Trailery filmowe.
Jak nie było, a to co? :)

[Obrazek: ninjacatva11.jpg]

Odpowiedz
Albertino napisał(a):Troche wali miejscami po oczach CGI (czy dzisiaj robią już w ogóle cokolwiek w inny sposób?)
"Troche" to troche za duzo za malo powiedziane. A nawet jesli nie bedzie sie robilo w inny sposob filmow, nie znaczy, ze trzeba je ogladac...
Znaczenie slowa "oldschool" tez ci jest chyba obce.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
W kwestii oldskulowości to ja miałem raczej na myśli historię, bo z wykonaniem to rzeczywiście nie bardzo...

Odpowiedz
Trailer Ninja Assassin wygląda jak jakiś chory żart. Dajcie spokój, mizerne to i nie warte uwagi. Wachowscy upadają coraz niżej, i niżej a dna nie widać. I co to za bzdurny i debilny tytuł. Ninja zajmowali się zamachami, zabójstwami itp, więc już to jedno słowo określa doskonałego zabójce. Dodanie do tytułu słowa "Assassin" potwierdza tylko bezmyślność twórców nawet w określaniu tytułu własnego filmu.

Odpowiedz
Przydało by się trochę luzu na tym smutnym jak pizda forum. :P

Ja wiem, że to nie wirtuozja robogeishy, ale cóż. nie Codzinnie trafia się geniusz. Pomijam, że słowo ninja oznacza raczej szpiega, więc przypindalanie się do tytułu jest na wyrost. Pamiętaj, że nie musisz oglądać tego filmu.

Odpowiedz
- ciekawe, ciekawe.
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
No właśnie obejrzałem ten trailer Janosika i jakoś jednak komicznie to Here Comes The King się komponuje. Polski film to i w trailerze muszą być cycki... No i czemu ten pepik? To nie można by u nas jakiegoś młodego gniewnego znaleźć?

Odpowiedz
B2Ka napisał(a): - ciekawe, ciekawe.

Gorszej tandety to już dawno nie widziałem. Denzel jest juz za stary na jakieś Kung-Fu walki w stylu Blade. Spóźnili się z tym projektem o jakieś 9 lat ;]

Odpowiedz
Craven napisał(a):No i czemu ten pepik? To nie można by u nas jakiegoś młodego gniewnego znaleźć?

może dlatego, że janosik nie był polakiem?

Odpowiedz
No ale film chyba ma być po polsku, nie łatwiej jednak byłoby swojaka, zamiast dubbingować jakąś przybłędę?

Odpowiedz
Guzeppe napisał(a):Janosik
A mnie zastanawia co to za debilna moda na podytul "Prawdziwa Historia". Ktory to juz raz?!
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Obejrzałem tego Janosika jak rzucili w HD, chociaż porównanie jakości amerykańskiego HD z ichnich trailerow do tego żadne, obraz może w paru ujęciach był odpowiedni. Sam trailer raczej taki średni, co nie znaczy, że jeden z najlepszych jakie powstały nad Wisłą - ważne że troche się postrzelają, poskaczą i pobiegają po lesie:D Holland ma u mnie kredyt zaufania, więc to głównie ze względu na nią czekam na ten film.

Odpowiedz
MIAZGA
http://www.traileraddict.com/trailer/tr2n/comic-con-trailer

Odpowiedz
Tron: Legacy - Testowa sekwencja zaprezentowana na Comic Con. W gotowym filmie będzie to pewnie jeszcze ciekawsze, ale muszę przyznać że już teraz robi wrażenie, bardzo ciekawie rozwinęli pomysł z oryginału (który znam niestety tylko z fragmentów). Chętnie zobaczę to na dużym ekranie.

[ Dodano: Sob Lip 25, 2009 11:50 ]
EDIT: Predator mnie ubiegł, trudno, w moim poście macie linki do wersji HD : )

Odpowiedz
Wypasik i nuff said.

Odpowiedz
Cytat:Zwiastun "Ninja Assassin" się pojawił: http://www.mtv.com/videos...-assassin.jhtml

Oczojebna rzygowina.

Odpowiedz
Ten nowy Tron taki se, wizualnie wcale nie powala, a chyba taka była główna funkcja tego fragmetnu, może i motorki fajne, ale już wygląd skał jest po prostu jak w dobrej gierce, a nie w wypaśnym filmie.

Odpowiedz
Ale przecież o to chodzi. W końcu oni znajdują się w 'wypaśnej' grze komputerowej.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
simek napisał(a):Ten nowy Tron taki se, wizualnie wcale nie powala, a chyba taka była główna funkcja tego fragmetnu, może i motorki fajne, ale już wygląd skał jest po prostu jak w dobrej gierce, a nie w wypaśnym filmie.

Oglądnąłem już trzy razy, w HD jest dla mnie totalny wypas. IMO wizualnie jest właśnie super. Sposób w jaki za kołem tworzy się ta szklana smuga, to jak "wyrastają" z motorków. Do tego dźwiękowo - odgłos szkła kiedy się obijają o siebie - mniam. Nawet wystrój retro-sf tam gdzie siedzi Bridges - nie tylko podłoga, ale też nakryte stoły a nawet krzesło i kominek z błękitnym światełkiem w środku dla mnie rewelacyjny klimat.
Motyw muzyczny na końcu też idealnie dobrany - ciekawe czy to kompozycja już do filmu czy skądś wzięli. Ogólnie na początku mi się spodobało a teraz wręcz się rozsmakowałem.

PS. Oczywiście - ten "kanion" to jedyna niedoróbka waląca po gałach, ale ok możemy przyjąć, że taki właśnie ma być a nie że zapomnieli go dopracować ;-)

Odpowiedz
Heh, no w sumie zapomnialem, że oni są w grze :P No i [Obrazek: snapshot20090725141804.th.jpg]
to ujęcie jest bardzo ładne. Poczekam aż pokażą więcej normalnych ujęć.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon