Trailery filmowe.
Film zapowiada się świetnie. Tylko ten Wahlberg... Peterze Jackson, dlaczego?!

Odpowiedz
Bo Gosling odpadł?:)
Moim zdaniem sztywniak nie wygląda źle - ma wporzo grzywkę:). Pytanie: czemu Tucci wygląda tak tendencyjnie?? Ja rozumiem, że to lata 70., ale... rapist glasses??
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
Więc pytam, dlaczego świetnego aktora zastąpiono... no... Wahlbergiem : )

Odpowiedz
Najważniejsze że jest Imperioli : )
A sam zwiastun.. bardzo dobry. Dynamiczny, z dobrą muzyką, ale też wydaje mi się że trochę za dużo zdradza - akcja w domu np. Jestem dobrej myśli, ba, doczekać się nie mogę : )

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Więc pytam, dlaczego świetnego aktora zastąpiono... no... Wahlbergiem : )
Ja wciąż jak patrzę na Wahlberga, to myślę o Boogie Nights. Uwierzcie mi - to pomaga:)

Odpowiedz
Taaa, szczególnie jak myślisz o ostatniej scenie ; )
A mówiąc poważnie - ja Wahlberga lubię. Szczególnie właśnie za wyżej przytoczony film.
No i stworzył w miarę dobre role w The Departed i We Own the night.

Odpowiedz
Snuffer napisał(a):Taaa, szczególnie jak myślisz o ostatniej scenie ; )
Wolę nie myśleć...

Odpowiedz
Przecież Mark Wahlberg to dobry aktor, fajnie, że występuje. W Infiltracji był zajebisty.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Ale w Zdarzeniu już nie. :]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Ostatnio jest generalnie moda na nielubienie Wahlberga. Wszelkim głupim modom mówimy NIE:)

Odpowiedz
Ja tam do Marky Marka nic nie mam. U mnie rezerwacje na nielubienie ma Nicholas Cage :P
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
...który też miał dobre role, tyle że ten ryj spaniela...

Odpowiedz
Nie mogl nakrecic normalnego dramatu bez efektow specjalnych? Poza tym pod wzgledem fabularnym zapowiada sie to co najmniej dziwnie.

Odpowiedz
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=57753 pełnowypaśny trailer. JA KCEM! Jakoś wcześniej nie interesowałem się tym tytułem - nawet nie wiedziałem, że gra tam Woody Harrelson (jakbym wiedział to bym się interesował).

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Nie mogl nakrecic normalnego dramatu bez efektow specjalnych? Poza tym pod wzgledem fabularnym zapowiada sie to co najmniej dziwnie.
W książce było Niebo, to i w filmie będzie Niebo.

Odpowiedz
Obejrzałem i mam pytanie, bo książki nie czytałem: czy trailer aby nie sugeruje usilnego ścigania mordercy przy pomocy ducha z zaświatów? Tak mi się głupio skojarzyło, że to raczej nie dramat, tylko jakaś kryminalna historyjka w stylu "The Sixth Sense", ukierunkowana na złapanie gwałciciela. Jak dla mnie trailer przeciętny, za wyjątkiem scen w Niebie, pięknych ale sztucznych jednak bardzo.

Odpowiedz
I tak, to jest dramat, historia rodziny i samotnego sąsiada, wątek kryminalny jest jednym z wielu i - przynajmniej w książce - idealnie wtopiony w opowieść o rodzinnej tragedii. Ciekawe, co zrobi z tym Jackson.

Odpowiedz
Artemis napisał(a):I tak, to jest dramat, historia rodziny i samotnego sąsiada, wątek kryminalny jest jednym z wielu i - przynajmniej w książce - idealnie wtopiony w opowieść o rodzinnej tragedii. Ciekawe, co zrobi z tym Jackson.

W trailerze widziałem wyraźnie próbę znalezienia dowodów na Tucciego, więc jakieś kryminalne wątki są. Do tego scena gdy siostra bohaterki włamuje się do jego domu, a duch pomaga jej przy tym - to mi na dramat nie wygląda. :)

Odpowiedz
No bo siostra bohaterki się włamuje do domu, ale Susie jej wcale nie pomaga...

I mówię: wątek kryminalny jest wtopiony w historię pewnej tragedii, w to, jak rodzina próbuje sobie poradzić ze stratą córki, wnuczki i siostry. Zakończenia zdradzać nie będę...

Odpowiedz
Artemis, czyżby tag [spoiler] przestał obowiązywać?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon