WandaVision (2020, Disney+)
Cytat:Brzmi jakby ktoś ich tam gonił z batem, żeby akurat wypuścili to w styczniu tego roku, a nie np. w czerwcu
#ReleaseWandaCut xD

Cytat:ten serial nie ma za grosz sensu
Jakiś tam sens ma, ale jak pisałem: sprawdziłby się jako dwugodzinny film, zawierający tylko to, co najważniejsze. Historię Wandy, od jej dzieciństwa aż po dołączenie do Hydry, poznanie Avengers, mieszkanie w ich siedzibie i rozwój znajomości z Visionem, jego śmierć, żałobę i wizytę w siedzibie Sword, podróż do Westview i wybuch żalu oraz zainteresowanie całym tym zajściem Agathy (i później władz). Tylko tyle, bez nadmiernej zabawy sitcomami i resztą.

Odpowiedz
za dużo Snydera się naoglądali

Odpowiedz
Jedna z najgłupszych decyzji Feigiego to było usunięcie Strange'a z WandaVision.

Jak się okazuje, miał się pojawić w formie reklamy próbując skontaktować się z Wandą, ale usunięto tą scenę by uwaga widzów była skupiona na Wandzie... Rozumiem gdyby usunięto scenę jak Strange walczy w finale z Agathą, ale tego typu krótka scenka? Absurd.

Odpowiedz
(03-05-2021, 20:49)marsgrey21 napisał(a): Absurd.
Absurdem to sa oba te seriale oraz kierunek jaki po Far Frome Home obral Marvel z Kevinem.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
https://variety.com/2021/tv/news/wandavision-spinoff-kathryn-hahn-1235082445/

Poroniony pomysł :)

Odpowiedz
Ano, ale akurat Agatha była jedną z niewielu rzeczy, które wyszły na plus w tym serialiku :)

Odpowiedz
Rozmieniania na drobne MCU ciąg dalszy...
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
No spoko, ale po cholerę robić jej oddzielny spin-off? :D
Wg mnie szkoda czasu na tę postać akurat.

Odpowiedz
Och, jak najbardziej, wrzucić ją do filmów i niech sobie tam radzi (ewentualnie dać własny film) i tyle. Żadnych seriali.

Odpowiedz
Po to, że ludzie generalnie wpieprzają marvele jak mcdonaldy #consumetheproduct

Odpowiedz
Po powtórce całego MCU od Iron Mana do Endgame i wizycie w kinie na No Way Home zmotywowałem się w końcu, żeby zabrać się za seriale (szczególnie, że córa się o nich dowiedziała i chciała zobaczyć). WandaVision poszło na pierwszy ogien i... w sumie okazało się nawet fajne i z pomysłem. Co prawda postać Agaty trochę słabuje (zdecydowanie nie mam ochoty jej więcej oglądać), no i czuje się, że to rozwleczono ponad miarę, ładując tam parę nieszczególnie istotnych elementów (Darcy, Monica) - w sumie to lepsze by było jako dwugodzinny film, ale oglądało się całkiem przyjemnie, nawet nabrałem ochotę na sequel Strange'a który mi do tej pory wisiał i powiewał.

7/10

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon