Trailery filmowe.
Z jakiego filmu pochodzą sceny, w których Nic wygląda jak meksykański alfons?

Odpowiedz
(22-08-2012, 14:43)SonnyCrockett napisał(a):
(22-08-2012, 14:24)Crash napisał(a): John ma jedną zajebistą rolę - w "Zabijaniu na śniadanie" i jego nieoficjalnej kontynuacji "War Inc.".

O ile "Zabijanie..." to jeden z moich ulubionych filmów to już "War Inc." jest niemożebnie słabe, widać że miało być coś w podobnym stylu ale wyszło wymuszenie i nieśmiesznie.

Chodziło mi tylko o rolę. Film jest cholernie nierówny, chce być komedią, satyrą/groteską polityczną, filmem sensacyjnym, a nawet dramatem rodzinnym w jednym i niewiele z tego wychodzi. Ale Cusack jako reinkarnacja Martina Blanka jest znakomity.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(22-08-2012, 18:44)Crash napisał(a): Chodziło mi tylko o rolę. Film jest cholernie nierówny, chce być komedią, satyrą/groteską polityczną, filmem sensacyjnym, a nawet dramatem rodzinnym w jednym i niewiele z tego wychodzi. Ale Cusack jako reinkarnacja Martina Blanka jest znakomity.

Pomijając nawet fabułę i brak zdecydowania co do konwencji, Cusack wyszedł zagrał cień Martina Q. Blanka to nie ten błysk, ale trudno powtórzyć tak genialną rolę w tak gniotowatym filmie.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(22-08-2012, 17:44)military napisał(a): Z jakiego filmu pochodzą sceny, w których Nic wygląda jak meksykański alfons?
"Deadfall" - oglądasz na własną odpowiedzialność.:)

Odpowiedz
Nie pier...niczcie. "Zły porucznik-porty Nowego Orleanu" był całkiem dobrym filmem. Więc wasze teorie, że Cage zjeżdża po równi pochyłej biorą w łeb.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ja nawet napisałem, że ostatnio w większości gra w syfach, nie we wszystkich. ;] Ale mimo wszystko go lubię...

Kto interesuje się filmami historyczno-kostiumowymi, ta duńska produkcja może być ciekawa:

Odpowiedz
Widziałem na Berlinale, polecam, naprawdę dobry film.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:"Deadfall" - oglądasz na własną odpowiedzialność.:)

Dzięki, zaintrygowałeś mnie jeszcze bardziej.:)

Odpowiedz

DePalma + lesby = win

Odpowiedz
Teraz niech jeszcze MPAA wlepi NC-17, to będzie epic win.

A serio, to mam wielką nadzieję, że ten film będzie powrotem DePalmy do wysokiej formy. Kręci z dala od Hollywood, to dobry znak.

Odpowiedz
Zwiastun wygląda tandetnie jak cholera, ale też chciałbym, żeby to był powrót De Palmy :)
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Czemu tandetnie. Wygląda równie seksi i stylowo jak "Femme Fatale". Ja tam się jaram, srać na MPAA i ich ratingi.

Odpowiedz
No błagam, ta końcowa masak to chwyt godny kolejnego Hostelu :). Ale nie przeczę, że film może być miodny.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Słabiutko to wygląda, ale dla McAdams, Rapace i McAdams+Rapace trzeba będzie obejrzeć.

Odpowiedz

nawet sympatyczne, no i jest Olivia Wilde jako striptizerka o polskich korzeniach (Brooke Swinkowski) - nice
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Hmm, szkoda, że Jennifer w głównej roli. Nie trawię tej aktorki. Niemniej, dla reszty obsady (głównie Olivii) obejrzę pewnie na dvd/tv. Zwiastun - dla mnie najzwyklejszy. ;-)

Odpowiedz
Butter wygląda super. Garner i Wilde wymiatają.

So? I get pregnant like once a month. ROTFL

Odpowiedz
Ano. Może być przyjemny filmik na odprężenie po ciężkim dniu. No i ten zwiastun tylko mnie utwierdził w przekonaniu, że Olivia Wilde może i nie jest wybitną aktorką, ale ma to coś, co sprawia, że chce się na nią patrzeć... i nie tylko.

Odpowiedz

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon