Trailery filmowe.
Kolejny reżyserski projekt Sorkina

Odpowiedz
Nawet spoko w tym Kidman wypada, a się zastanawiałem wcześniej kto wpadł na taki miscast. Obejrzę sobie w sumie :)

Odpowiedz
A tam jest Kidman? Dlaczego oni ją w tym zwiastunie ukrywają?

Odpowiedz
https://movieweb.com/being-the-ricardos-trailer-reaction-debra-messing-fans/

Trailer wzbudza pewne kontrowersje - ludzie woleliby Debrę Messing ;)

Ogólnie ta zajawka mehowa. No właśnie - dlaczego Kidman ukrywana? ;/

Odpowiedz
Messing wizualnie bylaby idealna Lucy Ricardo, co jest zreszta do sprawdzenia:

Natomiast Kidman jest zdecydowanie lepsza aktorka i bankowo “dostarczy”. Co do wygladu to tylko w tej krotkim fragmencie widac, ze w tej kwestii tez powinno byc dobrze. Czekam, bo Sorkin i tematyka, obsada jest tutaj tylko wisienka na torcie.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Was drażni Kidman jako Lucy, a mnie Bardem jako Desi Arnaz. Przecież to zupełnie inny typ urody. Jestem pewien, że można znaleźć bardziej pasującego aktora do tej roli, choć bankowo Bardem dostarczy
[Obrazek: rs_1024x759-210111144133-1024-desi-arnaz...center,top]

edit: dla mnie lepszy byłby Lin Manuel Miranda
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Kolejna zapowiedź nowego filmu Kennetha Branagha

Odpowiedz
(20-10-2021, 10:35)Corn napisał(a): Was drażni Kidman jako Lucy, a mnie Bardem jako Desi Arnaz. Przecież to zupełnie inny typ urody. Jestem pewien, że można znaleźć bardziej pasującego aktora do tej roli, choć bankowo Bardem dostarczy

Ewidentnie widać, że oni dostali te role tylko dlatego, bo są znani. Warto też wiedzieć, że Desi był młodszy od Lucy o 6 lat co swego czasu było podkreślane przez media, podczas gdy Nicole i Javiera dzielą niecałe 2 lata :P

Odpowiedz
Pełen zwiastun "Czerwonej noty". Premiera 12 listopada.

Odpowiedz
Nowy film Michaela Bay'a. Jake Gyllenhaal i Yahya Abdul-Mateen II w rolach przyrodnich braci, którzy szykują wielki skok na bank. Gdy plan zawodzi, porywają karetkę z ratowniczką i pacjentem w stanie krytycznym w środku.

Odpowiedz
A więc tak wyglądałaby Gorączka od Baya :)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Ambulans wygląda fajnie, obejrzę dla Jake'a :)

Czerwona nota zapowiada się strasznie mehowo. Sam zwiastun strasznie męczący, ledwo dotrwałem do końca.

Odpowiedz
Ambulans spoko, obejrzę na pewno.

Odpowiedz
Nowy zwiastun "Zwycięskiej rodziny". Will Smith jako Richard Williams - ojciec sióstr Sereny i Venus, który odegrał kluczową rolę w sportowej karierze obu córek i doprowadził je do szczytów światowego tenisa. W polskich kinach od 3 grudnia.

Odpowiedz
Nowy film Baya wygląda naprawdę fajnie. Ogólnie on ma czasem takie pozytywne odpały, gdzie dużo rzeczy po prostu mu się udaje -  13 Hours czy Pain & Gain to jego czołówka. A tutaj jest Jake, sporo strzelania... Kurczę, i'm in ;)

A Red Notice to totalne przeciwieństwo. Zresztą najbardziej tajemnicza jest tutaj sylwetka The Rocka i to co dzieje się przy starciu z bykiem 0_o
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Załóżcie osobny wątek o "Karetce" Baya pliz. To będzie super film. Czuć w nim fajny oldschool kina akcji w stylu "Speed". Na bank oglądam.

Odpowiedz
Nom, nawet dla mnie to wygląda spoko. Jeśli Bay nie zamęczy montażem i lataniem z kamerą, całkiem fajnie się może oglądać. W trailerze tylko trochę te teksty "We are not the bad gutys, we are the guys trying to get home" lekko uwierają.

Odpowiedz
(21-10-2021, 21:10)Mental napisał(a): Załóżcie osobny wątek o "Karetce" Baya pliz. To będzie super film. Czuć w nim fajny oldschool kina akcji w stylu "Speed". Na bank oglądam.

Zakładaj. To wolny kraj bracie. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Sonny napisał(a):To wolny kraj. :)

Zapomniałeś dodać "bracie"

Odpowiedz
Poprawiłem.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon