O kryzysie paliwowym mówi się od 15 lat przynajmniej(ostatnio u kumpla jego stary o tym mówił, że gadali tak już z 20 lat temu), a ciągle jakoś nie nadchodzi. Mało tego, gdyby kryzys był tak poważny to było by coraz mniej lotów na lotnisku, a na sierpień jest 400 czarterów, plus rejsówki w Pyrzowicach.
Jakby komuś jeszcze było mało RyanAir się tutaj przeprowadza i kupuje nowe samoloty.
Gdyby i to nie wystarczyło sprzedaż nowych samochodów w Polsce wzrasta.
Każdy narzeka, ale u mnie to po 2-3 auta mają i jakoś jeżdżą.
Z kryzysem paliwowym jest jak z UFO, każdy słyszał, a nikt nie widział.
A wracając do tematu to jak samochody będą na prąd to będą kręcili filmy o czasach kiedy auta były na benzynę.
Cholera boli mnie to, jak odpowiadacie na mój temat. Zarzucacie mi tutaj paradę banału, a wydawało mi się, że wybrałem coś ciekawego, coś o czym można dużo rozmawiać, niekoniecznie narzekać, ale wypatrywać nadzieję, itp.
:/
Tylko, że ja niczego nie chcę odkrywać, chcę o tym porozmawiać ... no wiecie ? Rozmowa ? Wymiana argumentów, myśli, itp.
Jakby komuś jeszcze było mało RyanAir się tutaj przeprowadza i kupuje nowe samoloty.
Gdyby i to nie wystarczyło sprzedaż nowych samochodów w Polsce wzrasta.
Każdy narzeka, ale u mnie to po 2-3 auta mają i jakoś jeżdżą.
Z kryzysem paliwowym jest jak z UFO, każdy słyszał, a nikt nie widział.
A wracając do tematu to jak samochody będą na prąd to będą kręcili filmy o czasach kiedy auta były na benzynę.
Cholera boli mnie to, jak odpowiadacie na mój temat. Zarzucacie mi tutaj paradę banału, a wydawało mi się, że wybrałem coś ciekawego, coś o czym można dużo rozmawiać, niekoniecznie narzekać, ale wypatrywać nadzieję, itp.
:/
D'mooN napisał(a):Arahan, zamiast sie oburzać posłuchaj kogoś kto na podobnych rozważaniach zjadł zęby. Negrin ma rację: niczego tu nie odkrywasz i sadzisz takie banały, że Captain Obvious jawi się przy Tobie jako Sfinks.
Tylko, że ja niczego nie chcę odkrywać, chcę o tym porozmawiać ... no wiecie ? Rozmowa ? Wymiana argumentów, myśli, itp.
08-08-2008, 22:23