Stranger Things (Netflix, 2016-)
Oglądanie tego sezonu z tą panienką w roli głównej będzie męczarnią.

Ten level irytuacji wzbudza we mnie tylko Chalamet.

[Obrazek: stranger-things-4-trailer-mike.png?w=620]

Odpowiedz
Heh. A pamiętacie jakim super nostalgia trainem był pierwszy sezon? Jak dosłownie przeniosłem się o 20 lat wstecz do czasów, gdy z kumplami lataliśmy rowerami pomiędzy blokowiskami rozwiązując wyimaginowane sprawy kryminalne i kończąc dzień na oglądaniu klasyków pokroju Aliens? Gdzie się podział ten serial? ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Pierwszy sezon faktycznie był najlepszy. Trzeci był IMO całkiem spoko, choć zapala się lampka ostrzegawcza i mam obawy, że im dalej tym twórcy bardziej się pogubią z klimatem.

Odpowiedz
Trzeci był ok jako coś lekkiego do obejrzenia, ale jako kontynuacja to było dziadostwo bez ambicji, te same patenty i przestylizowane lata 80... Tak się kończą wszystkie popularne serie.

W pierwszym sezonie fakt, że Jonathan (ten starszy brat) pobił Steve'a bylo istotnym i poważnym momentem dla postaci, ale potem dostał też w drugim sezonie i wszyscy na to narzekali, więc w trzecim to Steve bije kogoś i jest nim ruski żołnierz i wszystko jest wyreżyserowane jako meta żart... Ugh

Odpowiedz
A ja od poniedziałku zaczynam znowu Home Office i zastanawiałem się czy ST nie ogarnąć w czasie ciężkiej pracy biurowej w domu. Ale jak takie entuzjastyczne opinie na forum to chyba poszukam coś innego.

Odpowiedz
Ja uważam, że pierwszy sezon warto znać, kolejne tylko gdy ktoś ma tolerancję na obniżkę formy seriali.

Odpowiedz
Ok, to zobacze pierwszy a resztę odpuszczę, bo takiej tolerancji nie wyhodowałem niestety

Odpowiedz
Dwójka jest ok, przynajmniej pod względem atmosfery próbuje utrzymywać ten poważny ton, nie jest już tak dobry jak pierwszy sezon, ale mimo wszystko czuć, że to kontynuwacja, za to trójka to już parodia, nie wiem tylko czy zamierzona czy nie.

Odpowiedz
Pierwszy sezon możesz na luzie obejrzeć, wszystko ładnie się tam łączy, dzieciaki są naprawdę dzieciakami.

Odpowiedz
Oglądam III sezon, czy ktoś moze mi wytłumaczyć jedną rzecz?

Dlaczego do kurvy młodsza siostra Lucasa ma wąsa? xD

Odpowiedz
Bo jest they/them.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No dobra, ale ma jakieś 8 lat, mogli to podkreślić w inny sposób xD

Odpowiedz
Dobra, obejrzałem na HO wszystkie sezony.

Nawet fajne to było, ale po pierwszym sezonie tak się wypierdala na głupi ryj, że ja nawet nie ten :)

Pierwszy sezon mistrzostwo, dwa następne takie sobie - idealne do dzielenia uwagi między pracą a tym co leci w telewizorze.

Odpowiedz
(21-11-2021, 21:45)yacajackowski napisał(a): Dlaczego do kurvy młodsza siostra Lucasa ma wąsa? xD

Aż mi się sytuacja z lat młodzieńczych przypomniała, jak na jednej 18stce najebany w trzy dupy ziomek podszedł do ojca jubilatki i wypalił: "witam panie Krzysztofie, widzę, że córa ma wąsa po ojcu".

[Obrazek: shocked-wow.gif]

Odpowiedz

I reszta plakatów:

Odpowiedz
Teraz wygląd postaci zgrywa się z gatunkiem serialu czyli parodią.

[Obrazek: st-4.jpg?w=1422&ssl=1]

Jakby ktoś ich zaprosił do SNL, dał losowe peruki i kazał zagrać the best of Stranger Things.

Odpowiedz
Ja jebię jacy oni brzydcy się zrobili xd

Oprócz Millie bo ją lubię :P
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Ta pośrodku to 11? Wygląda jak white trash na cracku.

Odpowiedz
Z dzieci wyrosly jakies obrzydliwusy z fryzurami na garnek. Pewnie tez i poziom nowego sezonu temu dorowna.
Kompletnie nie czekam.

Odpowiedz
Oni wyglądają jakby mieli 30 lat. Chociaż wtedy ludzie się szybciej starzeli :).

Przy okazji mam wrażenie, że to kwestia czasu, gdy Finn Wolfhard dokona korekty płci.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon