Trailery filmowe.
Ja to się chyba na to do kina przejdę. Chciałbym, żeby to było zjadliwe fantasy.

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Zjadliwe fantasy? Heh, to by już było coś niecodziennego w czasach, w jakich przyszło nam żyć. Mam ochotę dać temu szansę, ale pewnie jak zwykle się zawiodę.

Odpowiedz
Wygląda jak wyjątkowo rzadkie gówno w którym pływa wszystko czego nie lubię w fantasy.

Odpowiedz
Kurde. Dobrze się to zapowiada. Może w końcu Bale w jakimś autentycznie świetnym filmie.

Odpowiedz
Szkoda tylko, że kolorystycznie to kolejny brzydki netlix.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nowy film Brandona Cronenberga. Alexander Skarsgard i Cleopatra Coleman jako para spędzająca wakacje w luksusowym kurorcie na jednej z tropikalnych wysp. Poza hotelem raj się jednak kończy...

Odpowiedz
Już kocham ten film.

Odpowiedz
Possesor od młodego Cronenberga był bardzo spoko. Niewiele rzeczy w nim wymagało poprawki poza lekko spapraną końcówką. Fajnie, że ten zwiastun tylko potwierdza, że synek prezentuje konkretny styl i nie eksperymentuje.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Jutro, a w zasadzie dzisiaj pełny zwiastun:

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Adam Driver w roli kosmicznego rozbitka, który razem z ocalałą dziewczynką (Ariana Greenblatt) musi przetrwać na nieznanej planecie. Ta okazuje się... Ziemią sprzed 65 milionów lat.

Odpowiedz
Kiedy po pierwszej sekundzie trailera wiesz, że małe szanse by film był spoko. Serio, scenariusz The Quiet Place to było kuriozum.

Odpowiedz
Były takie czasy, że wszystko z dinozaurami brałem w ciemno. Ale upływ czasu, postępujące z wiekiem zgorzknienie i cynizm, a nade wszystko badziewny "Jurassic World" wyleczyły mnie z tego.

Odpowiedz
Gdyby to był zwyczajny kosmiczny survival, to jeszcze jakoś by to wyglądało, ale z chwilą gdy weszły dinozaury wyłączyłem zwiastun. Filmu nie tknę.

Odpowiedz
Po pierwszym "Parku jurajskim" Hollywood zaczęło kosić hajs na dinozaurach do tego stopnia, że nawet one straciły jak dla mnie w kinie na fajności.

Odpowiedz
Kolejna zapowiedź filmu Sary Polley nakręconego na podstawie książki Miriam Toews. Historia grupy kobiet żyjących w odizolowanej od świata kolonii religijnej, która postanawia wyrwać się spod męskiej manipulacji i gwałtów. W obsadzie Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Judith Ivey, Ben Whishaw i Frances McDormand.

Odpowiedz
(14-12-2022, 17:30)raven.second napisał(a): Gdyby to był zwyczajny kosmiczny survival, to jeszcze jakoś by to wyglądało, ale z chwilą gdy weszły dinozaury wyłączyłem zwiastun. Filmu nie tknę.

Mogliby zrobić survival z twistem jak z Planety Małp - na końcu okazuje się, że bohater cofnął się po prostu w czasie. Wygląda to na film, w którym swoją ostatnią wielką rolę miał zagrać Bruce Willis. Ale Driver? Fuck, no.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Albo Driver zagrał na prośbę dzieci bądź siostrzeńców. Raul Julia w ten sposób zagrał M. Bisona, a Tom Hardy Venoma. 

Odpowiedz
Innego wytłumaczenia nie ma. Chyba że, lubi hazard i przepierdolił wszystkie dolce i łapie się czegokolwiek.

Odpowiedz
Może męczyła go praca z perfekcjonistami pokroju Scotta, Scorsese czy Gilliama i postanowił dla odmiany zagrać u kogoś z większym wyjebanym na to czy cień jest dobrze położony za bohaterem czy o kilka stopni za daleko ;)

Odpowiedz
(14-12-2022, 18:00)Kryst_007 napisał(a): Po pierwszym "Parku jurajskim" Hollywood zaczęło kosić hajs na dinozaurach do tego stopnia, że nawet one straciły jak dla mnie w kinie na fajności.

Ee? Ile niby po "Parku Jurajskim" powstało tych koszących kasę hollywoodzkich filmów o dinozaurach? Nie licząc oczywiście sequeli wyżej wymienionego. Bo ja jakoś nic nie kojarzę. Chyba że liczyć "King Konga". Tam wprawdzie to wielka małpa miała być główną atrakcją, ale przyznaję, że poszedłem wtedy do kina ze względu na dinki.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon