Trailery filmowe.
Chciałem już pisać, że realizm 0/10 bo wojny ganów i zero wakandyjczyków aż się o to prosi, ale doczytałem że akcja podobno rozgrywa się w Meksyku, wiec jest ok. Latynosi powinni zastrajkować i spalić wszystkie kina, bo robi się z nich w tym trailerze jako główne zło ;)

A nie, jest jeden wakandyjczyjk. Jako dobry policjant :) Aha.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
I ciul, mnie kupił ten zwiastun, oby gdzieś latały gołębie.

Odpowiedz
Ale gorszego tytułu w 2023 już wymyślić nie mogli chyba.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Styl Woo przy użyciu CGI to jakaś aberracja.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Nowy film Davida Ayera. Jason Statham w roli... pszczelarza z przeszłością w służbach specjalnych, który zmuszony jest znów wrócić do akcji. W obsadzie także Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver i Jeremy Irons.

Odpowiedz
Thanksgiving będzie potrzebowało "grindhouse treatment", zobaczymy czy jest tego warte.

Odpowiedz
(04-10-2023, 17:52)slepy51 napisał(a):

Na ikonce jakby ta aktorka, ktorej nie znosze
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(04-10-2023, 18:14)Trailery Srailery napisał(a): Nowy film Davida Ayera. Jason Statham w roli... pszczelarza z przeszłością w służbach specjalnych, który zmuszony jest znów wrócić do akcji. W obsadzie także Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver i Jeremy Irons.

Całkiem spoko to wygląda, lubię nawalanki ze Stathamem więc na pewno obejrzę

Odpowiedz
Teaser westernowej sagi od Costnera

Odpowiedz
O kurde, niezła paka. Jest na co czekać.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Film inspirowany historią rodziny Von Erichów, która wywarła olbrzymi wpływ na rozwój wrestlingu. W obsadzie m.in. przypakowany Zac Efron, Jeremy Allen White, Maura Tierney i Lily James.

Odpowiedz
Nagroda publiczności na festiwalu w Toronto i jeden z faworytów do oskarowych nominacji. Ekranizacja powieści Percivala Everetta, będącej satyrą na amerykańskie społeczeństwo i współczesną kulturę. Jeffrey Wright w roli wykładowcy i niespełnionego pisarza, który postanawia stworzyć powieść, piętnującą wady i stereotypy "czarnej literatury". Ku zaskoczeniu, tekst zostaje jednak opacznie zrozumiany, a sam autor zdobywa nieoczekiwaną popularność. Film jest reżyserskim debiutem Corda Jeffersona, który wcześniej był scenarzystą m.in. serialowych "Watchmenów" czy "Sukcesji".

Odpowiedz
Tylko dla Wrighta się obejrzy, bo sam trailer nie nastraja optymizmem.

EDIT: Tu z kolei trailer głośnego filmu Glazera.

Odpowiedz
Póki co te zdjęcia Żala bez szału. Podoba mi się tylko to ujęcie balu oglądanego przez okno - wydaje mi się, że w Zimnej wojnie było coś podobnego.

Odpowiedz
Adaptacja powieści "Byłam Eileen" Ottessy Moshfegh. Thomasin McKenzie w roli kobiety, pracującej w prowincjonalnym zakładzie poprawczym. Jej monotonne życie zmienia pojawienie się w placówce nowego psychologa (Anne Hathaway)...

Odpowiedz
Kolejna zapowiedź nowego filmu Emerald Fennell ("Obiecująca. Młoda. Kobieta"). Barry Keoghan w roli studenta Oksfordu, który zostaje przez swojego kolegę (Jacob Elordi) zaproszony na lato do tytułowej posiadłości. W obsadzie także Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver oraz Carey Mulligan.

Odpowiedz
Zwiastun sprzed dwoch miesiecy, a wiec moze juz bylo. Wrzucam mimo wszystko, wyglada (doslownie i w przenosni) zajebiscie, moje kino:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Ten sztuczny kinol Coopera coraz bardzie rzuca się w oczy

Odpowiedz
Fassbender i Waititi

pamiętacie może jakoś w 2001 roku o drużynie piłkarskiej z rejonów Australii która dostawała rekordowe wpierdole bramkowe? to o nich

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon