12-06-2014, 15:43
|
LEGO / Ninjago
|
(12-06-2014, 15:37)wujo444 napisał(a): Simek nigdy nie miał LEGO i nie ogarnia całej zabawy :PA tam, ja uwielbiałem LEGO, ale nawet gdyby nie, to film jest na tyle zabawny i - przede wszystkim - kreatywny, że z przyjemnoscia pewnie bym go obejrzał. Zwłaszcza, że jego humor i energia nie wynikają tylko z materiału źródłowego przeciez. TOY STORY też przecież nie pokazuje dokładnie tych zabawek, z którymi się wychowywaliśmy. ;) simek napisał(a):Jakby zamiast LEGO były jakiekolwiek inne zabawki nie wywołujące miłych wspomnień z dzieciństwa to pies z kulawą noga by nie zawitał do tego tematu.Tak, dlatego TOY STORY przepadło w zapomnienie. ;) (12-06-2014, 15:43)Lawrence napisał(a): Dodatek na wydaniu DVD/Blu:Boskie. :) 12-06-2014, 16:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2014, 16:08 przez Gal Anonim.)
Do simka: mało mnie obchodzi czy to film o Lego, czy nie o Lego, ważne, że przez półtorej godziny podczas oglądania mam rewelacyjny fun i to się liczy.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
12-06-2014, 18:07 Cytat:Boskie. :)Kurde, znowu ktoś mi ukradł pomysł! Tylko, że ja połączyłem Cezara i Napoleona, którzy gonią po czasie za Hitlerem ;]. Połączenie artysty z politykiem w sumie lepsze ;] 12-06-2014, 19:41
Soczysta, zwariowana i przez to dość chaotyczna animacja. Twórcy opili się chyba Red Bulla, bo historia zapieprza tu jak speedy gonzalez, ale w gruncie rzeczy bawiłem się dobrze i nie żałuje seansu. Amerykański dubbing wypadł świetnie, jakość animacji w pytę, a końcówka mnie do siebie przekonała.
8/10
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
17-06-2014, 08:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2014, 08:11 przez Snappik.)
Wreszcie zobaczyłem. Nie wiem czy to wina dubbingu czy mój dzisiejszy humor, ale tak naprawdę to szału nie ma. Po tych wszystkich och i ach nastawiłem się na coś dużo lepszego. Nie powiem, żeby to było złe, bo kilka razy się uśmiechnąłem, film jest cholernie kreatywny, a wszystkie te smaczki (astronauta, lizak zamiast laski i tego maga) bardzo na plus, ale ogólnie ani mnie to ziębi, ani grzeje.
takie 6/10 22-06-2014, 20:55
A mnie się kurde podobało. Akcja pędzi na łeb na szyję, humor czy to słowny czy slapstickowy na wysokim poziomie. Praktycznie cały czas jest banan na twarzy, poza końcówką która wiadomo ma bardziej pobudzić nostalgię. I właśnie zakończenie uświadomiło mi że mam więcej z Lorda Biznesa niż z Architektów, bo jednak porządek nawet w budowlach z Lego musi być i różowe klocki nie pasują do czarnych i bardzo, bardzo szarych. :P
Ocena: 9/10 może na wyrost ale dawno nie bawiłem się tak dobrze na animacji. "DARKNESS NO PARENTS CONTINUED DARKNESS MORE DARKNESS ..."
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 07-10-2014, 15:06
Przeczuwałem, że nielicznie nieoptymistyczne głosy będą tymi właściwymi.
Nie wiem, czym tu się podniecać. Bardzo przeciętna bajeczka (wyglądająca jak pełnometrażowa reklama klocków) , z kilkoma średnimi żarcikami i odniesieniami do "świata współczesnego" oraz wkurwiającą kolorystyką, która może powodować napady epilepsji. A byłbym zapomniał "Wszystko jest czadowe" jest równie wkurzające. 6/10
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 19-10-2014, 23:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-10-2014, 23:52 przez shamar.)
Bo shamar zna tylko trzy cyfry: 016 :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
20-10-2014, 10:12
Wkrótce tłumaczenie, czemu daje 6 średniemu filmowi, stałoby się równie nudne co posty pewnych użytkowników, którzy w, co drugim temacie, piszą jaki to film X, Z, Y jest denny.
6 za to, że oglądało się "bezboleśnie".
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 20-10-2014, 14:24 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| The LEGO Batman Movie (2017) | Juby | 76 | 24,733 |
27-12-2017, 16:23 Ostatni post: Mefisto |
|
| LEGO® NINJAGO®: FILM (2017) | Pelivaron | 0 | 1,761 |
08-02-2017, 16:24 Ostatni post: Pelivaron |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |