The Autopsy of Jane Doe (2016) reż. André Øvredal
świetny slow-burner od początku. Zagadka i autopsja fajnie kręcą zwoje mózgowe no do tego malutkie pomieszczenie i blada look a like Liv Tyler robią robotę. Gdy włącza się już tryb walking dead to atmosfera siada ale i tak na chwilę, bo końcówka dojebana w pozytywny sposób. Coś całkiem świeżego a przy tym dobrego

No i sama końcówka:
8/10 na spokojnie mogę dać bo i jest klimat i jakość oraz mięsistość na wysokim poziomie.

edycja:

Końcówka jednak trochę inaczej wygląda, niż sądziłem. Tuż przed przyjazdem szeryfa.
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
Fajna sprawa z tym filmem: wziąłem żonę, która na horrorach to raczej usypia albo się śmieje. Wypożyczyłem na player.pl za 10pln, usiedliśmy zgasiłem swiatło. I pierwszy raz od hmmm 30 lat... widziałem jak dorosła babka skacze na krześle jak j3bnięta :D A mi się oczywiśćce podobało niezmiennie, dużo tanich patentów ale zrealizowanych tak dobrze i w punkt, że jest dobrze. I parka protagonistów to nie debile, bo jak coś im się tam zaczyna nie kleić to razem podejmują ewakuację o ucieczce, podobnież z podpaleniem wiedźmy. Bez pitu pitu, tylko decyzja i jej wykonanie.
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
W sensie, że stare filmy na streamingach są już "tylko do wypożyczenia"? Płacisz za streaming a musisz dodatkowo wypożyczać?

Czułem, że do tego to zmierza.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
nie wiem czy player jest płatny z marszu, ale jest tam opcja VOD i z niej skorzystałem. Wszystko działa ładnie, szybko i bez zarzutu, a cena 10pln to nic wielkiego imo.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon