Stały bywalec
Liczba postów: 7,557
Liczba wątków: 50
Jak przystalo na odcinek z retrospekcjami Jina i Sun - cienizna.
Jak widac, nie moze byc caly czas fajnie.
27-04-2007, 23:07
Stały bywalec
Liczba postów: 2,026
Liczba wątków: 1
Przecież wspomnienia Sun były wyjątkowo całkiem niezłe :) W przeciwieństwie, do dosyć drętwych wspomnień Desmonda z poprzedniego odcinka (wcześniej było znacznie lepiej).
28-04-2007, 10:20
Stały bywalec
Liczba postów: 887
Liczba wątków: 4
Khet napisał(a):drętwych wspomnień Desmonda
Ostatnie retro Desmonda było rewelacyjne. Po Locke najlepsze w tym sezonie! A jeśli chodzi o Sun to średnio ale nie najgorsze.
28-04-2007, 10:41
Stały bywalec
Khet napisał(a):Przecież wspomnienia Sun były wyjątkowo całkiem niezłe :)
A zlituj sie. Nudne jak cholera i ckliwe jak wciaz powtarzane: 'kocham cie do szalenstwa'. W ogole caly ten odcinek taki telenowelowo-melodramatyczny. <rzyg>
28-04-2007, 17:14
Banned
Liczba postów: 34,153
Liczba wątków: 77
A ja tam uwielbiam koreańską parkę (ze wskazaniem na Sun) i uważam ich retro za świetne. Zwłaszcza te, gdzie okazało się że
SPOILER 3x18
to tak naprawdę ona odpowiada za te wszystkie złe rzeczy, które robił Jin. Świetna sprawa.
28-04-2007, 17:16
Stały bywalec
Mierzwiak napisał(a):A ja tam uwielbiam koreańską parkę (ze wskazaniem na Sun) i uważam ich retro za świetne.
Mierzwiak, ty malo co w Lost uwazasz za nieswietne. Twoje opinie sa w tej kwestii malo wiarygodne. ;)
28-04-2007, 19:53
Banned
Jestem w tym serialu zwyczajnie zakochany, co nie znaczy że nie dostrzegam pewnych wad. Gdybym chciał, wypisałbym je. Ale nie chcę :D
Właśnie nasunęło mi się takie małe spostrzeżenie - niejednoznaczność i zagadkowość postaci Juliet kojarzy mi się bardzo z Iriną Derevko z ALIAS (dla niewtajemniczonych: poprzedni serial J.J Abramsa). Tylko że tam ostatecznie twórcy poszli po najmniejszej linii. Jeśli tak samo stanie się z Juliet, będzie to wielka porażka, bo postać jak i aktorka są pierwsza klasa.
28-04-2007, 19:57
Happy Face
Liczba postów: 2,007
Liczba wątków: 7
No wkoncu pojawila sie jakas pieknosc :D ahh Naomi , tylko zeby ja nie usmiercili za szybko :o . Zgadzam sie z Jakuzzi , retrospekcja naprawde nudna w cholere . Dobrze ze Jin troche namachal sie kopiac Mikhaila ( bo jaki bylby z niego Koreanczyk bez karate :) ) .
Jestem ciekaw gdzie Ben ze swoja swita sie wybral :D ?? Chyba nie do kolejnego hoteliku ? 8)
30-04-2007, 15:46
Stały bywalec
MOLQ napisał(a):No wkoncu pojawila sie jakas pieknosc :D ahh Naomi ,
Czy ja wiem... Kate wymiata ;-)
Cytat:Jestem ciekaw gdzie Ben ze swoja swita sie wybral :D ?? Chyba nie do kolejnego hoteliku ? 8)
SPOILER 3x19
W następnym odcinku ma pojawić się Locke.. więc pewnie i Ben :)
KONIEC
30-04-2007, 16:38
Happy Face
Liczba postów: 2,007
Liczba wątków: 7
Owszem Kate jest ladna , ale nie ma tak fajnej chrypki i cery jak Naomi i w ogole Kate jest jakas dziecinna :) . Zobacze jak sie Naomi dalej rozkreci i dopiero pozniej wyciagne wnioski :D jak narazie 1:0 dla Naomi :D hihi
30-04-2007, 16:47
Banned
3x19
To chyba najlepszy odcinek w historii tego serialu. Niesamowity. Jeśli coś tak genialnego ma miejsce przed finałem, wolę nie myśleć jak skończy się sezon.
03-05-2007, 21:12
Dużo pisze
Liczba postów: 527
Liczba wątków: 2
uwaga, spojlery
odcinek 18 był strasznie drętwy, retrospekcja Sun ...zieeew.... głupie zachowania rozbitków. Dopiero ostatnie zdanie miało kopa (to chyba czyściec będzie :D ). W 19 było już lepiej, retrospeckje na wyspie i kilka wątków. Widać ze serial rozkręcił się przed końcem sezonu. Jednak w tych odcinkach uderzyło mnie jedno: totalna głupota i niekonsekwencja rozbitków. Mieli cudownie zmartwychwstałego ruska - puścili go wolno. W obozie jest Juliet, jedna z tych którzy porywali i zabijali ich na początku, i nic sobie z tego nie robią (oprócz wyłączenia jest z życia towarzyskiego plażowiczów). Nie zadają jej żadnych pytan na temat innych bo to nietaktowne. Stacji medyczne tez ne przeszukali (wielgaśny przełącznik w jednej z szafek).
Co za głupota. Im chyba nie zalezy na opuszczeniu tej wyspy, informacje o wrogach to podstawa przyżycia a oni głównie snują się po plaży.
Wpuścić tam Jacka Bauera (jestem swieżo po 5 sezonie, hyhy), on w jednym odcinku wyciągnąłby cenne informacje od ruskiego i Juliet (Said z Benem bujał się chyba kilka dni a i tak nic z niego nie wyciągnał, dobrze za to poszło mu torturowanie jednego ze swoich - no comment).
get ready for suprise...
04-05-2007, 07:34
Stały bywalec
SPOILER
Czyli wiadomo mniej-więcej co będzie działo się w finałowych odcinkach: 'Inni' przybędą do obozu aby zabrać kobiety w ciąży a rozbitkowie będą czekać...
Odcinek 2x19 może nie najlepszy ale bardzo dobry. Zrazili mnie strasznie 'Inni' gdyż myślałem, że Oni są dobrzy a tu proszę... chcą aby Locke zabił swojego Ojca.... oj, oj.. już ich nie lubię ;-)
koniec
04-05-2007, 21:03
Stały bywalec
Liczba postów: 2,026
Liczba wątków: 1
SPOILER
Nie wspominając już o fakcie, że w końcu Sawyer dokonał zemsty...pytanie tylko, czy rzeczywiście przyniesie mu to spokój :]
04-05-2007, 21:21
Banned
Natężenie emocji w tym odcinku było nieprawdopodobne. Scena Sawyer/Cooper - bezcenna. Najlepsze że dokładnie było wiadomo co się stanie. Ha! Wiedziałem to od momentu, gdy tylko pokazali Coopera w poprzednim odcinku o Johnie. A mimo to 3x19 dostarczył mi ogromnej dawki silnych wrażeń.
Co to innych nie byłbym taki pewny jacy są - nie wiadomo. Po części wydają się dobrzy, po części źli, ale nie wiemy o co im chodzi i co tak naprawdę robią na wyspie.
04-05-2007, 22:02
Stały bywalec
Liczba postów: 1,636
Liczba wątków: 8
Ja mogę powiedzieć jedno - 3 sezon miażdży - i tyle ;) Co prawda nie od samego początku, ale jednak ostatnie 9 tygodni było niesamowite.
Aktualnie rządzi: ja
05-05-2007, 00:10
Banned
W ciągu najbliższych 2 tygodni ABC ma oficjalnie podać, że serial skończy się na 5 sezonie, jednak będzie on krótszy od dotychczasowych, podobnie jak było to w przypadku "Alias" (17 odcinków w V sezonie). Miłym smaczkiem byłby 108 odcinek :wink:
I dobrze. Raz, że teraz twórcy mogą dokładnie rozplanować fabułę i odpowiednio regularnie dozować rozwiązania kolejnych zagadek, a dwa - po tym czego dowiedzieliśmy się na razie w 3 sezonie (i wcześniej też) widać że za tym wszystkim kryje się sporo historii i r sezon to byłoby za mało. Yupi!
05-05-2007, 18:19
Stały bywalec
myślicie, że wrócą do domu w ostatnim odcinku ;-) ?
05-05-2007, 18:35
Stały bywalec
Liczba postów: 1,636
Liczba wątków: 8
Nie wiem co myślę, bez kitu ;) Trochę mnie przeraża wiadomość o 5 sezonie, ale wiadomość o 3 też mnie kiedyś przerażała (i myślałem, że słusznie po kilku pierwszych odcinkach) więc zobaczymy co oni tam powymyślają.
Aktualnie rządzi: ja
05-05-2007, 21:03
Banned
- Penny
- dymek
- przeszłość wyspy
- historia Dharmy
- 16 lat Danielle na wyspie
- Jacob
- wyjaśnienie tego czym jest wyspa, jakimi rządzi się prawami
Jak dla mnie to BARDZO dużo materiału :)
05-05-2007, 21:07
|