Pacific Rim (2013-2018)
Nie wiem jak walki robotów z kaiju, ale świat przedstawiony w tym filmie będzie jego cholernie mocnym punktem

Odpowiedz

Odpowiedz
przemowa od 1:50 mocarna :D aż ciary przechodziły jaki Idris jest zajebisty :D ogólnie świetne wywiady, kapitalne pytania i prowadzący, a pasja bije od del Toro z daleka

Odpowiedz
Samozwańczy główny czepialski tego tematu powraca.

OTACHI:
Speed: 8 (7 kresek)
Power: 6 (8 kresek)
Armor:7 (6 kresek)

Ktoś tu ma problemy z liczeniem do 10...

Odpowiedz
LOL
Może to jest 8,7 / 6,8 / 7,6 ? :D

Odpowiedz
Rety, ale z tego Del Toro sympatyczny koleś. Chętnie bym się spotkał z nim na jakiegoś nerdowskogeekowskiego drinka. Widać, że człowiek pełnym sercem zaangażowany w to co robi. Ten film nie może polec w boxoffice, po prostu nie może!

P.S. Chociaż co do jego opinii o 3D to nie wiem na ile jest szczera?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
W takiego Hellboya to nie był zaangażowany całym sercem? Jak wyszło to wszyscy wiemy.

Odpowiedz
Nie wszyscy wiemy, bo niektórzy nie widzieli - Pacific Rim to pierwszy film Del Toro jaki obejrzę :P

Odpowiedz
Cytat:Jak wyszło to wszyscy wiemy.
em... bardzo spoko?

Odpowiedz
Em... Nie?
Facet za pieniądze Holly nie zrobił jeszcze imo dobrego filmu, a i jego hiszpańskojęzyczna filmografia wydaje mi się być mocno przeceniana.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Labirynt Fauna to jedna z najlepszych produkcji XXI wieku.

Odpowiedz
(01-07-2013, 14:40)jarod napisał(a): Em... Nie?
Tak. Dwie części Hellboya to nie są żadne bardzo dobre filmy, ale zwyczajnie przyzwoite, fajnie nakręcone i dopieszczone pod względem wizualnym patrzydła. Nie obrażę się, jeśli to samo będę mógł napisać o Pacific Rim.

Odpowiedz
Podpisuję się rękami i nogami pod powyższym.

Odpowiedz
Hellboy to zmarnowany potencjał - niby ładny, nienajgorszy film, ale gdybym naoglądał się przed premierą zajebiście pomontowanych zwiastunów to spodziewałbym się o wiele lepszego rezultatu.

Odpowiedz
"Hellboy" i "Blade 2" to film wobec, których nie miałem żadnych oczekiwań. Ba, nawet miałem nastawienie negatywne, a mnie pozytywnie zaskoczyły. Szczególnie "Blade 2", który tak się złożyło, że leciał w telewizji i tak zacząłem oglądać i mimo, że był głupi, to był tak dobrze i sprawnie zrealizowany, że mnie wciągnął i oglądnąłem do końca.

I ja nigdzie nie powiedziałem, że Del Toro to jakiś geniusz, ale sprawia sympatyczne wrażenie i zdaje się być reżyserem, który jednak ma swoją wizję i trzyma się jej do końca.
Na razie ciężko mi powiedzieć, aby jakiś film Del Toro mi się nie podobał. A jakby co to "The Devil's Backbone" też widziałem.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Jezu Chryste, uwielbiam tę wizualną pstrokaciznę :)

Odpowiedz
jak wchodzi gitara to mam ciary :D

Odpowiedz
W dupie mam to, że film będzie głupi, naiwny i dziecinny. To jest ZAJEBISTE.

Odpowiedz
Ale czemu okularnik się nie wycofał tylko stał jak ciołek?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon