Trailery filmowe.
Wygląda jak biedacka wersja Drunk History. Woke Comedy at its finest, czyli krindżówa na krindżówie i śmiechy tylko z konkretnych grup ludzi, bo wiadomo czemu :)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Czyli Żydów w kosmosie jednak nie będzie? Naprawdę opłacało się tak guzdrać z tym sequelem, Mel? :P

Odpowiedz
Chyba jednak będą, bo w 1:37 jest kadr, który wygląda jak parodia Star Trek, a mają naszyte gwiazdy Dawida. A w 1:24 są komentatorzy sportowi i w tle widać lodowisko, więc Hitlera na lodzie też się spodziewam.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Treść jak treść. Wizualnie wygląda to jak bieda-totalna.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Tak przy okazji, Star Trek to jak najbardziej Zydzi w kosmosie - Tikkun Olam, Kabala & all that jazz :)

https://media.tenor.com/owM2oYfayfQAAAAM/vulcan-salute-spock.gif

https://www.chabad.org/library/article_cdo/aid/2878949/jewish/Is-the-Vulcan-Salute-a-Jewish-Symbol.htm

:)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Spaceballs też w sumie. W końcu Mel Brooks i Rick Moranis to Żydzi ;)

Odpowiedz
Wiadomo!

:)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Brooks nawet wspominał, że te wszystkie żarty o Żydach w jego filmach przechodziły tylko dlatego, gdyż sam takowym jest.

(14-01-2023, 18:09)Bucho napisał(a): Tak przy okazji, Star Trek to jak najbardziej Zydzi w kosmosie - Tikkun Olam, Kabala & all that jazz :)
Ano są :)
[Obrazek: ferengi_marauders_thumbnail.jpg?h=d1cb52...k=0dhvZXry]

Odpowiedz
Podobny przywilej to ma (czy raczej miał) jeszcze Woody Allen

Odpowiedz
Czytałem gdzieś, że w Wyścigu szczurów dowcip z muzeum Barbiego i autem Hitlera miał polegać głównie na tym, że rodzina Randy'ego są Żydami ( grający go Jon Lovitz sam jest takowym. Także reżyser i scenarzysta).

Odpowiedz
Inaczej sie nie da, nie mam co do tego watpliwosci.

Odpowiedz

Odpowiedz
Film Snydera wygląda chyba najgorzej z tej składanki.

Odpowiedz
Wygląda ok, za mało by cokolwiek stwierdzić, ja nie oglądałem tych jego filmów o Zombie, ale zdecydowanie zrobił jakiś shift stylistyczny, bo te produkcje z DC to kompletnie inaczej wyglądały niż te obecne filmy.

Odpowiedz
No ja widziałem tę jego srakę o zombie (i kosmitach, i robotach, i podróży w czasie i cholera wie o czym jeszcze w jednym, nielogicznym filmie) i mam bardzo niskie oczekiwania :)

Odpowiedz
Ja nie mam żadnych oczekiwań, oryginalne sci fi, no hard feelings, będzie ok? Fajnie, nie? to chujmnietoboli.

Odpowiedz
W sumie z tego całego bałaganu to czekam na Tylera 2 i Killera.

Odpowiedz
No z tej zapowiedzi to tylko:
Snyder, Fincher, ten film z Thorem (chociaż nie widziałem jeszcze jedynki) i może to fantasy z Millie Bobby Brown. Reszta to meh.

A Snyder to rzeczywiście mógł sobie jednak tego DoPa wziąć, a nie znowu za zdjęcia się brać. Jakoś tak nie porywają mnie te fragmenty, ale i tak czekam. Może chociaż będą się fajnie strzelać i nawalać mieczami świetlnymi. Czy czym tam je Snyder zastąpi. W końcu to takie jego StarWarsWannabe, więc nie wierzę że tam pierwotnie nie miało być sekwencji z mieczami.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Tylko na Finchera z tej zajawki czekam. Reszta mi całkowicie zwisa.

Odpowiedz
Ten "Rebel Moon" dalej jest planowany w dwóch częściach? Bo nie dali do tytułu żadnego "Part one". Ale w sumie "Diuna" też nie miała.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon