Trailery filmowe.
Ale słaby ten zwiastun. Historia wydaje się do bólu sztampowa, Carell gra typowego Carella co tu, w takiej estetyce i przy tym bohaterze wygląda jak autoparodia. Ale Little Miss Sunshine było sympatyczne, więc może będzie ok. A jeśli chodzi o Stone to przecież niewiele tu pokazali. Może być fajna rola, ale w tym zwiastunie też sugeruję bycie na granicy irytującego przeszarżowania, szczególnie w takiej przebierankowej stylistyce.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Co to za aktor w 1:00 który zbliża się do stworka? Wygląda jak mix Fassbendera z Bruhlem.

Odpowiedz
Wyglada jak Dzejk Dzylenkhal.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
To on. Dzięki Bucho, nie wiem, jakieś zaćmienie czy źle spojrzałem, ale wiedząc że jest w obsadzie myślałem że to ktoś inny : ) Heh.

Odpowiedz
O rany, jakie to dziwne. Widziałem tylko Snowpiercera tego pana i cholernie mi się nie podobało. Dostrzegam tu coś podobnego jak tam - mieszankę konwencji, któta niekoniecznie musi się okazać strawna i mądra.

Obejrzę dla Tildy, w Snowpiercerze była jedyną z obsady która nie miała kija w tyłku.

Odpowiedz

o_O

Odpowiedz
Projekty bardzo fajne :) ciekawe co z tego wyjdzie.

Odpowiedz
Chyba tylko Netflix mógł wyłożyć na takie coś kasę. :)

Odpowiedz
Projekty owszem, fajne, ale ja bym wolał jakiś oryginalny serial w tym stylu. A nie koleeeeeeeeeeeeejny, prawdopodobnie zbędny, prequel :<
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Przypominam że temat "Netflix Polska" dotyczy działalności serwisu w naszym kraju, a nie filmów ich produkcji, trailerów, zapowiedzi itd.

Odpowiedz
Animatronika, kukiełki i ludzie w kostiumach. Dostaną moją kasę. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz

Odpowiedz
Reżyseruje Fabrice Du Welz, także będzie konkret. Właściwie to już pewnie można to już gdzieś dostać, bo film jest z 2016.

Odpowiedz
Wideo 

informator ROTFL
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
Mam nadzieję, że będzie równie dobre, co Seven Days in Hell. :)

Odpowiedz
Hahhaa :D

Dobre. Czekam. Seven Days in Hell było zajebiste :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Film o zajęciu ambasady Iranu w Londynie w 1980.

Enviado desde mi XT1072 mediante Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan

Odpowiedz
Mały blast from the past. Brakuje mi takich trailerów, których narrator z miłym głosem, próbuje sprzedać mi produkt :)

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Racja, teraz wszystko bombastyczne musi być.

A film się zapowiada nieźle. Dawno temu, gdy miałem jeszcze dużo czasu oglądałem sporo takiej animowanej psychodelii, ale to mnie jakoś ominęło. Dzięki

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon