Co to za film?
Nie oglądałem, ale może to http://www.filmweb.pl/Maria.Laski.Pelna ?

Odpowiedz
Filmu nie widziałem, ale w Maria Full of Grace były podobne motywy.
http://www.imdb.com/title/tt0390221/reference

Odpowiedz
(04-06-2013, 16:47)marinho napisał(a): Kolejny film: Tym razem jest to produkcja nowsza raczej lata 2000. Kobiety zgłaszają się do przemytu kokainy i połykają takie gumowe paczuszki, żeby je przewieźć w trzewiach. W trakcie lotu jedna z kobiet wydala gumowe czopki i połyka je ponownie. Gdy docierają na melinę dilera, jednej z kobiet pęka paczuszka i umiera z przedawkowania.

(04-06-2013, 16:59)Szaman napisał(a): Nie oglądałem, ale może to http://www.filmweb.pl/Maria.Laski.Pelna ?

To raczej na pewno to. Co prawda ona nie umarła z przedawkowania ale nie będę spoilerował.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tak jest to Maria łaski pełna :) Dzięki wszystkim serdecznie! Nigdy nie skojarzyłbym fabuły z tym tytułem. Daję kolejny film:

Tym razem jest to starszy film prod. USA. Kilku mężczyzn możliwe, że jakichś żołnierzy/najemników, przeprawia się przez azjatyckie żółtawe bagna, w których jest pełno pijawek. Pijawki przyczepiają się do bohaterów, a jeden z nich jakby nigdy nic przypala je papierosem, a te zaczynają odpadać. Na koniec stwierdza, że to najlepszy sposób na szybkie usunięcie.

Odpowiedz
Pluton? Ofiary Wojny?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Witam.
Kto poda nazwe filmu w ktorym bohaterem jest miedzy innymi merlin. Chodzilo w nim o to ze ze merlin byl maly i przygarneli go jacys czarownicy i nauczyli czarow pozniej on uciekl i az zakochal sie w jakies tam dziewczynie ktora pozniej podpalil smok. Na koniec filmu jest pokazane ze on opowiada swoja historie i otwiera skale w ktorej znajduje sie ta dziewczyna odmlada ja i siebie i zyja sobie dlugo i tak dalej.

Zna ktos nazwe jak to sie nazywalo bo za nic nie moge tego znalesc to w 2 czesciach chyba bylo.
krecik93, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Jun 2013.

Odpowiedz
Nie widziałem ale strzelam że:

Odpowiedz
Dokladnie o to chodzilo dzieki
krecik93, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Jun 2013.

Odpowiedz
Znalezione na kwejku. Z jakiego to filmu?

[Obrazek: e31ff0a11cfb3b5088028ce05bce0547_origina...1371891935]

Odpowiedz
Gość wygląda jak Willem Dafoe w kiepskiej masce Steve'a Mcqueena. Szedłbym tym tropem.

Odpowiedz
Cytat:Pomozcie, jak nazywa sie film, w ktorym akcja dzieje sie w chinach, glownymi zlymi sa japonczycy, a bohater jest bylym zolnierzem z WW1, chinczykiem, rozwala sam oddzial niemcow, a pozniej w chinach walczy jako masked crusader? Pomocy! Craven?

Wiecie? Bo mi nic nie przychodzi do głowy.

Odpowiedz
http://en.wikipedia.org/wiki/Legend_of_the_Fist:_The_Return_of_Chen_Zhen

?
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
To chyba zbyt prosta odpowiedź. Przecież ten film jest "nowiutki".

Odpowiedz
Być moze, ale skoro niektorzy pytają o "Aliena" czy inne tego typu, to wiesz ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
To o to chodziło :) dzięki w imieniuy kumpla. Moje pytanie brzmi: warto?

Odpowiedz
Nie wiem, nie oglądałem ;)

Odpowiedz
Jeśli to pomoże to ponoć gorszy od poprzedniej części.

Odpowiedz
Western chyba. Pamiętam jedną scenę: zima, ponuro, kolorystyka błękitno-szara. Bohater, kowboj jakiś, wchodzi do zniszczonej (spalonej? rozwalonej?) chaty, w której chyba kiedyś mieszkał z żoną. Siada w fotelu i przypomina sobie, jak kiedyś tutaj żył. Żonę mu prawdopodobnie zgwałcili albo zabili, albo jedno i drugie. Kojarzycie ten film?

Odpowiedz
Jeśli western i zima, to może Człowiek zwany Ciszą.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon