Only God Forgives
Skoro niektórzy uczą się życia z takich filmów jak "drive" to trzeba ich naprostować, że życie to nie film jest! Oczko

Odpowiedz
Mój światopogląd właśnie runął jak maszt w Gąbinie (Konstantynowie) w 1991 roku. Uśmiech
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mnie wystarczy powiedzieć, że jest się aktywnym użytkownikiem forum KMF i już mi kolana miękną
"I think we can put our differences behind us. For science. You monster."

Odpowiedz
Dobrze wiedzieć Uśmiech
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Cytat: albo co gorsza na jakiegoś zboczeńca, który szuka ofiary, którą po imprezie zaciągnie w pobliskie krzaki i zgwałci. Oczko

Gdybym szukał ofiary na imprezach do zgwałcenia, to ostatnią rzeczą byłoby stanie pod ścianą, gapienie się i milczenie. Właśnie na odwrót: grałbym zajebistego, wygadanego elokwenta, stawiał drinki, słowem, byłbym duszą towarzystwa. A potem nad rzekę albo w krzaczory i kolejna ofiara zaliczona Uśmiech

Odpowiedz
I znowu. Życie to nie film. Gdybyś chciał gwałcić kobiety i zostawiać ciała nad jeziorem, wyglądałbyś jak onanista-informatyk, a nie seksowny Hannibal Lecter dusza towarzystwa.
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.

Odpowiedz
(28-04-2013, 16:43)Mental napisał(a): Gdybym szukał ofiary na imprezach do zgwałcenia, to ostatnią rzeczą byłoby stanie pod ścianą, gapienie się i milczenie. Właśnie na odwrót: grałbym zajebistego, wygadanego elokwenta, stawiał drinki, słowem, byłbym duszą towarzystwa. A potem nad rzekę albo w krzaczory i kolejna ofiara zaliczona Uśmiech

Byłbyś po prostu jak Ted Bundy. On też uwodził swoje ofiary, swoim urokiem osobistym. Miły, przystojny, student prawa w białym Garbusie. Jak to się kończyło wszyscy wiemy.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Rozumiem, że w tym dziale nie ma moduf? To jest mój wątek i żądam, żeby ktoś tu zrobił porządek! Uśmiech

Odpowiedz
Cytat:Rozumiem, że w tym dziale nie ma moduf?

Ale za to jest motoduf!

Badum-tszsz

Ależ te fragmenty są zajebiste. Szczególnie ten ze strzelaniną.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
motoduf czyli mod na speedzie - czytaj: tu już dawno powinien być porządek Uśmiech

Odpowiedz
(28-04-2013, 11:44)Monika napisał(a): Aha, i jak kobieta zamiast w oczy patrzy Ci za drugim razem gdy złapiesz z nią kontakt wzrokowy na czubek głowy - odpuść. Nigdy nie będzie Twoja. Oczko

Pytanie: skąd wiem, że patrzy na mój czubek głowy? Uśmiech
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Mef, bo jak patrzycie na siebie to chyba widzisz gdzie pada jej wzrok. Czy patrzy Ci w oczy, czy w czoło, czy w krocze. lol.

(28-04-2013, 16:43)Mental napisał(a): Gdybym szukał ofiary na imprezach do zgwałcenia, to ostatnią rzeczą byłoby stanie pod ścianą, gapienie się i milczenie. Właśnie na odwrót: grałbym zajebistego, wygadanego elokwenta, stawiał drinki, słowem, byłbym duszą towarzystwa. A potem nad rzekę albo w krzaczory i kolejna ofiara zaliczona Uśmiech

Tylko po co taką kobietę gwałcić skoro można ją uwieść. Dusza towarzystwa zwykle nie ma z tym problemów. Oczko

Odpowiedz
(29-04-2013, 13:26)Monika napisał(a): Mef, bo jak patrzycie na siebie to chyba widzisz gdzie pada jej wzrok.

Niby skąd mam wiedzieć, że patrzy mi akurat na czubek głowy, hmm? A może patrzy tuż nad moim czubkiem głowy? Język

Odpowiedz
Mental napisał(a):motoduf czyli mod na speedzie - czytaj: tu już dawno powinien być porządek Uśmiech

Ja bym chętnie posprzątał, ale nie mam niestety uprawnień Smutny

A rady Moniki są tak precyzyjne i brutalne, że aż przerażające.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Ale co tu jest niby do sprzątania? Mamy ciekawą dyskusję. Czy też mamy w kółko mówić, że trailer wygląda świetnie, będzie epa, Kirstin Scott Thomas będzie rządzić, a Gosling będzie milczeć? :/
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Obstawiajmy ile zdań Gosling wypowie przez cały film.

Odpowiedz
..22..

Odpowiedz
Nauczyłem się w życiu, że nieważne ile się mówi ale co.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości