogólnikowy i podobny sposób.

Jakiś czas wcześniej obejrzałem dokument "Never Sleep Again" o wszystkich filmach z serii o Freddym Krugerze, gdzie była cała masa ciekawostek o których nie wiedziałem odnośnie ich produkcji i zakulisowych sytuacji więc tym bardziej byłem zawiedziony gdy sobie porównałem ich wartość pod względem treści.

Odpowiedz
Troche to wszystko za bardzo wymuskane i przydaloby sie troche wiecej brudu, chlodu oraz naturalistycznego pierdolniecia, ale i tak wyglada niezle:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
"Bodyguard Zawodowiec" z 2017 roku doczekał się kontynuacji. W rolach głównych ponownie Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson i Salma Hayek.

Marcowy zwiastun jest już niedostępny, może ten się uchowa. Ruby Rose jako narkotykowy kurier, który musi wykonać kilka trudnych zadań, by odzyskać porwaną córkę. W roli szantażującego - Morgan Freeman.

Odpowiedz
LOL:

Efekty miejscami niczego sobie, ale ta cala reszta...Mila od lat gra te sama role, tyle, ze w innych filmach. Tutaj glownie podrobka Kingsman. Oczywiscie nigdy tego nie obejrze, ale wrzucam, bo akurat wymeczylem trailer, szukajac jakichs naschodzacych esefow.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Reżyserski debiut aktora David Oyelowo (m.in. "Selma" i "Paradoks Cloverfield"). Historia chłopca, który ucieka z domu, by odnaleźć sławnego uzdrowiciela i uratować chorą matkę. Jego śladem wyrusza ojciec (gra go sam Oyelowo). W obsadzie także Lonnie Chavis, Rosario Dawson, Alfred Molina i Maria Bello.

Odpowiedz
Duński komediodramat wymieszany z akcją i kinem zemsty. Mads Mikkelsen w roli żołnierza na emeryturze, którego żona ginie w wypadku pociągu. Incydent okazuje się jednak zaplanowanym zamachem. Film zbiera wysokie oceny, a widownia bardzo często określa go mianem najlepszego duńskiego filmu od czasu Polowania. Zamierzam obadać w weekend bo zwiastun wygląda w porządku ;) 

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Wlasnie mialem wrzucac, chociaz komedio-dramatem bym tego nie nazwal. Ot, swojski humor ludzi w niecodziennych sytuacjach. Wylaczylem w polowie, jestem kupiony i czekam na film. Stylowka Madsa zajebista.

Odpowiedz
Kupili mnie tym zwiastunem jak paczkę żelków.

Odpowiedz
Gdzie to można obejrzeć? Są polskie napisy?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon