Ankieta: Jak oceniasz "Rogue One: A Star Wars Story"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Rogue One: A Star Wars Story (2016) reż. Gareth Edwards [SPOILERY]
Cytat:digital Peter Cushing

Zapytałbym na hooy, ale wszyscy znamy odpowiedź, tak więc...
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Skoro potrafią zrobić cyfrowego Tarkina, to nie rozumiem po co szukać aktora na młodego Hana Solo? $250 mln budżetu + Harrison Ford + ludzie, którzy odmłodzili Douglasa w Ant-Manie = da się.

Odpowiedz
Wgl o ile jeszcze kilka m-cy temu miałem całkowicie w dupie 'Rogue One' a bardzo byłem pozytywnie nastawiony na 'Hana Solo', tak teraz jest na odwrót Oczko
Jeśli plotki o Vaderze z głosem J.E. Jonesa się potwierdzą to będę wręcz odliczał do filmu Oczko Z każdą kolejną plotką moje zainteresowanie rośnie.
Co do Hana Solo. Z początku miałem mega optymistyczne nastawienie, no bo w końcu scenariusz napisze sam Lawrance Kasdan. Czyż może być lepszy scenarzysta do filmu "Star Wars"? Jednakże potencjalni kandydaci sprawiają, że zastanawiam się czy wgl film będę chciał obejrzeć ;/ Jeśli nie wybiorą Eastwooda (bądź ewentualnie ostatecznie tego Egertona) to moje zainteresowanie projektem spadnie do zera.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Opis... zwiastuna. Tak wiem, to staje się żenujące. Opisy zwiastunów...

http://movieweb.com/rogue-one-footage-description-star-wars-new-hope/
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Fajnie by było kiedyś się jakiś doczekać konkretów Oczko Jest już marzec a o filmie nie wiemy praktycznie nic.

Z innej beczki, wprawdzie nie do końca spin-off, tylko fanfilm (również o skradzeniu planów Death Star), w dodatku słaby, ale: wiedzieliście, że w fanfilmie "Dark Redemption" jeden gośc powtarza swoją rolę z ANH? Peter Sumner jako porucznik Pol Treidum. Ot taka ciekawostka Duży uśmiech Fanfilmu nie polecam Duży uśmiech
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Podobno teaser trailer ma zadebiutować z premierą Civil War, czyli może 4 maja?

Odpowiedz
http://gwiezdne-wojny.pl/News/20606,C2E2_2016_Seria_limitowana_Rogue_One_od_Marvela_juz_w_pazdzierniku.html
http://gwiezdne-wojny.pl/News/20619,Catalyst_wprowadzi_nas_do_historii_lobuzow.html

W pazdzierniku dostaniemy prequele do Rogue One Oczko Jest druga polowa Marca, do filmu raptem 9 miechów (niecałe) a o filmie tak naprawde nie wiemy praktycznie nic ;O

Odpowiedz
Prequel prequela między prequel trylogią a prequelem spin-offem? Nieźle.

Kampania ruszy pod koniec kwietnia/na początku maja. Nie muszą się spieszyć, film i tak się kosmicznie dobrze sprzeda.

Odpowiedz
Prawdziwym prequelem prequela (RO) ANH, osadzonym po prequel trilogy bedzie Han Solo Movie Duży uśmiech

W sumie ostatnio tak sb pomyslalem, ze skoro i tak wybieraja nowego Solo, to faktycznie mogliby dac jakies cameo w Rogue One, np jak Han musial wyrzucic ten towar, za ktory potem go sciga Jabba Oczko

Odpowiedz
I właśnie dlatego (pomijając moje rozczarowanie TFA) mam kolosalnie w du... wszystkie planowane spin-offy w świecie Star Wars. Nie podobały się prequele? To Disney robi inne prequele, o innych postaciach/wydarzeniach z OT, pod przykrywką spin-offów, które są całkowicie zbędnymi historiami służącymi wyłącznie do nabijania jeszcze większe kasy.

Rogue One jeszcze obejrzę, z ciekawości (choć nie wiem czy w kinie), aczkolwiek martwi mnie nazwisko reżysera. Natomiast przygody młodego Hana Solo już oglądałem. Był taki film - Star Wars w 1977 roku - i w nim był młody i jedyny Han jakiego chcę oglądać.

Odpowiedz
Co do "Rogue One" - dam filmowi szanse Oczko Zwłaszcza, jeśli potwierdziłyby się plotki o
. Ale masz racje, te filmy są niepotrzebne. Co nei znaczy, że nic z nich może nie wyjść Uśmiech Teorytycznie TFA też było niepotrzebne, a jednak okazało się super filmem Oczko (wg mojej opinii i wielu innych widzów, ale tak, wiem, że wg Cb nie Duży uśmiech )

Co do Solo, to jestem mega sceptycznie nastawiony, zwłaszcza patrząc na to jacy kandydaci wchodzą w grę (ten z Kingsman jeszcze byłby ok, ale reszta to porażka). Ale jeśli wybraliby odpowiedniego aktora (z wymienianych no to tylko wg mnie dałby rade wspomiany z aktor Kingsman i Jack O'Connell, który chyba jakoś super brany pod uwage nie jest) to może się uda zrobić fajny film Oczko Póki co te produkcje ratuje TYLKO udział Lawrenca Kasdana, bo wybór rezyserów to jakiś żart ;o

Odpowiedz
No jak dla mnie to wszystkie filmy od RotS są niepotrzebne i po TFA jestem zdania, że świat byłby lepszy gdyby Lucas nie odsprzedał swojej firmy Disneyowi.

Odpowiedz
Tak naprawde, to gdyby nie numeracja 4-6 OT, to PT tez byloby totalnie zbedne ;p ANH - ROTJ stanowią same w sobie świetną samowystarczalną zamkniętą historię Uśmiech Co nie zmienia faktu, że ciesze się z powstania zarówno PT jak i TFA Oczko

Odpowiedz
Ja zabrnę jeszcze dalej i powiem, że już TESB i ROTJ są niepotrzebne - przecież ANH to świetna, zamknięta historia Oczko

Odpowiedz
W sumie, zakończenie w stylu "wygrali jedną bitwę ale galaktyka nadal jest pod tyranią złowrogiego Imperium" jak najbardziej stanowi zamkniętą całość Oczko

Odpowiedz
Ja mogę wyjść jeszcze dalej i zdenerwowac niektórych forumowiczów (znowu) ,że teoretycznie to wszystkie części poza TFA można uznać za zamknięte historie.

@Juby W sumie z to i ja uważam, że największy błąd Lucasa to sprzedanie praw Disneyowi. I widać, że już żałuje.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(21-03-2016, 18:36)Lawrence napisał(a): Ja mogę wyjść jeszcze dalej i zdenerwowac niektórych forumowiczów (znowu) ,że teoretycznie to wszystkie części poza TFA można uznać za zamknięte historie.
TESB, które nie ma ani konkretnego początku, bo od razu widz jest rzucony w świat i bohaterów (oraz ich sytuację) będącą kontynuacją ANH, ani zakończenia, to jest według ciebie zamknięta historia?

Odpowiedz
Oj Lawrence Uśmiech

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
Ponoć dzisiaj ma się ukazać trailer.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Jest już krótka zajawka. Trailer ma być jutro.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon