Hawkeye (2021)

Na Twitterze ekstaza bo Adamczyk podobno wcielił się w Janusza, który w 2005 roku wyjechał do Londynu sprzedawać samochody ;) 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie podobno XD Adamczyk gra polskiego dresiarza, jego pierwsza scena to wrzucanie skradzionych paczek do samochodu i śpiewanie kolędy po polsku. Potem wrzeszczy "kazik spierdalamy!", a na końcu jest właśnie "rozumiesz to?". Śmieszne takie, ale fajne :)

Odpowiedz
Ta polska, kartoflana morda Rennera nigdy nie była bardziej na miejscu. :)

Odpowiedz
Kurczę, rzuciłem oko na ten fragment, tylko dla mnie głos Adamczyka jakiś taki niepodobny?

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Ci dresiarze prawdopodobnie pracują dla Fiska, komiksowy Kingpin w życiu nie wynająłby takich klaunów do jakiekolwiek zadania, ale to Disney+ więc dostajemy stereotypowych dresiarzy z Rosji.

W netflxiie na ich miejscu byli rasowi mafiozi którzy stanowili wyzwanie/szansę dla Daredevila, tutaj z miejsca zabijają jakikokwiek potencjał robiąc z tego ograny do granic możliwości żart.

Odpowiedz
Nie sledze serialu ale zainteresował mnie ten motyw z Kingpinem.

Ktos wyjaśni ocb i dlaczego rozne portale pisza ze prawdopodobnie bedzoe cos z Fiskiem w tyl serialu?
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
(25-11-2021, 22:55)szopman napisał(a): Nie sledze serialu ale zainteresował mnie ten motyw z Kingpinem.

Ktos wyjaśni ocb i dlaczego rozne portale pisza ze prawdopodobnie bedzoe cos z Fiskiem w tyl serialu?

W serialu na pewno pojawi się postać Echo, przybranej córki Kingpina.

Odpowiedz
Echo to nie jest przypadkiem ta babka po którą poszedł jeden z dresiarzy?

Odpowiedz
(25-11-2021, 22:52)marsgrey21 napisał(a): to Disney+ więc dostajemy stereotypowych dresiarzy z Rosji.

Akurat mafia ta to motyw prosto z komiksu, na którym to serial bazuje

Odpowiedz
I tam go nie lubię i tu go nie lubię, marvel jak chce to zmienia wszystko nie do poznania, ale taki motyw im leży bo mogą nawrzucać mnóstwo sucharów.

Odpowiedz
Polak dał pierwszego bluzga w historii MCU a tu tak mało wpisów? Cóż, historia właśnie dokonała się na naszych oczach/uszach:

Poza tym super rola bro, rozumiesz to?!

Już jest lepszym złolem niż gruby latający koleś w "Diunie" :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Pierwszy fuck padł w The Incredible Hulk z ust Tima Rotha
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Nie byłem zainteresowany, ale scena podrzucona przez slepego jest w pytkę, bro.

Odpowiedz
Krismeister napisał(a):Pierwszy fuck padł w The Incredible Hulk z ust Tima Rotha

No to tu mamy pierwszego bluzga PO POLSKU. Myślę, że i tak warto wywiesić flagi na balkon z tej okazji, bro.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Te, robią tyle tych seriali, mogliby pyknąć spin-off o postaci Adamczyka :)

Albo chociaż jakiś one-shot.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Nie wiem jak potoczy się ich los, ale mogą wykorzystać ich jeszcze jako formę gagu przewijająceog się w innych serialach, kto wie...

Odpowiedz
Chyba internet cię ubiegł, wstecz :)

Gieferg, weź zrób z tego jakiś dobry fan edit, bro ;)

Odpowiedz
Jutro nowy odcinek bro, ale Hawkeye słabo sobie radzi po dwóch epizodach, najniższa oglądalność z dotychczasowych seriali nie wliczając What If? 40% mniejsza od Lokiego który zajmuje top1.

Nie dziwi mnie to w zasadzie, Renner nigdy nie był jakoś wyjątkowo urzekający jako Hawkeye, a tak naprawdę to był przeciwieństwem komiksowego Clinta który był najniebezpieczniejszym zawodnikiem wśród nadludzi pomimo braku supermocy, do tego dochodziła żywiołowość, cięta riposta i fakt, że był zaangażowany w to co się działo, a nie szedł na emeryturę po paru występach jak w MCU, "bo rodzina".

Odpowiedz
[Obrazek: 3wTKdiv.jpg]

;]

Odpowiedz
Bro...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon