Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
02-07-2013, 01:03
|
Wałęsa według Wajdy
|
|
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 02-07-2013, 01:03 (02-07-2013, 00:55)Phil napisał(a): Lech Wałęsa przy okazji projektu "Solidarność, Solidarność.." namawiał Wajdę do realizacji ewentualnej trzeciej części cyklu pod tytułem "Człowiek z nadziei". Jak do tej pory wszystko pozostało w sferze pomysłów i niedokończonych scenariuszy.DUM DUM DUUUUM! 02-07-2013, 01:10
dla mnie bomba, pomysł jest, tylko trzeba wskrześić Mendelejewa, coby uaktualnił talbicę i wstawił Nadzieję (wiadomo ocb). Logika na poziomie przedszkolaka, który odkrył że kozy z nosa to zaschnięte smarki.
loading podpis...
02-07-2013, 02:08
Świetny komentarz na FB: "Człowiek z betonu". Taki powinien być tytuł na plakacie.:)
02-07-2013, 09:00
Już mogli dać tytuł:Wałęsa-człowiek, który został....(wstawić dowolne).Plakat wyborny
02-07-2013, 14:38
Ej, ten film może nie będzie tylko laurką i coś dobrego i prawdziwego będzie miał do zaoferowania:
http://stopklatka.pl/-/69428500,walesa-zobaczyl-film-wajdy-o-sobie-i-co- Cytat:Wałęsa podkreślił po pokazie filmu, że choć film mu się podoba i niewiele by w nim zmienił, to jednak nie do końca jest zadowolony ze sposobu w jaki w tytułową rolę wcielił się Robert Więckiewicz. - Nie bardzo mi to leży. Taka bufonada. Ja nie byłem bufonem, zarozumialcem - przekonywał. 14-08-2013, 14:07
Jak Wał Ęsa coś powie, to ja jebię. Swoją drogą, to ten film jest już gotowy? Jakoś nie widzę nawałnicy wywiadów, informacji w serwisach i ogólnie tego kiepawego info-marketingu który towarzyszy każdej Ważnej Polskiej Produkcji.
14-08-2013, 15:44
Ostatnią rzeczą jaka mnie interesuje, są opinie ludzi, których film w mniejszym bądź większym stopniu dotyczy.
Np. na ulotce "Sierpniowego nieba" widnieje cytat "Najlepszy film jaki widziałem!". Autor? Gen. Janusz Brochowicz-Lewiński, żołnierz AK. Are you fucking kidding me? 14-08-2013, 16:01
Tak samo chwalił "80 milionów" jeden z tych prawdziwych. Chyba na podstawie jego wspomnień film kręcono.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 14-08-2013, 18:13 Cytat:Ej, ten film może nie będzie tylko laurką i coś (...) prawdziwego będzie miał do zaoferowania No, nazwiska aktorów w czołówce :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 15-08-2013, 06:17
Dobre posunięcie, żeby wykorzystać przy promocji rewelacyjny utwór z jeszcze lepszej płyty "39/89", ale animacja niestety jest męcząca i nie oddaje klimatu utworu. W ogóle zamiast oglądać rodzime filmy historyczne o polskiej historii XX wieku, lepiej już zapoznać się ze wzmiankowaną wcześniej płytą - najlepiej zrealizowaną lekcją historii w jakiej dane mi było uczestniczyć.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy
26-08-2013, 21:23
tylko czemu to jest teledysk do filmu? NIe bardzo widzę z nim związek, skoro obrazuje piosenkę sprzed 3 chyba lat.
I zgodzę sie z Personą, genialna rzecz. Jak mam alergię na patriotyzm, tak płytka miażdzy.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 26-08-2013, 22:16 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Zemsta (pana Wajdy) | Maik | 11 | 3,724 |
09-12-2025, 00:34 Ostatni post: OGPUEE |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |