Co to za film?
Chyba to: http://www.imdb.com/title/tt0084556/

Odpowiedz
Chyba tak. Thanks.
L.A. Confidential - 8/10
He liu - 7/10
The Insider - 8/10
Dredd - 6/10
Total Recall ( 2012 ) - 5/10
G.I. Joe: The Rise of Cobra - 5/10

Odpowiedz
Wie ktoś czy to jest scena z filmu, a jeśli tak to z jakiego?
(spoiler, bo krew się burzy):P

Odpowiedz
Wygląda na jakąś "Piłę".

Bada-tszsz.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
haha, to mnie uprzedziłeś. Widziałem to na Kwejku i też chciałem to wkleić aby się zapytać co to za film, bo mam ochotę to obejrzeć. I nie jest to raczej Piła. oglądałem wszystkie części i raczej pamiętał bym ta scenę.

Odpowiedz
Hitch zarzucił sucharem, że piła na obrazku pochodzi z Piły ;)
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Shit, rzeczywiście. Nie kapnąłem się :D

Odpowiedz
Neighbor.

Odpowiedz
Witam, szukam filmu ktory zaczyna sie tak: siedzi dwoch czarnych w barze ze strriptizem i nagle wpadaja na pomysl zalozyc jakas ekipe, przejmuja pokolei dizelnice itd sa 2 czesci tego filmu pozdro
jbtzf, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since May 2012.

Odpowiedz
Aż wstyd przyznać, że wiem co to za dziadostwo niemiłosierne. State Property z 2002 roku.

Odpowiedz
Z jakiego filmu pochodzi ten fragment:

http://www.sadistic.pl/karbinadel-vt119715.htm

muszę to zobaczyć, genialna śląska gwara :D

Ok, mam: Perła w koronie, reż. K.Kutz

Odpowiedz
Film sprzed lat 90-tych. Akcja rozgrywała się w katolickiej szkole dla chłopców. Tradycją było, że co roku chłopcy sprzedawali czekoladki. Nie pamiętam dokładnie, czy sam ich nie sprzedał, czy też wrobili takiego chłopaka w to. W każdym bądź razie był tam buntownik. Pod koniec filmu był mecz bokserski między buntownikiem, a "elitą" szkoły. Może mi ktoś przypomnieć tytuł? Ja kojarzę jakby "Wojna na czekoladki" ale nie mogę nic znaleźć...
Kordikk, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Jun 2012.

Odpowiedz
(10-06-2012, 21:48)Kordikk napisał(a): Film sprzed lat 90-tych. Akcja rozgrywała się w katolickiej szkole dla chłopców. Tradycją było, że co roku chłopcy sprzedawali czekoladki. Nie pamiętam dokładnie, czy sam ich nie sprzedał, czy też wrobili takiego chłopaka w to. W każdym bądź razie był tam buntownik. Pod koniec filmu był mecz bokserski między buntownikiem, a "elitą" szkoły. Może mi ktoś przypomnieć tytuł? Ja kojarzę jakby "Wojna na czekoladki" ale nie mogę nic znaleźć...

Może to:
http://www.filmweb.pl/film/Czekoladowa+wojna-1988-139853

Odpowiedz
(10-06-2012, 22:23)Bielau napisał(a): Może to:
http://www.filmweb.pl/film/Czekoladowa+wojna-1988-139853
DOKŁADNIE! Dziękuje bardzo za szybką odpowiedź :)
Kordikk, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Jun 2012.

Odpowiedz
Dobra, a może ktoś kojarzy taki film:
Był sobie chłopiec, do którego po latach z niewoli przyjechał ojciec (lata powojenne). Ogólnie film kręci się troszkę wokół piłki nożnej, oteż na samym końcu ojciec zabiera tego synka (z którym za dobrze mu się chyba nie układało) na jakiś tam mecz. Jadą tam przez całą noc i takie tam. Oczywiście przybywają lekko spóźnieni...
W rezultacie syn widzi ten mecz...
W każdym razie zna ktoś może tytuł? Film jest starszy i dokładnie nie pamiętam o czym, jak widać powyżej :P
Igis, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since May 2012.

Odpowiedz
Cześć wszystkim.
Film z lat 80-tych lub wczesnych 90-tych.
Rzecz dzieje się w nieokreślonej przyszłości, ludzkość po katastrofie nuklearnej (wojnie?) mieszka w podziemnych bunkrach. Jest to państwo totalitarne. Jedynymi, którzy wychodzą na powierzchnie są ubrani w stroje ochronne żołnierze. Uzbrojeni w miotacze ognia regularnie eksterminują żyjących na górze, napromieniowanych radem i cezem ludzi. W takim świecie dorastają Theo(?) i Beatrycze a dalszy rozwój akcji związany jest z ich związkiem, który nie ma racji bytu i buncie przeciw totalitaryzmowi.
Film prawdopodobnie włoski, emitowany swego czasu wielokrotnie przez Polonie 1.
bojaki, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Jun 2012.

Odpowiedz
Też szukam tytułu. Film o facecie co siedzi w więzieniu i pisze książki dla dzieci. I dostaje nobla. A przynajmniej tak mi ten film opisano :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Dzięki, opis się zgadza, więc pewnie to będzie to :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Witajcie.
Poszukuję filmu, którego fabuły nawet dobrze nie pamiętam. Całkiem prawdopodobne, że jest on Francuski i chyba z okresu mniej więcej 2002-2004 rok. Komedia, familijny. Pamiętam, że jest rodzeństwo (chłopak i dziewczyna), którzy się wprowadzają razem z matką (a może nawet mieszkają) do starego, dużego, drewnianego domu. Rodzeństwo ma może z 15-16 lat, i knują w tym domu, bo ktoś próbuje im się włamać. Pamiętam też motyw z jakimś klejnotem (czy co to tam było), że ktoś chce im je ukraść i oni go ukrywają w tym domu i szykują zasadzkę na włamywaczy (w ostateczności udaje im się ich przechytrzyć). Był jeszcze jakiś motyw z trumną ale nie do końca pamiętam.
vilainfox, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Jun 2012.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon