21-05-2009, 12:16
|
The A-Team (2009?)
|
|
Wiadomo też że w rolę "Buźki" aka Tempeltona Pecka wystąpi Bradley Cooper. Trochę kiepski wybór, ale zobaczymy.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
21-05-2009, 12:16
Wolałbym Simona Bakera. Ten na odległość sprawia wrażenie cwaniaka. Siła Face-mana było właśnie, to że był cholernie wiarygodny w każdej roli. No, ale prawda - nie ma co skreślać jeszcze całości. :]
Jeżeli chodzi o Hannibala, to raczej nie mam co liczyć na Pierce'a Brosnana. Mam tylko nadzieję, że nie będzie nim Bruce Willis. 21-05-2009, 13:36 Azgaroth napisał(a):Reżyserem będzie Joe Carnahan czyli reżyser NARC, tak więc jestem optymistą :)I "Smokin' Aces" także jestem pesymistą... Bo zastanówmy sie: jak myślicie, do którego z tych filmów będzie bardziej klimatem nawiązywał A-TEAM, hmm? ;) 21-05-2009, 13:43
---->Azgaroth
Masz jakieś oficjalne źródło, bo z tego co wiem Common prowadzi rozmowy, ale kontraktu nie podpisał. Osobiście uważam, że jest to kandydat do tej roli idealny. Bruce Willis pasuje, co w nim złego? Cygaro w usta, uśmieszek - pasuje to do niego :)
Demokracja: Bóg, który zawiódł
21-05-2009, 23:07 Ronaldinho napisał(a):Masz jakieś oficjalne źródło, bo z tego co wiem Common prowadzi rozmowy Filmweb 8) sam sobie newsów nie wymyślam.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
24-05-2009, 21:54
Sam sobie newsów nie wymyślasz, ale Filmweb tak, często potrafią tak, chyba celowo, nie umiejętnie przetłumaczyć, że sens płynący z oryginalnego źródła zostaje kompletnie zmieniony.
http://www.filmweb.pl/Raper+Common+zostanie+cz%C5%82onkiem+%22Dru%C5%BCyny+A%22,News,id=51336 - to, że aktor zasugerował, to nie znaczy, że jest pewny roli.
Demokracja: Bóg, który zawiódł
24-05-2009, 22:30
W najbliższy weekend pojawi się pierwszy zwiastun. Mam nadzieję, że nie zrobili z tego poważnego kina akcji :)
Lekki spojler dotyczący zwiastuna - http://www.heyuguys.co.uk/2010/01/04/new-a-team-trailer-description-released/
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
05-01-2010, 13:49
Zwiastun Drużyny A
http://wiadomosci.fdb.pl/11153-zwiastun-druzyny-a Serialu nie oglądałem więc nie mam porównania. Widowiskowo będzie napewno ale z końcówką to przesadzili ostro(no chyba że serial też taki głupiutki był więc nie wiem). Jak będzie w kinie to się wybiorę ze względu na przyzwoitą obsadę.
koronex1989
08-01-2010, 19:38
Ale. K*rwa. DNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. 08-01-2010, 19:46
Serial był skrajnie debilny. Zwiastun filmu prezentuje, to co prawdopodobnie było by w odcinkowej formie 30 lat temu, jeśli mieliby dzisiejszą technikę :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 08-01-2010, 19:51
No i cały plan poszedł w piździec. Serial był głupi, naiwny, ale nigdy raczej nie szarżował tak z akcją. Końcówka... DNOOOOOOOO.
08-01-2010, 19:53
Wojaku, tekst lektora trailera jest niemal identyczny z tym z serialu. Nie wiem o co lotto ci w tej chwili. To będzie głupie gówno - fakt, ale serial był dokładnie tym samym :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 08-01-2010, 19:53
To tylko zwiastun, albo bardziej teaster, więc nie ma na razie co narzekać, ale o ile do aktorów nie mam nic to już sama fabuła mnie poważnie niepokoi. Serial był głupiutki, ale końcówka z czołgiem to jakieś MEGA nieporozumienie. Jakbym Baya na stołku reżysera widział :/
08-01-2010, 19:54
Ej, kurde, to jest A-Team zrobiony technologią XXI wieku. O ile będzie apgrejd w stosunku do serialu w postaci trupów to chętnie obejrze. Obsada ciągle mnie kręci. ;)
08-01-2010, 21:10
klasyczny przykład bombastycznego kina holiłudzkiego w najbardziej gównianej odsłonie. Dość żałośnie wygląda, a przeca Joe Carnahan tak dobrze się zapowiadał...
08-01-2010, 21:47 Desjudi napisał(a):a przeca Joe Carnahan tak dobrze się zapowiadał... też nie mogę uwierzyć, co się z gościem dzieje. 08-01-2010, 21:52
Obsada wypad całkiem całkiem. Ale akcja z samolotem.. WTF? Wiem, że A-team to zawsze był w ciul głupkowaty serial, ale chyba brak takich akcji nie był spowodowany jedynie brakiem kasy, ale trzymaniem pewnego poziomu... (chociaż co ja tam wiem, ledwo pamiętam serial :P ).
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 08-01-2010, 21:53 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |