Trailery filmowe.

Dwayne Johnson w filmie o wrestlingu. Nie poznałem, że to Florence Pugh :o
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Słyszałem, że to powstaje i produkuje Dwayne, ale wciąż trudno mi uwierzyć, że żyję w świecie, w którym jeszcze nie powstały godne produkcje o George'u Foremanie, czy Mike'u Tysonie, a powstał już film o Paige - dziewczynie w moim wieku, która dopiero co zakończyła karierę (ale dalej pracuje w SmackDown)! :D

Sam trailer spoko ("We Own It" pasuje idealnie), chętnie obejrzę. Ale aktorkę wzieli taką sobie, prawdziwa Paige o wiele bardziej atrakcyjna

Odpowiedz
Wow, lasia ma 26 lat. Fajna :D

Odpowiedz

Odpowiedz
Już teraz proponuję zmienić im tytuł na Artemis Flop.

Odpowiedz
Wygląda na film spóźniony co najmniej o dekadę.

Odpowiedz
Książka mi się podobała, ale no właśnie, czytałem ją jak miałem 10 lat. Od tego czasu naroiło się tyle odmian fantasy, że nie wiem, dla tego jest ten film.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
(27-11-2018, 12:23)Mierzwiak napisał(a): Już teraz proponuję zmienić im tytuł na Artemis Flop.

Disneyowi i tak pewnie to loto skoro na koniec roku i tak filmy zarobią z 12 mld, więc zysk będzie spory. Nawet jeśli raz czy dwa razy do roku trafi się taka Pułapka czasu :)

Odpowiedz
Ależ Disney leci sobie w ch*** z fanami Marvela wypuszczając ten trailer. :D Od 18 września publikują regularnie zapowiedzi swoich przyszłorocznych premier, wrzucili już Captain Marvel (premiera 8 marca), drugi/finałowy trailer Dumbo (29 marca), Aladyna (24 maja), niedawno 2x teaser Toy Story 4 (21 czerwca), w ubiegłym tygodniu Króla Lwa (19 lipca), a teraz tę nieciekawą zapowiedź Artemis Fowl (9 sierpnia) = reklamują już wszystkie swoje filmy fabularne, które trafią do kin w okresie styczeń-październik 2019... oprócz Avengers 4!

Odpowiedz
Tez to Juby zauwazylem. Ale mimo wszystko cierpliwie czekam. Cos do piatku powinno ruszyc.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz

Nawet moja szczera niechęć do "Moonlight" nie przeszkadza mi w jaraniu się tym. Oby była kinowa dystrybucja, przed Oscarami.

Odpowiedz

Odpowiedz
Widać że twórcy totalnie odlatują z tym pomysłem i w sumie fajnie, tylko żeby nie przesadzili bo zaraz zrobi się z tego drugie Final Destination.

PS. Wciąż nie widziałem jedynki, dzięki za spoiler z niej, zwiastunie :)

Odpowiedz
(01-12-2018, 02:13)Mierzwiak napisał(a): PS. Wciąż nie widziałem jedynki, dzięki za spoiler z niej, zwiastunie :)

Niebywałe gówno. "Komedia" dla nastolatków.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Spoiler wyjątkowo chamski, no ale jakbym nie widział jedynki, a zamierzał obejrzeć, to bym raczej nie oglądał zwiastuna dwójki, właściwie uwala zakończenie, które jest tam zaskakująco udane. A film był całkiem spoko. Chętnie zobaczę także sequel.

Odpowiedz
Czy to nie przypadkiem jedna z tych gier, w które grałem w szkolnej świetlicy w 2006? A może kolejny przykład, gdy więcej idzie na gaże dla aktorów, jak dobrych animatorów.

Odpowiedz
(05-12-2018, 11:44)nawrocki napisał(a): Wstawialem już w odpowiednim temacie

Jak tak, to firma Kryst_007 serdecznie przeprasza xD

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon