Co to za film?
Glut napisał(a):Bring Me The Head of Alfredo Garcia.

A dobry to film ? Warto szukać ?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Najlepszy. : ) Jak najbardziej warto.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Szukam filmu, który opowiada o płatnym mordercy, który zakochuje się w niewidomej dziewczynie. Pamiętam, że w ostatnich scenach, które mają miejsce w płonącym kościele facet wisi na krzyżu trzymając Chrystusa na nogi i ześlizgując się w ogień.

Odpowiedz
Crying Freeman z Markiem Dacascosem. Nudziarstwo.:) O dziwo, reżyserował to Christophe Gans.

Odpowiedz
i mi sie przypomnial pewien film
majacy fiola na punkcie wybuchu wojny atomowej ojciec zamyka sie z cala rodzinka w schornie obok ich domu. tam przez dlugi czas wychowuja synka, kompletnie odseparowani od swiata, nie wiedzac, ze do zadnej wojny nie doszlo. w koncu wysylaja doroslego juz syna na zewnatrz. tam poznaje jakas kobiete i dalej nie pamietam. przypomina mi sie jeszcze ojstatnie ujecie, kiedys namowili ojca do wyjscia a on neidowierzajac, ze nic sie nie wydarzylo zaczyna cos tam gledzic i odmierzac krokami jakas odleglosc. wszystko bylo w lekko komediowej konwencji.'
kojarzy ktpos?
Youniverse

Odpowiedz
Atomowy Amant/Blast from the past?
Nie widziałem ale do opisu pasuje : )

Odpowiedz
To jest to, nawet przyjemna komedyjka.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Świetny film, nota bene, z czasów, kiedy Brendan Fraser jeszcze nie robił wszystkiego, żebym przestał go lubić grając w coraz gorszych filmach.

Odpowiedz
o tak, to ten film. łał, nawet christopher walken sie tam zalapal :O
merci :*
Youniverse

Odpowiedz
@military Dzięki :grin: To był właśnie ten film. Dzięki za pomoc :smile:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie ma sprawy. Stare, tanie i głupie filmy o kosmitach to moja specjalność.:P

Odpowiedz
A ktoś moze kojarzy amerykanska komedie, chyba taka typową dla nastolatków, widzialam ją z 9 lat temu w telewizji. Chłopak rozbija namiot na trawniku przed domem dziewczyny, w ktorej sie kocha, chyba coś takiego. Akcja się dzieje chyba na takim typowym osiedlu amerykańskim, ładne domki, ogródki. Padają tam też słowa, że ileś procent mężczyzn próbuje zaspokoić się ustami, a z tego iluś tam procentom to się udaje... Filmik jakiś mega głupi chyba był, ale mam z nim zwiazane miłe wspomnienia ;)

Odpowiedz
Pamiętam tyle - koleś pstryknął fotkę dziewczynie z zaskoczenia, potem jej dał i kazał zatrzymać i powiedział że to prawdziwy skarb, nie każdy może się pochwalić zdjęciem z dokładnego momentu gdy daną osobę poznali. Film znany i niedawno go widziałem ale nie mogę skojarzyć co to, bo nic nie pamiętam poza tym momentem : )

Odpowiedz
Pamiętam tyle - koleś pstryknął fotkę dziewczynie z zaskoczenia, potem jej dał i kazał zatrzymać i powiedział że to prawdziwy skarb, nie każdy może się pochwalić zdjęciem z dokładnego momentu gdy daną osobę poznali. Film znany i niedawno go widziałem ale nie mogę skojarzyć co to, bo nic nie pamiętam poza tym momentem : )

Odpowiedz
Right! Dzięki bardzo : )

Odpowiedz
Right! Dzięki bardzo : )

Odpowiedz
[Obrazek: 26229-ca9b71c5ab049bb8cb542c0a61ea75df..gif]

Z czego to?

Odpowiedz
wygląda jak X w różowym kwadracie... Nie pomogę :/
loading podpis...

Odpowiedz
wygląda jak niewyświetlający się gif
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ja to widzę.To że się nie wyświetla to nie jego wina tylko waszych komputerów/przeglądarek -_-.

Otwórz grafikę w nowej karcie może pomóc.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon