Trailery filmowe.
FPP Gimmick: The Movie

pare akcyjek fajnych, ale szkoda, ze marnuja to na full FPP

Fajnie, ze wiecej Costnera ostatnio, trailer mi sie podoba, sporo demolki w realu, strzelanka wyglada spoko, a blubry o wszczepienu swiadomosci/pamieci jakos wytrzymam:

Warto obejrzec dla fragmentu reportazu o pierwszej kobiecie-kierowcy w Kabulu:

:)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Filmy FPP są tak ciekawe jak oglądanie kolegi grającego na konsoli…

A film z Costnerem wygląda jak odwrócona historia z ostatniego filmu … z Reynoldsem ;]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz
Fassbender + Vikander + Weisz

Klasa sama w sobie, trzeba coś dodawać ?

zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Hmm, wyglada na halmarkowy scenariusz podrasowany solidnym aktorstwem, zapewne niezla rezyseria i "technikaliami" wysokiej jakosci. Tyle i tylko (a moze AZ) tyle :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Reżyseruje Derek Cianfrance, więc pewnie będzie solidnie, ale dupy nie urwie.

Odpowiedz
The Ring vs The Grudge :)

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Drugi, po Hot Rod, film chłopaków z Lonely Island (i SNL Digital Shorts):

:D

Odpowiedz

Nie wiem co za zjarany umysł to wymyślił, ale muszę to obejrzeć :D

Nowy Burton. X-Meni wg Burtona? :) Ogólnie spoko zapowiedź, Evka też spoko.

Odpowiedz
Własnie chciałem wrzucić trailer do tej animacji. WTF?! :D
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:Nie wiem co za zjarany umysł to wymyślił, ale muszę to obejrzeć :D
Seth Rogen i jego znajomi, a któż by inny? Pewnie podczas jakiegoś posiedzenia ktoś wpadł na pomysł o żywym jedzeniu i poszło. A motyw z Szeregowca Ryana mnie zniszczył, fajne, mocne, oryginalne, dziwne jak cholera.

Odpowiedz
Te żywe produkty... Serio nikt już nie pamięta jajcarskich, często sarkastycznych reklam Biedronki?

Anyway - Wyłączyłem przy CGI okrętach na CGI morzu... Pewnie dalej są CGI rydwany i CGI konie...

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:Pewnie dalej są CGI rydwany i CGI konie...
Dalej jest Morgan Freeman z dredami.

Odpowiedz
Huston zagrał kiedyś w czymś dobrym(poza BE oczywiście)? Aż żal patrzeć jak się marnuje...

Odpowiedz
Takie se. Kolejny klasyczny epic movie zrimjkowany tylko po to by mieć dzisiejsze efekty specjalne. Exodus wyszedł średnio, ten zapowiada się chyba jeszcze słabiej.

^ Słabszy od poprzedniego. Mniej śmieszny i mam wrażenie jakby zdradzili mi kilka pełnych scen.

^ Niepotrzebny sequel, ale obsada okej, wygląda równie sympatycznie co jedynka. Może obejrzę.

Odpowiedz
Ben Hur - wiedziałem... serio wiedziałem (i napisałem to nawet). Wygląda jak generyczny serial, srakowato.

Sausage Party - W T F? Parówka, serio? Hahahahahhaha :D

Now You See Me - jedynka przyjemna, dwójka będzie tak samo bezjajeczna, ale można obejrzeć ripa.
loading podpis...

Odpowiedz
Ja liczyłem na to, że remake TAKIEGO filmu jak Ben Hur będzie chociaż próbował być ważnym wydarzeniem, będzie miał jakieś ambicje, a to po prostu kolejny bezpłciowy blockbuster, a od słuchania po raz tysięczny Morgana Freemana w tej samej roli uszy bolą.

Odpowiedz
Ja wiem, że "Ben Hur" Wylera to też rimejk, ale przedstawienie tej samej historii po raz pierwszy w wersji dźwiękowej i barwnej zdecydowanie ma większy sens niż realizacja tylko dla samych efektów. Zresztą wersja Wylera wzbogacona była nie tylko o kolor i monumentalizm, lecz również wspaniałą muzykę Miklosa Rozsy i chrześcijańskie przesłanie (to ostatnie już dziś nie jest doceniane, bo ateizm zatacza coraz szersze kręgi). Zwykle unikam oceniania filmu po samym trailerze, ale w przypadku "Ben-Hura" trudno się powstrzymać. Ten film nie może być dobry. I niech tylko ktoś powie, że współczesne efekty są lepsze od dawnych to go ukatrupię. I to dotyczy większości blockbusterów, a nowy "Ben Hur" przypomina grę komputerową, a nie pełnokrwiste kino. W warstwie wizualnej widać tu taką sztuczność jakiej nie mają filmy z użyciem matte paintingu. W scenie wyścigu rydwanów z filmu Wylera z pewnością zastosowano efekty wizualne, ale ich nie widać. Ta sekwencja wygląda dość realistycznie dzięki poświęceniu kaskaderów, operatorów, scenografów. To najlepsza scena akcji jaką kiedykolwiek nakręcono. Jeśli ekipa Biekmambietowa myśli, że przebiją tę scenę dzięki komputerom to są w gigantycznym błędzie. Mam nadzieję, że stracą grube miliony na tym przedsięwzięciu. To może ich oduczy poprawiać klasykę, która nic a nic się nie zestarzała. Co do obsady, to nie uważam aby Heston i Griffith zasłużyli na swoje Oscary (w roku '59 byli lepsi), ale obsada w nowej wersji prezentuje się znacznie gorzej (Huston dostał rolę chyba ze względu na podobne nazwisko co Heston, a Morgan Freeman w roli szejka arabskiego to wielkie WTF). 

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon