The Dark Knight Rises (2012)
Chryste, shamar, czy ty naprawdę jesteś aż tak ograniczony? Albo o zgrozo po prostu głupi?

To jest spot TV. Wiesz co oznacza TV? Zakładam, że tak. A domyślasz się, jakie pieniądze Warner władował w promocję tego filmu? To teraz zastanów się, ile milionów Amerykanów zobaczy go, jak i pozostałe, w czasie bloków reklamowych.

Poza tym powtarzam - to jest standard kampanii reklamowych filmów w USA, że różne spoty kładą nacisk na inne elementy filmu - akcję, romans, konkretne postacie, wątki czy akcenty komediowe właśnie. Nie wierzę, że muszę tłumaczyć takie rzeczy dorosłemu człowiekowi.

Odpowiedz
"Chryste, (...)czy ty naprawdę jesteś aż tak ograniczony? Albo o zgrozo po prostu głupi?"

Mogę Cię zacytować. Czy ty oglądasz, jak debil, każdą reklamę w tv? Każdy blok reklamowy?
A może Amerykanie są fanami reklam albo są już tak rozleniwieni, że nie chce im się przełączać na pilocie?

Kończę to... Bo znowu ci słoma z butów wychodzi.

A nie pisałem, że wiocha? jeszcze na tyle prymitywna, żeby zwyzywać i zablokować. Przeklejam to tutaj dlatego, że ćwierćmózg ma na tyle jaj, żeby kogoś zbluzgać i wziąć nogi za pas.

Mierzwiak napisał(a):wściekły PW
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ale wiesz, że to tylko sprawa między tobą a Mierzwiakiem i nikogo nie obchodzi, co ci napisał w PRYWATNEJ wiadomości? Dżizas faking krajst.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Nie. To nie sprawa między mną a nim. To sprawa między nim a nim. To on ma problemy ze sobą.
A że nie dało się odpisać a dotyczy tematu.

Kolejne spoty... i nie komediowe. W koncu komediowych było już ze 30. W szumie medialnym są zapamiętane.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
http://www.rottentomatoes.com/m/the_dark_knight_rises/

Niby na razie tylko 15 opinii ( w tym 2 top critics), ale przyjemnie się je czyta. Gdzie tam 27 ... :/

P.S: komentarz do recenzji gościa z Hollywood Reporter:
- Wow... And this from the same critic that didn't care much for Batman Begins back in 2005. That's high praise indeed!

Odpowiedz
(16-07-2012, 17:33)nawrocki napisał(a): A tymczasem wyciekło zakończenie:

Bardzo spoilerowe? W sensie jest jakiś twist jakiego już się nie domyślano?

Odpowiedz
nawrocki, lubię Cię i zapewne jesteś cudownym człowiekiem ale WY*IERDALAJ MI Z TYM :) Albo chociaż oznacz spoilerem ten filmik, no Boże kochany :)

Odpowiedz
Ludzie to jest filmik z Funny Or Die :)

Odpowiedz
Widziałem 3 sekundy i wygląda całkiem prawdziwie, także GTFO :)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Jeżeli w filmie Nolana Bane po złamaniu kręgosłupa Batmanowi wyciągnie jaja i pomyzia go po twarzy, obsika i odrąbie głowę to spadnę z fotela, a Mental będzie miał nowy ulubiony film ;)
ludzie c'mon - już po masce Batka widać, że to zgrywa ;)

Odpowiedz
Ale nie powiesz mi, że po tych 3 sekundach nie miałeś zimnych potów :)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Cytat:W sensie jest jakiś twist jakiego już się nie domyślano?

Powiedziałbym, że nawet kilka :>

Odpowiedz
(16-07-2012, 18:32)Huntersky napisał(a): Widziałem 3 sekundy i wygląda całkiem prawdziwie, także GTFO :)

Po 3 sekundach zaczyna się niezły dżołk :D Dobry leak.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ehh, popsuliście całą zabawę jaka mogła tu być z tego filmiku :(

Odpowiedz
No właśnie ;(

Ludzie, naprawdę uwierzyliście, że wrzuciłbym do tematu prawdziwy spoilerowy filmik? :)

Odpowiedz
Ok, zmieniam zdanie: filmik genialny i zdecydowanie naginający reguły kategorii PG-13. Sądzę, że cokolwiek stworzy Nolan nie dorówna tej mega epie.

Odpowiedz
Z jedynej jak dotąd negatywnej recenzji:

Cytat:Both sides have guns – and they wind up in a massive fistfight in the middle of a street?

Coś czuję, że ten motyw będzie jak cierń w dupie, uwierający bardziej niż co niektórych barki z TDK... :/

Odpowiedz
Zapewne. Na 13-munutowym materiale zza kulis widać, że praktycznie każdy z ludzi Bane'a ma na plecach zawieszonego kałacha. Może w ramach przygotowań Nolan powinien był obejrzeć nagrania z ustawek naszych kochanych kiboli, którzy robią użytek z przyniesionego sprzętu? :)

No ale cóż, nie zamierzam sobie tym zaprzątać głowy i po prostu dobrze bawić się w kinie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon