Zdecydowałem się obejrzeć jeszcze raz bo akurat było na antenie Raczka. Myślałem, że po drugim seansie będzie lepiej, w lepszej jakości(pierwszy raz oglądałem kinówkę) itp. Pierwsze wrażenie było dość pozytywne, myślałem sobie- co to w takiej głupiej bajeczce w PG-13 zabijają się w taki sposób, widać tak dużo krwi, tyle trupów? Niestety to tylko chwilowe, mylne wrażenie. Sommers niestety przegiął pałę i to bardzo mocno. Filmu nic nie broni, a twierdzenie, że twórcy robili go na luzie i wiedzieli, że to jest infantylna bajeczka, można w buty wsadzić.
Dialogi, aktorstwo, EFEKTY!!!!, praktycznie wszystko leży i jest głupie i żałosne. Nawet nosiłem się z zamiarem po taniości kupić na BD, bo lubię efektowne blockbustery- na szczęście Raczek puścił to w swojej telewizji i mogę jedynie powiedzieć- ile szczęścia mam, bo nie kupiłem tego kolorowego łajna.
Dialogi, aktorstwo, EFEKTY!!!!, praktycznie wszystko leży i jest głupie i żałosne. Nawet nosiłem się z zamiarem po taniości kupić na BD, bo lubię efektowne blockbustery- na szczęście Raczek puścił to w swojej telewizji i mogę jedynie powiedzieć- ile szczęścia mam, bo nie kupiłem tego kolorowego łajna.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
Directed by James "THE KING" Cameron
17-10-2010, 17:15