Trailery filmowe.
(19-01-2023, 14:07)al_jarid napisał(a): Ten "Rebel Moon" dalej jest planowany w dwóch częściach? Bo nie dali do tytułu żadnego "Part one". Ale w sumie "Diuna" też nie miała.

No już nakręcili materiał, niby planują part 2, nawet jak pierwsza część sobie nie poradzi to lepiej już włożyć kasę w efekty mieć content niż zostać z surowym materiałem. 

Odpowiedz
Ja czekam jeszcze na czwartego "Beverly Hills Cop". Wprawdzie w tym zbiorczym netlfliksowym trailerze nie ma żadnych scen z filmu, ale premiera prawdopodobnie w 2023. Zdjęcia też już się skończyły, więc został tylko montaż. A nie ma tam przecież zaawansowanych CGI, żeby postprodukcja zajęła wiele miesięcy (albo i lat).
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Panowie, ten "Zabójca" w wersji komiksowej to naprawdę cieniutki, generyczny frankofon. Monologi wewnętrzne bohatera, który porównuje się do przyczajonego aligatora są kompletnie z dupy i o ile nie będzie tu jakiejś redakcji to serio - mały Kazio wyobraża sobie zabójcę.

Totalny meh, ale zobaczymy.

Odpowiedz
Podpisuję się pod słowami kolegi powyżej. Komiks jest ładnie narysowany, ale treściowo to taki edgy high school nihilizm że aż czuję zastępczy wstyd za autora. Niby Walker może to poprawić, ale po co podciągać cały projekt pod tak biedny materiał wyjściowy? Przecież to nie jest jakaś rozpoznawalna marka.

Odpowiedz
Może spodobały mu się pojedyncze motywy, które przerobił na własną modłę, a nie chcieli się potem tłuc z autorem po sądach.

Odpowiedz
Nowa zapowiedź "Dungeons & Dragons"...

Odpowiedz
Sam Worthington chcąc ratować syna przed jakimiś gangusami pakuje się w problemy. 

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Christoph Waltz i Sam Neill w ekranizacji "Przenośnych drzwi". Tak średnio się to prezentuje bym powiedział.

Odpowiedz
Ostrożne "czekam":

Odpowiedz
Wyglada całkiem spoko.

Odpowiedz
Richtie to ma chyba jakieś długi do spłacenia, że tyle filmów trzaska ostatnio. Mam wrażenie, że jednak im rzadziej kręcił tym ciekawiej się one prezentowały.

Odpowiedz
No nie wiem. UNCLE był po czteroletniej przerwie, Artur dwa lata później i były, delikatnie mówiąc, nienadzwyczajne (oczywiście ten drugi dużo gorszy). Z kolei Wrath of Man to ścisły top jego dorobku i dowiódł przy okazji, że Guy potrafi też bez heheszkowania.

Odpowiedz
Paszczak napisał(a):Wrath of Man to ścisły top jego dorobku i dowiódł przy okazji, że Guy potrafi też bez heheszkowania.

4x widziałem. Najlepszy Guy Ritchie ever. Dawno temu położyłem na nim lachę, ale widzę, że Richie zaczyna dostarczać najwyższej jakości akcyjkę. "The Covenant" zapowiada się wybornie.

Odpowiedz
Oj tak, Wrath of Man to film wybitny w swoim gatunku, najlepszy film Stathama i Ritchiego no doubt
Ten Covenant też się dobrze prezentuje, na poziom gniewnego człowieka się nie nastawiam ale jestem pewny że wyjdzie to co najmniej dobrze

Odpowiedz
Film o George'u Foremanie. Pewnie wyłoży się głównie na tym, że będzie tutaj próba przedstawienia dosłownie całej kariery Foremana + wątki jego wiary + nawet kwestia grilla. To bardziej materiał na serial

.

Odpowiedz
Swietnie. Bedzie laurka, ale Foremana zycie i kariera na takowa zasluguja. Przy czym prawda, to powienien byc serial, bo tu za duzo dobra, zeby probowac to wszystko upchac w dwoch godzinach.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Oparta na autentycznych wydarzeniach historia podpisania gigantycznego kontraktu pomiędzy Michaelem Jordanem, a nie tak popularną jeszcze w latach 80. firmą Nike. Reżyserem jest Ben Affleck, który zagrał także jedną z głównych ról. Obok niego na ekranie również Matt Damon, Viola Davis, Jason Bateman, Chris Messina, Marlon Wayans i Chris Tucker.

Odpowiedz
Juz dla samej stylowki Aflecka warto isc do kina. Historia samograj, jedna z najgenialniejszych deyzji biznesowych w historii. Seria sportowych butow dla ktorych ludzie zabijaja sie (doslownie) na ulicy. Laurka, wiadomo, ale co tam :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Cytat:However, Jordan himself will not be portrayed in the film and will remain as an unseen character.

kiepsko, film traci jakieś 50% na jakości jak nie będzie przedstawionego Jordana, najlepsza biznesowo decyzja dla Nike bez pokazania Jordana

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon