Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Predator

Odpowiedz
Nie dziwię się reakcji Predatora pod koniec, idzie wpierdolić tym wszystkim lektorom:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
No i masz, Gieferg na głównej na wypoku :) : http://www.wykop.pl/link/1631018/ale-z-ciebie-paskudny-zasraniec/
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Obejrzałem z "pół" na telewizji. Po chyba 5 letniej przerwie.

Klasyka kina akcji (a raczej sensacji SF), postaci z jajami, klimat, kultowe teksty, niezapomniane sceny, świetna muzyka.
Wady? Chyba brak.
9/10 (czyli maksymalna)

I jeszcze coś - "Predators" to wielka parująca sraka, która nie ma prawa nawet zlizywać szczyn z butów Blaina.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Gdzie Ty w tym filmie widzisz elementy pozwalające sklasyfikować go jako sensację to ja nie wiem...
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Grupa najemników, w strojach z moro, walcząca w dżungli nie oznacza, z automatu, filmu wojennego.
PS - nie czepiaj się pierdół, tylko przyznaj, że to "kult film".

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
O co chodzi z tym twoim maksymalnym 9/10? 10 dasz dopiero filmowi, który zrobi ci loda podczas seansu? ;)

Odpowiedz
Kiedyś coś tam pitolił o tym, że 10/10 to ideał, a ideałów nie ma w związku z czym jego skala jest do 9, ale nadal jest to 9 na 10, a nie np 9/9, no wiesz, to Shamar

Odpowiedz
Ciąg się G. ale wyjaśniłeś prawidłowo ;)

Z tym, że gdyby skala była 9/9, musiałbym wystawiać 8mki. :)

Odpowiedz
Myślę, że sam sobie niechcący odpowiedziałeś używając określenia NORMALNYCH :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(26-09-2013, 18:04)Phil napisał(a): Ale skoro 9/10 to ocena MAKSYMALNA, to czym ona się różni od MAKSYMALNEJ oceny normalnych ludzi (10/10)?

Tym, że oni nie ocenią już niczego wyżej a ja wciąż mogę :)
Czy to tak niepojęte, że ocenę maksymalną zachowuję dla absolutów?

Odpowiedz
Szkoda życia na szukanie absolutu. Umrzesz samotny, a 10/10 nigdy nie zobaczysz;)

Odpowiedz
Ale wiesz no... trza gonić zajęca, czy co to tam było ;)

A tak w ogóle to:
Widmator 9

Odpowiedz
Shamar, ale jak już znajdziesz absolut to dostanie 10, czy może zostawisz dychę dla absolutu absolutu i obniżysz wszystkie dotychczasowe oceny o jeden?

9,9/10 to już absolut, czy jeszcze nie? Chodzi mi o to, że można dawać 10/10 nie dając tak na prawdę 10/10. To by ocaliło Cię przed śmiercią w samotności z poczuciem bezsensu życia... No i może chłopaki tutaj by Cię poważniej traktowali (choć doskonale rozumiem, że to ostatnie nie ma żadnej wartości).

Odpowiedz
Nie gadam z wami.

Odpowiedz
Kiedyś marudziłem, że opóźniają walkę z Predem przez rozwałkę bazy partyzantów.

Teraz, po wczorajszym seansie marudzę, że opóźniają rozwałkę bazy partyzantów :).

10/10. Jakim cudem przy tak głupim skrypcie się ten film udał, nie wiem.

Odpowiedz
Ta rozwałka bazy partyzantów to jedna z najfajniejszych rozwałek bazy partyzantów w historii kina :)

I ona, m.in. wraz z ekipą "tych żujących i nieżujących tytoń jebaków" uświadamia najlepiej jak
słabe filmy robi Sly.

Odpowiedz
Kto się włamał na konto Szmara?! Bo nie wierzę, że to on napisał coś z sensem :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Po tekście Hitcha aż musiałem zerknąć na wypowiedź shamara (jedynego ignorowanego przeze mnie użytkownika forum)!

Odpowiedz
Wtedy i teraz:

lina
Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon